7 Μαΐου 2008

Σφηνάκια

  • Μέχρι πρότινως φοβόμουν μόνο μέσα στο αεροπλάνο, άντε καμία φορά και στο καράβι... Τώρα φοβάμαι και μέσα στα λεωφορεία... Αφού στις στάσεις κοιτάω μη δω κανένα δραπέτη να περιμένει ανενόχλητος με πιστόλι στο χέρι...
  • Τι να κάνουν όμως και τα καημένα τα μπατσόνια... Τόσους ρόλους επιτελούνε διχασμένες προσωπικότητες και βάλε... Τη μία αστυνομικοί, την άλλη ασφάλεια σε νυχτερινά μαγαζιά, την άλλη κουκουλοφόροι, την άλλη συνεργάζονται με διαφόρων καρυδιών καρύδια... Ε είναι να μη μπερδευτούν οι άνθρωποι;
  • Εσείς στην κυβέρνηση μην είστε τόσο τσίπηδες! Πάρτε ένα ακουστικό βαρυκοϊας στον Σουφλιά! Έχει μαλλιάσει η γλώσσα του Δήμα και των Ευρωπαίων εταίρων να μας λένε ότι δε τηρούμε τις προϋποθέσεις του Κιότο! Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα μην τον αφήνετε να εξευτελίζεται!
  • Μέσα σε όλα έχουμε και τον Μητσοτάκη να διοργανώνει ημερίδες με τίτλο "Από τον Ανένδοτο στη Δικτατορία"... Έλεος δηλαδή!!! Τόλμησε να πει ότι είναι και ήσυχός με τη συνείδησή του!
  • Πραγματικά έχω βαρεθεί να ακούω όλη την ώρα ότι στον alpha φεύγει ο ένας, φεύγει ο άλλος, σκέφτονται να αλλάξουν παρουσιαστή, τσακώνονται μεταξύ τους κτλ... Μία είναι η λύση: Αφήστε τη Στάη να κάνει τη δουλειά της! Όπως τα έχει καταφέρει τόσες φορές έτσι θα τα καταφέρει και τώρα. Με άγχος και απολύσεις δε γίνεται τίποτα. Πραγματικά χρειάζεται μόνο λίγη υπομονή... Όταν βγάλατε τη Στάη άρων άρων με το θάνατο του Χριστόδουλου χωρίς τα σχετικά σποτάκια, χωρίς ανακοίνωση στον τύπο κτλ, ξέρατε ότι καίγατε το πιο δυνατό σας χαρτί.
  • Και για τους καλοθελητές να υπενθυμίσουμε ότι η Μαρία Νικόλτσιου είναι έγκυος και προφανώς την Τσαπανίδου την προορίζουν για τα δελτία του Σαββατοκύριακου.
  • Τη δευτέρα το βράδυ δυστυχώς δεν είδα όλη τη συνέντευξη του Alexis... Από όσο πρόλαβα το μόνο που μου έμεινε ήταν ότι ο Τσίπρας το έπαιζε έξυπνος στον Καψή(όχι τον Μανώλη) και κοίταγε συνέχεια την κάμερα. Όσο για νέο πολιτικό λόγο, νέες ιδέες και προτάσεις και νέο όραμα (δηλαδή ότι ακριβώς περιμένει ο κόσμος από αυτόν) μάλλον το μόνο που έχει να ρίξει στο τραπέζι είναι η αποποινικοποίηση του χασίς...
  • Πάντως από Alexis σε Αλέξη είχαμε διαφορά 18% μονάδες! Μάλλον ο Κούγιας πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την κάθοδό του στον στοίβο της πολιτικής, με σύνθημα "Με τον Αλέξη για μία κοινωνία χωρίς μοντέλα"! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκλεγεί... Αυτός και η Αλίκη ΣΥΖΗΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗ.
  • Μα καλά γιατί είναι τόσο κακό που πήγε η Καλομοίρα στον Οικουμενικό Πατριάρχη; Φυσικά και δεν είναι κακό... Το άσχημο είναι ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι φαν της!
  • Άσχετο:Αυτός ο Ρουσόπουλος που χάθηκε; Καιρό έχει να μας πει τίποτα καλό!

2 σχόλια:

media_blogger είπε...

Συμφωνώ μαζί σου.Η Στάη ξέρει να κάνει τη δουλειά της.Βέβαια η αλήθεια είναι πως ότι ζητάει το έχει.Και ο Παπαδρόσος-ο νεος διευθυντής σύνταξης απο τον ΑΝΤ1- είναι επιλογή της.Εμένα πάντως πληροφορίες μου λενε ότι θα παραμείνει και του χρόνου στον ALPHA και μάλλον θα είναι στις ειδήσεις.Όπως είπες η Τσαπανίδου πάει για Σαββατοκύριακα.

Τσούγδω είπε...

Βασικά αυτό είναι και το λογικό. Μακάρι να μεταφερθεί και η Ελληνοφρένεια στο lead in.