29 Ιουνίου 2008

Μεταγραφικά Σενάρια

Τώρα που τελείωσε και επίσημα η τηλεοπτική σεζόν υπάρχει όργιο φημολογίας για μεταγραφές, νέες εκπομπές κτλ. Οι περισσότεροι σε κανάλια και εφημερίδες μιλάνε για τηλε-μετακινήσεις επικαλούμενοι «καλά διασταυρωμένες πληροφορίες».
Επικαλούμενη λοιπόν κι εγώ καλά διασταυρωμένες πληροφορίες από φίλο μου που δουλεύει στην κρατική τηλεόραση της νήσου Τουβαλού, σας παρουσιάζω ένα ακόμη μεταγραφικό σενάριο:

1. Ο Νίκος Μουτσινάς που είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Πρόεδρο Καρατζαφέρη για να αναλάβει συμπαρουσιαστής της Μπεκατώρου στο πρωινό του Τηλεάστυ.
2. Η Ελένη Μενεγάκη που έχει υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με τον alpha ενισχύει το πάνελ της με: Ελεονώρα Μελέτη, Ηλία Ψινάκη και ενίοτε Δημήτρη Κοντομηνά.
3. Η Μάρα Ζαχαρέα μετά τη ραδιοφωνική εκπομπή που ανέλαβε να κάνει, αναμένεται να ενισχύσει και τον τηλεοπτικό σταθμό alter. Ενώ στην αρχή κατευθυνόταν στον ΑΝΤ1 (γλείψιμο Στεφανίδου), εν τούτοις φάνηκε να εκνευρίστηκε από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τον τήβεννο στο κεφάλι της και απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το σταθμό. Άλλωστε ήταν και ένα μικρό ρίσκο, αφού ο Θοδωρής δεν ήταν σίγουρος για τα πολιτικά πιστεύω του Ευαγγελάτου. Υπάρχουν κάποιοι κακοί που σκέφτηκαν πως η Μάρα ενδιαφερόταν για την εκπομπή της Τατιάνας, αλλά δε τους δίνουμε σημασία. Στο alter εκτός από το να κάθεται μουγκή δίπλα στον Χατζηνικολάου και να μιλάει όποτε τις θίξουν τον άντρα, αναμένεται να ενισχύσει και το πάνελ της Βάσιας Λόη τα Σαββατοκύριακα.
4. Ο Χάρης Ρώμας επιστρέφει με μία σπαρταριστή κωμωδία που θα ονομάζεται «Ο μαμιάς», όπως είναι φυσικό, θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. (Αλήθεια πότε θα μπει επανάληψη το Λίφτινγκ;).
5. Η Όλγα Τρέμη παραμένει σταθερά στο τιμόνι του δελτίου του mega. Οι υπεύθυνοι μετά το τέλος της Μαρίας της άσχημης, σκέφτονται να της φυτέψουν φρύδια, να της βάλουν σιδεράκια και κρεατοελιές μήπως πετύχουν τα ίδια νούμερα με αυτά που τους χάριζε η Μαρία. Αν δε πετύχει σκέφτονται να ντύσουν το Γιάννη Πρετεντέρη καραγκιόζη.
6. Η Έλλη Στάη παραμένει στον alpha ενισχύοντας το νεανικό προφίλ του σταθμού, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εμφανίζεται με κοτσιδάκια. Στο σχολιασμό του δελτίου αναμένεται να προστεθούν ο Φαίδωνας Κεφαλαίας από τον καφέ με την Ελένη και η Καλομοίρα. Επίσης αναμένονται και εμφανίσεις στο δελτίο από το Λαζόπουλο, μη τυχόν και χάσουμε το σχολιασμό του για τον Παπανδρέου. Όλα αυτά βέβαια αν δεν αγοράσει η Γιάννα τον alpha αφού θεωρείται βέβαιο πως αν αυτό συμβεί θα αναλάβει και παρουσιάστρια.
7. Από το Κους-Κους το μεσημέρι αναμένεται να μείνει μόνο το Κους, αφού η μισή ομάδα θα κινήσει για άλλες πολιτείες. Η Κλεοπάτρα Πατλάκη, απώλεια που κανείς δε περίμενε, αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, ήδη οι ελληνικές δισκογραφικές ρίχνουν χρυσάφι στα πόδια της, αλλά δείχνει να προτιμάει τον Timbaland. Ο Δημήτρης Παπανώτας θα αναλάβει 1000οστός διευθυντής του ΕΤ και αναμένεται να απογειώσει την εφημερίδα.

Αυτά προς το παρόν από τη νήσο Τουβαλού...

1 σχόλιο:

monahikoslikos είπε...

Δεν ξέρω κατά που πέφτει η νήσος αλλά σίγουρα οι κάτοικοί της δεν πρέπει να είναι χειρότερης ποιότητας τούβλα από τα τούβλα της ημετέρας πατρίδος