3 Μαΐου 2008

Σαρωτικές αλλαγές στα δελτία ειδήσεων-Αποκλειστικό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, από τη νέα σεζόν αναμένονται σαρωτικές αλλαγές στα δελτία ειδήσεων, πάρτε μία πρώτη γεύση για το τι μας περιμένει:

  • Στον ΑΝΤ1 ο Νίκος ευαγγελάτος θα πλαισιωθεί από 4 γυναίκες στο δελτίο, την Τατιάνα Στεφανίδου, τη Μάρα Ζαχαρέα, τη Μαριάνα Πυργιώτη και την Ελεονώρα Μελέτη. Ο σταθμός (και η Τατιάνα) θεωρούν ότι ο Ευαγγελάτος είναι πολύ τριχωτός και έψαχναν καιρό τώρα να βρουν τρόπο να του "πέσουν τα μαλλιά". Θεωρείται ότι το δελτίο θα έχει επιτυχία τόσο στο αντρικό κοινό (λόγω της Μάρας Ζαχαρέα) όσο και στις ηλικίες 5-15(λόγω των παραμυθιών που η Τατιάνα απαγγέλλει).
  • Στον alpha επίσης αναμένονται σαρωτικές αλλαγές. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα αναλάβει το δίδυμο Αυτιά-Παναγιωταρέα, με σχολιαστές τον Κακαουνάκη, τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το Σταύρο Μονεμβασιώτη που θα φύγει από τον ΑΝΤ1. Και επειδή ο Αυτιάς έχει μία ιδιαίτερη συμπάθεια στα τιμημένα γηρατειά, ακούγεται ότι θέση στα παράθυρα θα έχει η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη (η γιαγιά που βωμολοχεί στο σίριαλ "Μπαμπά μη τρέχεις"). Πολλοί εισηγούνται και την μεταφορά της ενότητας "Κορίστια για...σπίτι" του Κους-Κους στο κεντρικό δελτίο ώστε καμία νοικοκυρά να μη χάνει τις πολύτιμες γνώσεις που προσφέρουν η Μαρία Ένεζλη και η Μαρία Ηλιάκη.
  • Η Έλλη Στάη αν δεν αποφασίσει να εγκαταλήψει την tv θα πάει στον ΣΚΑΙ όπου θα επανέλθει ως "Κυρία Σκάι" ελπίζοντας στο ίδιο αποτέλεσμα που είχε όταν πρωτοξεκίνησε. Μαζί της σε αυτό το δύσκολο αγώνα θα είναι η Νανά Δούκα και κάθε μέρα διαφορετικός guest παίχτης του Ολυμπιακού που θα μιλάει για την πρόοδο της ομάδας και την πορεία της στο πρωτάθλημα.
  • Στο mega η Όλγα Τρέμη θα συμπαρουσιάζει το δελτίο με το Δημήτρη Καμπουράκη. Ο δαιμόνιος Χρήστος Παναγιωτόπουλος σκέφτηκε ότι θα δώσει μία νέα πνοή στο δελτίο με φάρσες και καλαμπουράκια... Ρόλο κλειδί στο δελτίο αναμένεται να αναλάβει και ο Στέφανος Χίος ο οποίος θα αναλάβει την αξιολόγηση ηχητικών και άλλων ντοκουμέντων που θα φτάνουν στο σταθμό και θα τα παρουσιάζει. Για όσους ανησύχησαν, ο Πρετεντέρης παραμένει με τα μπουκάλια του.
  • Στο Alter τώρα ο Νίκος Χατζηνικολάου αποφάσισε να κάνει και επίσημα συμπαρουσιαστή του τον Μητσοτάκη. Θα έχουμε λοιπόν το πρώτο ανδρικό δίδυμο τηλεπαρουσιαστών. Ο Κώστας Λαλιώτης επίσης διεκδικεί παράθυρο στον Χατζηνικολάου, κάτι το οποίο χαροποιεί τον Επίτιμο αφού θα μπορεί να τον καταριέται καθημερινά και από κοντά.
  • Το Star αναμένεται να ενισχύσει το δελτίο του με νέα αστέρια τα οποία θα κάνουν κάθε είδους βλακεία... Όσο για εσάς που ανησυχήσατε θα παραμείνουν ρεπορτάζ του στυλ "Μπάνιο με την Έφη Θώδη σε κεντρικό συντριβάνι", "Ο Εθνικός Star σε χαμάμ","Η Ελένη Λουκά ερμηνεύει Μαρία Κάλας","Μαθήματα ιππασίας από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη" κτλ.

8 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Τσούγδω όνομα και πράγμα καλή μου έχεις το καλό λόγο για τον καθένα, μη σε ματιάσω.
Να είσαι καλά και καλό μήνα

Τσούγδω είπε...

Αχ σε ευχαριστώ πολύ, τα παραλές!
Καλό μήνα και σε εσένα λύκε μου!

Παραπολιτική είπε...

Φοβερό κείμενο...

Δεν παίζεσαι Τσούγδω.

Το βάλαμε και εμείς το κείμενο σου στο parapolitiki.blogspot.com

Φτιάξε μόνο ένα mail ρε κοπελιά...

Τσούγδω είπε...

Ευχαριστώ πολύ! Η επιθυμία σου διαταγή.
tsougdw@gmail.com

mmexer είπε...

xaxaxaxaxaxa
καραλολ τσούγδω.... Μου κλέβεις τη δουλειά αλλά χαλάλι χαχαχαχαχα

Τσούγδω είπε...

Χίλια συγνώμη mmexerάκο!!! Den htan stis protheseis m!

kanataki είπε...

ουτε στο σιντριβάνι του star να μη χωράω ρε γαμώτο???

Τσούγδω είπε...

Μη στεναχωριέσαι προορίζεσαι για το ελικόπτερο του Star και τη 2η επίσημη ξενάγηση στις νέες εγκαταστάσεις!