29 Σεπτεμβρίου 2010

Το "Σκάνδαλο" του Βατοπεδίου και ο Παραπλανηθείς λαός

Απ' ότι φαίνεται στο θέμα του Βατοπεδίου δεν υπάρχουν μόνο παραπλανηθέντες υπουργοί, αλλά και παραπανηθέντες δημοσιογράφοι, παραπλανηθείς Πρωθυπουργός, παραπλανηθείς λαός...


Ένας Κοντομηνάς, μία Μάνδρου και ένας Καρχιμάκης (δηλ. το ΠΑΣΟΚ) κατάφεραν να δημιουργήσουν την μεγαλύτερη πλεκτάνη ever...


Σύμφωνα με έγκυρους και έγκριτους δημοσιογράφους όπως η Ιωάννα Μάνδρου, το σκάνδαλο του Βατοπεδίου ήταν μία πολιτική απάτη που σχεδιάστηκε από εκδοτικά συμφέροντα και το ΠΑΣΟΚ (και δυνάμεις του σιωνισμού θα πω εγώ), για να πέσει η πατριωτική και παραγωγική κυβέρνηση Καραμανλή και να έρθει ο Αμερικανόδουλος ΓΑΠ, που ακύρωσε τον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη και εν συνεχεία μας οδήγησε με μεθοδευμένες κινήσεις στην αγκαλιά του ΔΝΤ.


Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μερικά σαθρά επιχειρήματα, ανθρώπων που υποστηρίζουν πως το Βατοπέδι είναι σκάνδαλο... Αστειότητες.


Οι αξιόλογοι και αδέσμευτοι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ υποστηρίζουν όχι μόνο πως το Βατοπέδι δεν είναι σκάνδαλο, αλλά πως το δημόσιο ωφελήθηκε κιόλας (εγκεφαλικό), οπότε λογικά πρέπει να πούμε κι ευχαριστώ.


Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ... Ηλιθιωδώς και χωρίς να το ψάξω πίστευα πως είναι παράλογο να ανταλλάσσεις μία λίμνη, με ακίνητα. Και λέω ηλιθιωδώς γιατί κανένας από εμάς δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τι το ιδιαίτερο έχει αυτή η λίμνη. Το νερό αυτής της λίμνης δεν είναι ένα οποιοδήποτε τυχαίο νεράκι. Η λίμνη περιέχει αποκλειστικά και μόνο Bling H2O!!!!! Πάρτε μία ιδέα για το που κυμαίνονται οι τιμές του νερού αυτού και μετά ελάτε να μιλήσετε για σκάνδαλο, αν σας βαστάει! 




Το μόνο σκανδαλώδες που συνέβη στο Βατοπέδι, ήταν πως δόθηκε η κυριότητα της χρυσοφόρας λίμνης Βιστωνίδας στη Μονή από τους Δρυ και Φωτιάδη, ασχέτως αν μετά ανεπέμφθη η απόφαση και το ελληνικό κράτος δικαιώθηκε. Δυστυχώς το ελληνικό δημόσιο παραιτήθηκε από τη δίκη που είχε κερδίσει. Γιατί; θα ρωτήσουν κάποιοι καλόπιστα...


Ακούστε λοιπόν... 
Η Πασόκα δικαστής, ενημέρωσε τον πράκτορα του ΠΑΣΟΚ Πέτρο Δούκα για την απόφαση σε βάρος της Μονής, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να αποσυρθεί το δημόσιο από τη δίκη. Ακολούθως τα άλλα πρακτόρια του ΠΑΣΟΚ και του σιωνισμού που είναι διασκορπισμένα παντού, δούλεψαν για να δημιουργήσουν αυτή την πλεκτάνη. 
Το "σκάνδαλο" (χαχα λέω σκάνδαλο και γελάω) βγήκε στο φως από το γνωστό Πασοκοκάναλο Alpha, όπου και δούλευαν γνωστοί πασόκοι όπως ο Βλάχος και η Μάνδρου (καμία σχέση με τη Μάνδρου του ΣΚΑΙ, απλή κλωνοποίηση), και το οποίο ανήκε στον γνωστό Πασόκο Δημήτρη Κοντομηνά, που αμέσως μετά την αποκάλυψη του "σκανδάλου" και με τη μεσολάβηση εβραιογενών επιχειρηματιών αλλά και του Πασόκ, πούλησε μερίδιο του σταθμού σε γνωστούς εβραιογερμανούς πασόκους (RTL) εξασφαλίζοντας γι' αυτόν τεράστια κέρδη.


Στους παραπλανηθέντες θα πρέπει να προσθέσετε και τον ευπατρίδη Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος εχθές, τόλμησε να προτάξει τα στήθη του μέσα από το κατοχικό κανάλι Alpha και να μιλήσει στους οπαδούς του για την ανυπαρξία σκανδάλου, προβάλλοντας τους επαναστάτες του ΣΚΑΙ και δη την αγωνίστρια και πολέμια του νεποτισμού, Κατερίνα Ακριβοπούλου.


