26 Ιουνίου 2008

Σφηνάκια

  • Στάχτη και burberry έγινε ο Υμμητός που έλεγε και ο Μητσικώστας…
  • Μα καλά οι «αρμόδιοι φορείς» που ποτέ δεν ξέρουμε ποιοι είναι μας περνάνε για ηλίθιους; Οικόπεδα φιλέτα λέει θα ξεμυτίσουν από τα καμένα. Μας δουλεύουνε; Ξέρουμε τις εταιρείες οι οποίες καίνε χωρίς τσίπα το μόνο πράσινο που έχει απομείνει, καίνε εθνικούς δρυμούς και δάση χωρίς να ντρέπονται για να μοσχοπουλήσουν τα οικόπεδα και δεν είναι ακόμη μέσα; Μιλάμε για κοροϊδία. Το όνομα των ανθρώπων που πουλάνε τα οικόπεδα δεν αναγράφεται στα συμβόλαια; Οι αγοραστές δεν έχουν όνομα;
  • Το κακό ξεκινάει από τα αυθαίρετα. Αυτή την παγκόσμια πρωτοτυπία της χώρας μας. Ο άλλος σου λέει θα κάψω το χωραφάκι και θα χτίσω το αυθαιρετάκι μου, εδώ ο ίδιος ο Σουφλιάς έχει.
  • Τσίπα το ξέρουμε ότι δεν έχετε, σεβασμό στο περιβάλλον δε περιμένουμε να δείξετε, αλλά να ξέρετε ότι σε αυτή τη γη ζείτε και εσείς και όσα και αν κονομήσετε, η φύση δε θα δείξει έλεος γιατί δεν καλοπιάνεται από τα λεφτά. Ότι αέρα αναπνέουμε, αναπνέετε, αλλά τουλάχιστον εμείς φωτιές δε βάζουμε.
  • Έλεος αυτό το mega έχει λυσσάξει! Πυρκαγιά στην Πεντέλη, κινδυνεύουν σπίτια και το mega εκεί, να χτυπήσει τον Παπανδρέου, πρώτη είδηση, ΕΛΕΟΣ.
  • Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πάντως σήμερα έκανε μεγάλη κουτσουκέλα… Ποιος αντέχει τώρα τη Ζωίτσα να βγαίνει στα κανάλια και με τη φωνή της, την τόσο καθαρή να αρχίσει τις πολιτικές αναλύσεις… Ο κόσμος μπορεί να του συγχωρέσει την αργοπορία, αυτό ποτέ!
  • Εντάξει ο Λυκουρέζος δεν είναι υπόδικος, ΟΚ.
  • Δεν είναι να κάνει ένα βήμα μπρος το ΠΑΣΟΚ, βγαίνει το τάνκερ και τα διαλύει όλα. Τι θα πει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κινήματος δεν κατάλαβε ακριβώς τις κινήσεις Παπανδρέου κτλ, μας δουλεύει όλους ο χοντρός; Καλά τα είπε ο Καστανίδης εχθές…
  • Αποτρελάθηκε η Έλλη Στάη… Έκανε λέει πρόταση στον Πολίτη της κρατικής να συμπαρουσιάσουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, άντε και στον Κοττάκη. Μα με τι την ποτίζουνε;
  • Η Μάρα Ζαχαρέα η κορυφαία αυτή δημοσιογράφος έκλεισε 3 δουλειές με την «αξία» της. Έτσι οι φανατικοί θαυμαστές της από το αντρικό φύλλο θα έχουν την ευκαιρία να την ακούνε στον Real (πραγματικά η φωνή της είναι τόσο αισθησιακή που απορώ πως δεν έχει κάνει ραδιόφωνο), θα την βλέπουν στα παράθυρα του alter με τους έταιρους αντικειμενικούς ακροαριστερούς σχολιαστές του σταθμού και θα βλέπουν και τη web tv της.
  • Τι σου κάνει όμως να είναι ο άντρας σου υπουργός, μέχρι και επιχειρηματίας γίνεσαι από το πουθενά. Πρώτη φίρμα η Μάρα.
  • Τα λέγαμε, δε τα λέγαμε για το δελτίο του mega και την Μαρία την άσχημη; Εχθές μετά από καιρό ήρθε 3ο με παράλληλη άνοδο της Στάη (4η) και του Χατζηνικολάου(1ος). Το «νεανικό και μοδάτο» σταθερά ψηλά με το ρεπορτάζ Μυκόνου…
  • Συνέβη και αυτό το καλοκαίρι το μόνο το οποίο απευχόμουν… Η έμπνευση χτύπησε ξανά την πόρτα του Φοίβου, ο οποίος μας χάρισε το σουξέ «Ξύπνα Θανάση» με τη φωνή του Πετρέλη. Λυπηθείτε μας!

