18 Ιουνίου 2008

Σφηνάκια

  • Κι εκεί που ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ είχε αναθαρρήσει, εκεί που ο Γιώργος έγινε Παπανδρέου, τσουπ, έρχεται μία συνέντευξη στα ΝΕΑ...Μετά από τόση προπαγάνδα εναντίον του Παπανδρέου, μετά από τόση απαξίωση, μετά από τις δηλώσεις για σύγκρουση με τα εκδοτικά συμφέροντα, συνέντευξη στη ναυαρχίδα του ΔΟΛ; Είναι δυνατόν;
  • Και εντάξει να είχε περάσει αρκετός καιρός και να έχουν εξομαλυνθεί οι σχέσεις, να την καταλάβω τη συνέντευξη. Αλλά όσο υπάρχει αυτό το "δελτίο ειδήσεων" του ομίλου και η έτερη εφημερίδα, αδυνατώ να κατανοήσω το λόγο για τον οποίο δόθηκε. Τουλάχιστον δεν την έδωσε στο ΒΗΜΑ...
  • Ας αλλάξω θέμα... Ο Μητσικώστας πάει ΝΕΤ... Πολύ κρίμα... Ένας πραγματικά ταλαντούχος άνθρωπος θα γίνει το νέο φερέφωνο του Ρουσόπουλου στη σάτιρα. Έφυγε ο ένας, έρχεται ο άλλος, τυχερό το Μαξίμου. Δε θέλω να υποτιμήσω τον Μητσικώστα αλλά το γεγονός ότι επέλεξε να μετακινηθεί στην πολύπαθη ΝΕΤ, δε μου άρεσε ιδιαίτερα, μακάρι να τον αφήσουνε να κάνει τη δουλειά του, χωρίς παρεμβάσεις.
  • Τα βραβεία του mad εχθές, όπου για άλλη μία φορά είχαμε πρωτότυπες και πολύ ωραίες συνεργασίες. Επίσης για άλλη μία φορά επαληθεύτηκε η διακαναλική ηλιθιότητα των ρεπόρτερ. Λέγαμε για αυτούς στο Star αλλά και του alpha δεν πάνε πίσω. Ποιός ο λόγος να ρωτάνε τον Αρναούτογλου τι εύχεται στη Θρασκιά για το γάμο της και την Παπουτσάκη αν θα χαιρετήσει τον Καραφώτη. Δηλαδή έλεος! Εκτός του ότι φέρνουν σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους χωρίς λόγο, το μόνο που κερδίζουν είναι η επιβεβαίωση της κατινιάς τους.
  • Ήθελα να ήξερα πόσο φυσιολογικό είναι ένας "άντρας" να κρατάει τσάντα αξίας 800.000 ευρώ με καρφίτσα Cartier και το πάνελ μίας εκπομπής, να αποθεώνει το στυλ του! Και τα κολιέ του φυσικά ήταν καταπληκτικά.
  • Δεν ξέρω αν είμαι παράξενη ή υπερβολική, αλλά δεν μπορώ να βλέπω συνεχώς διαφημίσεις του σίριαλ "Η Εξαφάνιση". Έχω την ελαφρά υποψία ότι από τη μέρα του χαμού του μακαρίτη, το σίριαλ διαφημίζεται περισσότερο από το κανάλι.
  • Δεν έχω καταλάβει γιατί πεθαίνουν συνέχεια τον Τέρενς Κουίκ, έχει μπαγιατέψει πια, στο τέλος θα πάθει κάτι ο άνθρωπος (χτυπήστε ξύλο) και δε θα το πιστεύει κανένας! Γιατί δεν πεθαίνουν και κανέναν άλλον, να έχουμε να ασχολούμαστε;
  • Χθες η ψηφοφορία στη Βουλή για τη συνθήκη της Λισαβόνας.. Ο Σημίτης όπως ήταν φυσικό απουσίαζε. Προφανώς ψάχνει ακόμη το δαχτυλίδι...
Η φωτογραφία "κλεμμένη" από τον Πιτσιρίκο.