Αυτή είναι η αλήθεια για το περίφημο σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Είναι ένα κατεξοχήν πασοκικό σκάνδαλο. Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνεται η ρήση: "Το ΠΑΣΟΚ φταίει για όλα".


ΥΓ: Δωράκι ένα απόσπασμα από τη σημερινή ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια. 



15 σχόλια:

nikos είπε...

Προφανώς πράκτορες της CIA, θα είχαν απαγάγει τη Μανδρου, την Κοσσιώνη, τον Παπαχελά, τον Παπαδημητρίου, τον Πορτοσάλτε κ.α , θα τους είχαν δώσει ειδικά φάρμακα, αναγκάζοντας τους έτσι να πουν οτι το Βατοπέδι είναι σκάνδαλο, για να πέσει η καλύτερη Κυβέρνηση που πέρασε ποτε απο την Ελλάδα, και για να σπιλωθεί και να πάει σπίτι του ο μεγαλύτερος ηγέτης απο καταβολής ελληνικού κράτους Κωστάκης(μπροστά του ο Τρικούπης και ο Βενιζέλος είναι για τα μπάζα)

Τσούγδω είπε...

@nikos

Θα σε παρακαλέσω να είσαι ακριβής στις διατυπώσεις σου. Εβραιομασώνοι πράκτορες της CIA :-)

Πάντως το κακό έχει γίνει... Οπότε το μόνο που μπορεί να κάνει πλέον ο ελληνικός λαός για να επανορθωσει, είναι να κάνει τον Δάμαλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή να τον πείσει να επιστρέψει στην αρχηγια της ΝΔ και κατά συνέπεια στην Πρωθυπουργία (θέλει πολύ παρακαλετό). Εγώ πάντως από τύψεις και μόνο θα τον ψηφίσω.

tzonakos είπε...

Η κα.Ακριβοπούλου-Ακριβοπληρωμένου εκθειαζόταν σε λιγο παλιότερη ανάρτησή σου απο πολλούς και διάφορους σχολιαστές που προσυπέγραφαν τα λεγόμενά της.
Σωστά, είμαστε ηλίθιοι και δεν το καταλάβαμε οτι δεν υπάρχει σκάνδαλο.
Πρέπει να αυτομαστιγωθούμε.
Παραπλανηθήκαμε εύκολα επειδή ακριβώς είμαστε ηλίθιοι κι εμείς οι πολίτες και εκείνοι, οι πολιτικοί.
Και τώρα φυσικά και πρέπει να υποστούμε την γελοία παράσταση των μεν να λένε οτι πρόκειται για σκάνδαλο των αλλωνών κι ενω ξέρουμε οτι ειναι σκάνδαλο, να στηνόμαστε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για να μαθαίνουμε την αλήθεια ( τους ) και μετά να πάμε να ψηφίσουμε όποιον πεί περισσότερες φορές οτι ειναι αθώος και φταίνε οι άλλοι.
Εγω ως πολίτης φυσικά και θα δικαιωθώ και θα αποζημιωθώ για την παρωδία Δικαιοσύνης σε αυτη τη χώρα αλλά πρέπει να παραδοθώ στην Δικαιοσύνη να με κάψει που τόλμησα να κράζω την νεο-δεξιά του παπα-Χριστόδουλα, του Σανιδά, του Ρουσσόπουλου, του Πάκις-δε-Προκόπις, του Δένδια, του Βουλγαράκη και τελικά και των Ευφραίμηδων και των Μαντέληδων !
Ολοι τους αθώοι !
Εγω φταίω για όλα !
Αιωνία μου η μνήμη...

Τσούγδω είπε...

@tzonakos

Κι εγώ είχα υιοθετήσει την κριτική της Ακριβοπούλου τότε και σε πολλά απ' όσα είχε πει, είχε δίκιο. Αλλά άλλο η κριτική και άλλο αυτή η αισχρή προπαγάνδα στην οποία επιδίδεται ο ΣΚΑΙ τις τελευταίες ημέρες.

Μας έχουν παρεξηγήσει εκεί στο Φάληρο, νομίζουν πως είμαστε πιο ηλίθιοι απ' όσο πραγματικά είμαστε. Δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας Έλληνας με θετικό πρόσημο στον δείκτη IQ του, που να πιστεύει τις π@π@ριες του ΣΚΑΙ και της ΝΔ. Ούτε ο Στυλιανίδης δεν τα πιστεύει αυτά τα περι μη σκανδάλου.

ακυβέρνητος είπε...

