15 Ιουνίου 2008

Σφηνάκια

  • Θα ήθελα να συγχαρώ την εφημερίδα το ΒΗΜΑ για το σημερινό της πρωτοσέλιδο, καθώς επίσης και για το άρθρο του μεγάλου στοχαστή της εποχής μας Ιωάννη Πρετεντέρη, τέτοια δημοσιογραφική ποιότητα και αντικειμενικότητα δεν συναντάς συχνά.
  • Έκανε λέει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόταση στην Έλλη Στάη να αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Σα να λέμε ο Καραμανλής έκανε πρόταση στη Γιάννα για την αντίστοιχη θέση… Έγινε σχετική ερώτηση στο press room και ο Παπακωσταντίνου πήγε να τους τρελάνει όλους λέγοντας: «Ναι έχει γίνει σχετική πρόταση και η κυρία Στάη την αποδέχθηκε», εκεί έκανε μία παύση, προφανώς όλοι στην αίθουσα έπαθαν σοκ και ακολούθησε το θανατηφόρο: «έτσι από Δευτέρα αναλαμβάνω την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του alpha». Καλόοοοοοο...
  • Απορώ πως η Τατιάνα Στεφανίδου δε τα έχει βροντίξει κάτω ακόμη. Μπορεί η εκπομπή της να συγκαταλέγεται στις χειρότερες της ελληνική τηλεόρασης, μπορεί η ίδια να είναι απαθής σε όλα, αλλά φέρνει στο σταθμό ένα 30% καθημερινά, σε αντίθεση με όλες τις άλλες εκπομπές. Είναι δυνατόν λοιπόν στο άτομο που σου φέρνει τα μεγαλύτερα νούμερα, να κόβεις στον αέρα την εκπομπή, να του κόβεις τα video, να μην το ενημερώνεις έγκαιρα και να το εκθέτεις ανεπανόρθωτα;
  • Αν εκεί στον ΑΝΤ1 δε μάθετε να σέβεστε τις εκπομπές και τους παρουσιαστές, μη περιμένετε άνοδο… Δεν αλλάζετε που δεν αλλάζετε τους πανάρχαιους εξοπλισμούς, τουλάχιστον δείξτε λίγη ευγένεια προς τα άτομα που σας φέρνουν ακόμη διψήφια νούμερα!
  • Αποκλειστήκαμε στο Euro, μετά από ένα τραγικό γκολ που έφαγε ο Νικοπολίδης… Τι μου λέτε τώρα φταίει ο Ρεχάγκελ κτλ. Έλεγξε κανείς αν ο Επίτιμος ήταν μακριά από τηλεοράσεις;
  • Μιας και είπα Επίτιμος, άκουσα στη ραδιοφωνική ελληνοφρένεια ένα απίστευτο τηλεφώνημα ενός αγανακτισμένου ανθρώπου, ο οποίος φώναζε: «Αφήστε τους Μητσοτάκιδες ήσυχους, αφήστε την υπόθεση Siemens, σεισμός λέει 7,2 ρίχτερ στην Κεφαλονιά, είναι δυνατόν; Αφήστε τους ήσυχους, θα μας πεθάνουν όλους και στο τέλος θα μείνουν μόνο αυτοί και οι κατσαρίδες».
  • Δυστυχώς η αναζήτηση των 2 μικρών παιδιών από την Ορεστιάδα είχε τραγική κατάληξη. Τι χειρότερο θα μπορούσαν να πάθουν δεν ξέρω, μακάρι η ψυχή τους να αναπαυθεί…
  • Η Βατίδου λέει πήρε εκπομπή στο Star, αλήθεια ο σταθμός έχει μάντρα; Ή θα χρειαστεί ο Αλέξης να επιδοθεί σε σπορ όπως η αναρρίχηση, είναι και ψηλός δύσκολα τα πράγματα.
  • Για να δούμε πότε θα ξαναβγεί ο Οικονομέας στα παράθυρα του δελτίου ειδήσεων του mega και κυρίως τι θα πει, οι τούμπες βγάζουν μάτι.

