13 Σεπτεμβρίου 2010

Αθήνα έχεις ταλέντο!


Πλησιάζουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές και μία μεγάλη έκπληξη περίμενε σήμερα τους Αθηναίους... Ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, πως ο πετυχημένος μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη, στα πλαίσια προφανώς της συμμαχίας ΛΑΟΣ- ΝΔ.


Είναι θετικό να βλέπει κανείς πως μετά τα όσα έχει περάσει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα, τα κόμματα και οι υποψήφιοί τους έχουν πάρει στα σοβαρά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και στελεχώνουν χωρίς πολλές φανφάρες τα ψηφοδέλτιά τους, με ανθρώπους υπερκομματικούς που μπορούν να προσφέρουν στην αυτοδιοίκηση.
Αυτό που χρειάζεται η αυτοδιοίκηση άλλωστε είναι σοβαροί άνθρωποι, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, με οργανωτικό πνεύμα που να μπορούν να συνεργαστούν για το καλό του εκάστοτε δήμου ή της εκάστοτε περιφέρειας και να κατέχουν το αντικείμενο.


Όλα αυτά είδε στο πρόσωπο του Ηλία Ψινάκη ο Νικήτας Κακλαμάνης και τον επέλεξε για υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο. Τι καλύτερο από έναν πετυχημένο μάνατζερ για να κάνει την Αθήνα, κουκλάκι ζωγραφιστό? Εδώ έκανε την Πέγκυ Ζήνα τραγουδίστρια, δεν θα κάνει την Αθήνα, Παρίσι?


Προσκυνώ την μεγάλη πολιτική φυσιογνωμία "Νικήτα Κακλαμάνη" και του εύχομαι κάθε επιτυχία, που είναι δεδομένη απέναντι σε έναν υποψήφιο που ούτε στα μάτια δεν μπορεί να τον κοιτάξει.
Τα πράγματα για τον Καμίνη είναι πλέον πολύ δύσκολα και ό,τι και να κάνει φαίνεται πως έχει χαμένη την μάχη από χέρι. Και τον Ρουβά να βάλει στο ψηφοδέλτιό του, τον διασυρμό δεν τον γλιτώνει. Ο Κακλαμάνης βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά.


Είναι παρήγορο πάντως που το ένα από τα δυο μεγάλα κόμματα έχει πάρει στα σοβαρά τις εκλογές και φαίνεται να αλλάζει. Κακλαμάνης- Ψινάκης- Ψωμιάδης είναι η τριπλέτα της επιτυχίας.
Αλίμονο στο ΠΑΣΟΚ που επιλέγει υποψηφίους που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους, όπως ο Καμίνης και ο Μπουτάρης. Τι μπορούν άραγε να προσφέρουν αυτοί στην αυτοδιοίκηση?


Ο Αντώνης Σαμαράς (Θεά) είναι πλέον Πρωθυπουργός εν αναμονή.


ΥΓ: Γίνεται στο debate  Κακλαμάνη- Καμίνη, να είναι και ο Ψινάκης? Ή τουλάχιστον να αναλάβει τον ενδυματολογικό τομέα? Να δω τον Κακλαμάνη με αβυσσαλέο ντεκολτέ και δερμάτινο κολλητό παντελόνι και ας πεθάνω!

9 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

ε οχι θα το πω κρατιομουνα μερες αλλα το πω
η τρελλη και η πιο τρελλη
ασταδιαλα εχουν θρασος

αθεόφοβος είπε...

Εάν πάρει και την -Σταυρώστε με,σταυρώστε με- τότε ο πολιτισμός θα είναι πλέον κυρίαρχος στον Δήμο!

Τσούγδω είπε...

@ Άσωτος Γιος

Ποια είναι η πιο τρελή απ' τις τρελές?

@Αθεόφοβος

Το ψηφοδέλτιο δεν θα είναι πλήρες αν απουσιάζει η Μπουμπούκα...

koulpa είπε...

επέστρεψα ο καθυστεριμένος.. άσε με πικραίνομαι πολύ στις εκλογές.. :):)
πωπω πολυγραφότατη κατά την αποσία μου.. θα αναπληρώσω τα κενά.. :):)
την καλημέρα μου και καλό φθινόπωρο :):)

the elf at bay είπε...

Δύο κουλές έτοιμες για όλα!

Τσούγδω είπε...

@koulpa

Καλώς μας ήρθες!!
Καλό φθινόπωρο και σ' εσένα!

@the elf at bay

Ζω για τη στιγμή που ο Ψινάκης θα κάνει πολιτική τοποθέτηση, που θα πρέπει να κόβει βόλτες στο κέντρο της Αθήνας (πλην Κολωνακίου) και θα ενημερώνεται για τα προβλήματα...

ακυβέρνητος είπε...

Μάλιστα. Οποιαδήποτε γελοία φάτσα προβάλλει η σκουπιδοτηλεόραση, προκαλεί αηδία και εμετό και είναι για πέταμα, μας μοστράρεται ως «υπερκομματικός υποψήφιος» και «άφθαρτο πρόσωπο». Βάλθηκαν τώρα τα έμμισθα παπαγαλάκια της Ρηγίλλης (ρεζίλης καλύτερα) που περιφέρονται στα blogs και αφήνουν τις κοτσιλιές τους, να μας τον παρουσιάσουν ως «…θαυμάσια επιλογή, που δεν είναι αυτό που δείχνει, αλλά πρόκειται για έναν επιτυχημένο επαγγελματία και πτυχιούχο στην οικονομική επιστήμη..».
Ναι, γι αυτό τον θέλετε, όχι για το πουστρέ υφάκι, τα χαζοχαρούμενα υπονοούμενα και τις διασυνδέσεις του στο βρώμικο χώρο του θεάματος.
Και επειδή κάποιοι θα με θεωρήσουν ρατσιστή, να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πρόβλημα με τις αδελφές. Έχω με αυτούς που το προβάλλουν, όπως έχω πρόβλημα και με τον βλάκα που βάζει 2 κιλά κολόνια, καπνίζει τη πουράκλα που ζέχνει, οδηγεί αργά το κάμπριο στη παραλιακή και παριστάνει τον όμορφο...

Τσούγδω είπε...

@ Πέτρος Κ.

Τα αποτελέσματα της μιντιοκρατίας αυτά είναι. Δεν ξέρω αν θα εκλεγεί ο Ψινάκης, αλλά σίγουρα θα πάρει πάρα πολλούς σταυρούς, είναι που έχουμε τεράστια ποιότητα σαν λαός και έχουμε κατανοήσει το διακύβευμα των εκλογών.

Κι εγώ έχω πρόβλημα με κάποιες θλιβερές καρικατούρες και αυτό δεν έχει να κάνει με το τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του, που ποσώς με ενδιαφέρει.

Όσο για τους παπαγάλους της Ρηγίλλης είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που δεν μολύνουν το blog μου.

Ανώνυμος είπε...

Αχαχαχαχαχ! Ελιωσα λεμε!!!!