Παίρνω αφορμή από τον πάντα εύστοχο tzonako για να σου θυμίσω το δικό μου σχόλιο στην ανάρτηση «Τα κεφάλια μέσα και καλό χειμώνα...».
Με όλο το σεβασμό, να προσέχεις τσούγδω μου σε ποιους λες respect.
Μήνες τώρα όλη αυτή η στρουμφοπαρέα, Ακριβοπούλου, Παπαδημητρίου, Πορδοσάλτε και λοιποί φτωχοσυγγενείς, επιδίδεται σε μια προσπάθεια δήθεν φιλολαϊκής δημοσιογραφίας, ανθρώπων που συμπάσχουν με το πόπολο και «εκφράζουν» την κοινή οργή. Εξυφαίνουν αργά και μεθοδικά το παραμυθάκι της αθώας δεξιάς που «μοιάζει καλύτερη από την κατοχική κυβέρνηση του μνημονίου» και άλλα φαιδρά. Βέβαια, κάποτε πέφτουν και οι μάσκες (θέλει η που@α@α να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει).
Να ξέρεις ότι η χειρότερη μορφή δημοσιογραφίας εκφράζεται είτε από τους εμπαθείς, είτε από τους άσχετους.
Αυτοί που είναι ταυτόχρονα και τα δύο, όπως καλή ώρα, είναι επικίνδυνοι…

tzonakos είπε...

...respect Πέτρος Κ.

blogger είπε...

RE-SPECT!
Τίποτε άλλο.
:)

Τσούγδω είπε...

@ Πέτρος Κ.

Εμ νομίζεις δεν χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο για εκείνο το respect?

Η αλήθεια είναι πως δεν τους παρακολουθώ και πολύ στον ΣΚΑΙ καθότι μου είναι αδιάφοροι, οπότε δεν γνώριζα για το παιχνιδάκι τους.
Η κατάσταση πάντως έχει ξεφύγει... Η εκπομπή που έστησαν τη Δευτέρα πραγματικά σε έβγαζε από τα ρούχα σου... Και δεξιοί και αδέξιοι.

Το παιχνίδι της στρουμφοπαρέας πάντως το παίζει και ο αριστεροδεξιός παντογνώστης γύφτος που ανήκει στην ίδια κατηγορία...


@krogias

Merci! :-)

nikos είπε...

Ξεχνάτε συνεχώς τη Μάνδρου( τη β΄, του ΣΚΑΪ , όχι του Alpha την ΠΑΣΟΚΑ, αυτη ήταν άλλη, ήταν η δίδυμη αδερφή της) και θα τα πάρω. Παράδειγμα αμερόληπτης, ανεξάρτητης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας.
Επίσης θα ήθελα να προσθέσω και στην παρέα τον Υποφάντη, καινούργιο φρούτο...


Πάντως πέρα απο την πλάκα, νομίζω οτι η στάση του ΣΚΑΪ έχει να κάνει με τον Παναγόπουλο της ΕΡΤ που όταν έφυγε πήγε αμέσως στο ΣΚΑΙ.
Πρίν μερικούς μήνες ο Παπαχελάς έβριζε με άρθρο του, τους εισαγγελείς που ερευνουν τις υποθέσεις του

Ανώνυμος είπε...

Σούπερ η ανάρτηση.

Μα για πόσο ηλίθιους μας περνάνε αυτά τα νούμερα;

the elf at bay είπε...

xaxaaaxa, από τα καλύτερά σου post!

Τσούγδω είπε...

@nikos

Τη Μάνδρου ξεχνάμε? Η Μάνδρου είναι η πρωταγωνίστρια της όλης φαρσοκωμωδίας. Ένας άνθρωπος να βρει ένα απόσπασμα από το δελτίο του Alpha πριν 2 χρόνια και να το αντιπαραβάλει με τα όσα λέει σήμερα και θα γελάμε αιώνες.

Δε νομίζω πως είναι θέμα Παναγόπουλου...

@politikossxoliasmos

Βασικά πόσο νούμερα είναι αυτά τα νούμερα, που νομίζουν πως μπορούν να μας επηρεάσουν με το άθλιο στήσιμο που έχουν κάνει?

@the elf at bay

Ευχαριστώ πολύ!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Για τον υφυπουργό κύριο Μπεγλίτη θα πείς κάτι; Θα απαιτήσεις τα ονόματα αυτών που πλούτισαν ή και έκαναν πολιτικές καριέρες από τα συμβόλαια της άμυνας;

Τσούγδω είπε...

@ Vasilis

Τι θα ήθελες να πως για να ικανοποιηθείς φίλε Βασίλη? Γενικά είμαι κατά των γενικολογιών. Όποτε κάποιος θέλει να πει και να καταδικάσει κάτι, καλό θα είναι να μιλάει με ονόματα, είτε αυτός λέγεται Μπεγλίτης, είτε Πάγκαλος.

Οκ τώρα ή θα ήθελες να κάνω και μία special ανάρτηση αφιερωμένη σε εσένα, σε σχέση με το θέμα?

Ξέρεις είναι ιδιαίτερα αγενές να μπαίνεις σε μία ανάρτηση και να γράφεις το μακρύ σου και το κοντό σου. Κάτι επι του θέματος ίσως?

blogger είπε...

Ωχ, Τσούγδω, μην κάνεις το λάθος να ανοίξεις κουβέντα μαζί του. Θα την πατήσεις όπως εγώ...
Ό,τι και να του πεις, θα αρχίσει τα λεγόμενα "λαγουδάκια"
Θα πηδάει από το ένα θέμα στο άλλο.
Πηδηχτούλης...
:)