Update: Κύριε Πρετεντέρη, κρίμα τόσο νέος και να πάσχετε από Αλτσχάιμερ:
http://press-gr.blogspot.com/2008/06/blog-post_7697.html



6 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Γιατί η συνέντευξη στα Νέα; Μα για να υποβάλει τα σέβη του στη διαπλοκή (που λέει πως αντιμάχεται- ναι καλά το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;- μήπως και πέσουν οι τόνοι στο MEGA.

Τσούγδω είπε...

Αυτό είναι το κακό. Με το δελτίο ειδήσεων του mega σε τέτοια κέφια το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει! Όλοι βλέπουν mega και γελάνε με την ψυχή τους!
Γιατί τέτοια χαλάστρα; Αν αι από οτι φαίνεται δεν πτοούνται τα παιδιά. Ο Πρετεντέρης άμα δε πει τα κλασσικά του θα εκραγεί!

media_blogger είπε...

Kαλησπέρα!Κρίμα για τον Μιτσικώστα.Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εκτελεί εντολές,τη Μάρα θα τη σατηρίσει?Για τον κύριο με το τσαντάκι...τι να πω?Και τη άντρας δηλαδή.''Γλυκιά'' που λέει και ο Λαζόπουλος!Πραγματικά απορρώ πάντως με τη συνέντευξη αυτή του Γιώργου...

theodore είπε...

Να εκφράσω κι εγώ την απορία μου και την αγανάκτηση μου για την συνέντευξη στα ΝΕΑ.
Μα είναι δυνατόν αυτός ο επαναστάτης,αυτός ο οραματιστής,να σμβιβάστηκε με το Λαμπρακιστάν;
Αποκλείεται.
Κάτι άλλο συμβαίνει.
Μάλλον οι...νταβατζήδες έβαλαν πάλι το χεράκι τους για να εκθέσουν το...παιντί.
Το είδανε που πέταγε τελευταία στις δημοσκοπήσεις και σου λέει πρέπει να του κόψουμε τον αέρα.
Πάντως για όσους ενδιαφέρονται,στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ υπάρχει ακόμα η συνέντευξη ΓΑΠ τον Σεπτέμβριο 2007 στον Πρετεντέρη και στην Τρέμη.
Διαβάστε την και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
Το γλύψιμο που ρίχνει ο ΓΑΠ σε Τρέμη,Πρετεντέρη και MEGA είναι αν μη τι άλλο γλοιώδες.
Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε...

dr.SeenG είπε...

Ωστέ το κατάφερε κι αυτό. Έδωσε συνέντευξη σε φυλλάδα του ομίλου ε? Θέλει να το παίξει υπέρ άνω, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι παίζει με τα νεύρα του κόσμου. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.
Χμ...για τη μεταγραφή του Μητσικώστα έχεις δίκιο και κρατάω επίσης επιφυλάξεις. Σατιρική εκπομπή σε κρατικό κανάλι είναι δύσκολη ιστορία...
Αυτό με τον Τέρενς Κουίκ δεν μπορώ να καταλάβω που βγάζει. Ακόμα και το μαύρο χιούμορ έχει τα όριά του. Ο δημοσιογράφος δήλωσε φανερά εκνευρισμένος πως τα παιδιά του ανησύχησαν. Αυτά δεν τα σκέφτονται;

Τσούγδω είπε...

@media_blogger
Για να σατιρίσει τη Ζαχαρέα πρέπει να κάνει και κάτι, προς το παρόν κάθεται στις βίλες της και αναπαύεται.

@theodore
Όλοι θυμούνται εκείνη την συνέντευξη. Σε αυτή τη χρονική φάση όμως ο ΔΟΛ προσανατολίζεται σε γλείψιμο Ντόρας-Σημίτη-Βενιζέλου-Ρουσόπουλου. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

@dr.Seeng
Είσαι σπβαρός;;; Να σκεφτούνε τα παιδιά του; Για δημοσιογράφους μιλάμε και οι δημοσιογράφοι σέβονται μόνο την τσέπη τους (όχι όλοι, οι προβεβλημένοι)