7 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Το μόνο πράσινο που θα απομείνει στο τέλος θα είναι στον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και τις φανέλες του Παναθηναϊκού. Το είπε και ο Κυριάκος της γνωστής οικογενείας τα μέτρα για τις πυρκαγιές που εξαγγείλαμε πέρυσι θα εφαρμοστούν του ...χρόνου.
Ως τότε μπορούμε να καίμε ανενόχλητοι γι αυτό δεν αγχώθηκε κι ο Πρετεντέρης με τις φωτιές κι ασχολήθηκε με το Γιώργο.
Όσο για το Βενιζέλο έχει πράγματι πρόβλημα να καταλάβει τον αρχηγό του (άλλα του λένε στο γνωστό συγκρότημα κι άλλα ακούει από το Γιώργο).
Τελικά ποιος είναι ο αρχηγός; θα τρελαθεί ο Βαγγέλας

Τσούγδω είπε...

Το επικίνδυνο δεν είναι αυτό καθ' αυτό που είπε ο Κυριάκος, που είναι ούτως ή άλλως απαράδεκτο και κοροϊδία αφου υποτίθεται πως τα μέτρα ήταν έτοιμα να εφρμοστούν από ... περυσι. Το επικίνδυνο είναι ότι το είπε ο απόγονος συγκεκριμένου πολιτικού... Θα καεί και η θάλασσα!
Ο αρχηγός του Βαγγέλα είναι το συγκρότημα και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου.
Ο γνωστός Πρετεντέρης με τις γνωστές του (υπουργική φράση στον πληθυντικό)

media_blogger είπε...

Καλησπέρα!Αυτό με τη Ζαχαρέα με το πάς?Τι τη θέλουν και δεν την αφήνουν στο σπίτι της?Δεν είδαν πως εκανε τον alpha?Τι θέλει να εμπλακεί και στο REAL και ΑΛΤΕΡ?Aυτό για Πολίτη και Στάη δεν ισχύει.ΠΟΤΕ δεν του έκανε πρόταση για δελτίο ειδήσεων...

dr.SeenG είπε...

Τσούγδω μου, ξέρεις τι έχω παρατηρήσει; Ότι σε κανένα ΜΜΕ της χώρας μας δεν έχει γίνει ρεπορτάζ ή οδοιπορικό σε σημεία που έγιναν παλιότερα πυρκαγιές. Να μας δείξουν τα σπίτια που έχουν χτιστεί σε πρόποδες βουνών, πρώην δασικές εκτάσεις κτλ. Καμία από τις δημοσιογραφικές μας ιδιοφυίες δεν έχει ασχοληθεί μ'αυτό. Μας δείχνουν τα τοπία μόνο όσο είναι καμμένα... μετά που τσιμεντοποιούνται... όχι!

Τσούγδω είπε...

@Το διάβασα και το κατέθεσα. Μακάρι να μην ισχύει γιατί ο Πολίτης δεν είναι αυτό που λέμε αντικειμενικός.

@Όσες φωτογραφίες δείχνουν είναι από μακριά... Αυθαίρετα στα καμμένα δεν έχουν οι φτωχοί, αλλά οι έχοντες που πολλές φορές είναι και χορηγοί...

δ η μ ο λ ό γ ο ς είπε...

- Η πρόσφατη πυρκαγιά στον Υμηττό ήταν μια ευγενική χορηγία του υπουργείου Χωρο(α)ταξίας και (πρωθυπουργικού) περιβάλλοντος.
- Τι ΜάραΖαχα-ρέα, τι Παναγιωτα-ρέα
- Το MEGA είναι μεγάλο κανάλι, ή επί το λαϊκότερον, μεγάλο ...λούκι!
- Η Στάη μου τη σπάει.
- Ο Πρετεντέρης ασχολείται με το Γιώργο και όχι με τις πυρκαγιές, γιατί αυτό τον ...καίει!
- Φωτογραφίες από τα καμένα δε δείχνουν γιατί βγαίνουν ...μαύρες!
- Τέλος,το μόνο πράσινο που θα μείνει είναι πράσινο το φεγγαράκι, καθότι βλέπω και τον Παναθηναϊκό να αλλάζει χρώμα.

Κατά τα άλλα ...καλά!
Την καλημέρα μου.

Τσούγδω είπε...

Την καλημέρα μου και σε εσάς αγαπητέ δημόλογε!
Μέρες τώρα επισκέπτομαι το blog σας και μου βγάζει αυτό το σπαστικό spam... Δε μπορω να διαβασω καν τις αναρτήσεις...