10 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Ξέρει από εκπροσώπους ο Πρετεντέρης, έχει αναλάβει Βενιζέλο και Σημίτη, κάτι σαν 2 σε 1 που λένε.

Τσούγδω είπε...

3 σε 1 θα έλεγα αγαπητέ, βάλε και τη Ντόρα μέσα...

wert01gf είπε...

Ο Οικονομέας;
Γιατί να ξαναβγεί;
Ξέρει κανείς πότε τελειώνει το συμβόλαιό του (είναι νέος όρος αυτός, στη μετά-Κούλογλου εποχή)

Πάντως Σταη απέναντι στον άντρα της Ζαχαρέα θα ήταν πολύ δυνατό σκηνικό. Κρίμα να μην επαληθεφτούν οι πληροφορίες..

Τσούγδω είπε...

Ο Οικονομέας ήταν στο δελτίο σήμερα, αλλά σχολίασε την ήττα της Εθνικής, μάλλον αυτά τα θέματα θα σχολιάζει τώρα.
Κρίμα χάσαμε τέτοιο σκηνικό! Στάη-ΡΟυσόπουλος, τον είχε άνετα. Να έβλεπα το Ρουσόπουλο να λέει:"Δε σχολιάζω τα όσα είπε η κυρία Στάη" και τι στον κόσμο.

Παραπολιτική είπε...

O Οικονομέας ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του για έναν ακόμα χρόνο.

Βέβαια τα συμβόλαια στην Ελλάδα σπάνε.

Δεν νομίζω όμως ότι θα φτάσουν στα άκρα.

Μια μικρή αποχή , θα του κάνει καλό

Παραπολιτική

parapolitiki.blogspot.com

dr.SeenG είπε...

Έχει ο Παπακωνσταντίνου τέτοια αίσθηση του χιούμορ; Πραγματικά η δήλωσή του είναι πολύ εύστοχη!!
Με την Τατιάνα τι συνέβη; Έπεσε θύμα λογοκρισίας από το σταθμό; Ο ΑΝΤ1 πάντως έχει κάνει συνήθεια να μην σέβεται τίποτα και κανένα από τους υφισταμένους του...
Όσο για τα δύο παιδάκια... κρίμα, πολύ κρίμα. Και όπως στην περίπτωση Σεργιανόπουλου, έτσι κι εδώ. Τα ΜΜΕ δεν αφήνουν τίποτα όρθιο.

Τσούγδω είπε...

@Παραπολιτική
Σίγουρα θα του κάνει καλό. Θα μάθει να μη λέει ότι του γουστάρει!

@Dr Seeng
Την ώρα που μίλαγε η Τατιάνα της κόψανε την εκπομπή χωρίς να την ενημερώσουν. Σιγά μη σεβόντουσαν τα παιδάκια, μην υπαρβάλουμε!

mmexer είπε...

xaxaxaxa
ε τώρα που χει νέες εγκαταστάσεις το STAR μια μάντρα την έχει... Άσε που θα κάνει και καλύτερα πλάνα με το καινούριο κτίριο χαχαχα

media_blogger είπε...

Απο παπαριες ο Πρετεντέρης άλλο τίποτα!Δεν ξέρω αν παρακολούθησατε την Ανατροπή εγώ 15 άντεξα και πολύ μου φαινεται.Απο ανιδιοτέλεια ο άνθρωπος...αλλο τίποτα!Πολύ θα ήθελα να δώ τη Στάη να την λέει στον Ρουσόπουλο!!!Όσο για τον ΑΝΤ1 και αυτά που κάνει στην''οικογένειά'' του,απλά συμφωνώ και επαυξάνω!

Τσούγδω είπε...

@mmexer
Ας προσέχει ο Αλέξης γιατί οι πληροφορίες μου λένε ότι η μάντρα έχει ηλεκτροφόρο πλέγμα! Βλέπω τον Αλέξη τηγανητό!

@media_blogger
15; ΗΡΩΑΣ!