26 Μαΐου 2008

Σφηνάκια

  • Αρχικά να πω 10000 μπράβο στο Καλομοιράκι μας που ήταν καταπληκτικό... Τα προγνωστικά που έδωσα στην από κάτω ανάρτηση όπως παρατηρήσατε ήταν... εκτός τόπου και χρόνου!
  • Πάντως το 92% που χτύπησε κάποια στιγμή η Eurovision αποδεικνύει ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ την παρακολουθεί... Εκτός και αν τα δημοσκοπικά ποσοστά έχουν πέσει κάτω του 8%. Άλλα μάλλον ο κόσμος προτιμάει την Καλομοίρα από την Καλομοίρα της αριστεράς! Μεγάλο σφάλμα να τα βάζεις με ένα άτομο που τυγχάνει μεγάλης συμπάθειας από τους Έλληνες senior Τσίπρα. Και αν έχετε βαλθεί να καταγγέλετε όλους τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς περιμένουμε ανάλογη στάση και για το Euro, όχι 2 μέτρα και 2 σταθμά, μη σας δούμε σε καμία εξέδρα να πανηγυρίζετε! Αντι-Euro τουρνουά να οργανώσετε στο Σύνταγμα. Ποδοσφαιράκι με τον Αλαβάνο και τον Κουβέλη.
  • Για να αλλάξω θέμα... Μέχρι το Δεκέμβριο λέει ΛΟΓΙΚΑ θα έχουν δεσμευτεί όλες οι ποσότητες επιμολυσμένου ηλιελαίου! Εγώ τουλάχιστον γελάω! Είναι δυνατόν να μας λένε ότι για 7 μήνες θα τρώμε τον ίδιο τον καρκίνο; Τόσο δύσκολο είναι να δεσμεύσουν όλα τα προϊόντα που περιέχουν ηλιέλαιο; Ούτε 5 μέρες δε θα έπρεπε να τους πάρει!
  • Τελικά λέει το είδαν το ταινιάκι τους η Όλγα Τρέμη και ο Βίκτωρας Βλαχογιάννης... Τα κλασσικά ΜΜΕ βέβαια... Μούγκα! Ούτε στην εκπομπή του Χίου δε βγήκε σα θέμα.
  • Τι ήταν να πάει στις Σέρρες ο Καραμανλής. Πήρε αέρα ο... ε... τα μυαλά του και άρχισε τις εξαγγελείες για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων στην παιδεία! Και ερωτώ εγώ η αθώα περιστερά... Μα καλά καλοκαίρι θα τις περάσει τις μεταρρυθμίσεις του ο Δαμαλούκος; Δε μπορούσε να περιμένει μέχρι τη ΔΕΘ; Προφανώς ξέχασε ότι έχουμε εξεταστική αυτή την εποχή το καλόπαιδο και θα πέσουν οι καταλήψεις επάνω, είναι τόσο αθώο το μαναρι μου!
  • Για να μην εκνευριστώ αφού δυο χρόνια τώρα οι καταλήψεις μας έχουν πάει μαμιώντας ας ασχοληθώ με κάτι άλλο....
  • Ο ΑΝΤ1 τελικά είναι πολύ δόλιος σταθμός! Στα καλλιστεία έδωσαν θέση κριτή στον Πανίκα Ψωμιάδη και ουχί στον μοντελοπνίχτη Αλέξη Κούγια. Μάλλον φοβήθηκαν μη γίνει έκρηξη τεστοστερόνης στο Fever. Δεν εξηγείται αλλιώς...
  • Σκάνδαλο με υποκλοπές στη Deutche Telecom! Μάλλον ο Καραμανλής γουστάρει να τον υποκλέπτουν... Όλα τα λεφτά ήταν πάντως η δήλωση του Ρουσόπουλου, αυτό το παιδί έχει πρόβλημα η Μάρα καθόλου δεν τον προσέχει; Τι του ρίχνει στο φαϊ;
  • Αγωνιώ να δω αύριο την εκπομπή του Λαζόπουλου... Αφού του αρέσει τόσο πολύ να διαβάζει δημοσκοπήσεις, ας ρίξει ένα βλέφαρο στο ΘΕΜΑ και στο 11,2% του Τσίπρα.
  • Και μία ερώτηση για να κλείσω: Ποιός σκατά είναι αυτός ο George Soros που βρίσκεται κάτω από κάθε ανθελληνική πέτρα;

Update: Μα σε αυτά τα καλλιστεία πως γίνεται κάθε χρόνο να είναι και πιο ωραία κορίτσια (μόνο η Τατιάνα το βλέπει αυτό) απορώ; Επίσης πως γίνεται κάθε χρόνο η παρουσιάστρια να είναι πιο ωραία από τις διαγωνιζόμενες; Φέτος πάντως οι διαγωνιζόμενες έδωσαν ρεσιτάλ στην αγαπημένη διαδικασία του κοινού, τις ερωτήσεις! Τελικά οι άντρες βλέπουν τα καλλιστεία για ευνοήτους λόγους, αλλά οι γυναίκες παίρνουν την εκδίκησή τους όταν αρχίζουν οι ερωτήσεις...
Update2: Δε θέλω να αφήνω υπονοούμενα στον αέρα, αλλά το αποτέλεσμα των καλλιστείων μου φάνηκε αν μη τι άλλο περίεργο. Η αναπληρωματική Σταρ Ελλάς ήταν πολύ πιο ωραία από την Σταρ Ελλάς, η οποία Σταρ Ελλάς δεν ήταν και από τις ωραιότερεες του διαγωνισμού (και στη διαδικασία των ερωτήσεων δεν ήταν καλή). Πραγματικά ενώ κανένας δεν πίστευε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα εστεύθη, φάνηκε να είναι η μόνη που το πίστευε, τι να πω... Περαστικά στον ΑΝΤ1. Θα ήθελα και μία αντρική γνώμη βέβαια, μπορεί να υπερβάλω...

2 σχόλια:

dr.SeenG είπε...

Καταρχήν, να δηλώσω τον θαυμασμό μου για τη Ρία Αντωνίου. Ήταν η δεύτερη πιο όμορφη της βραδιάς μετά την Τατιάνα! (Η αντρική γνώμη που ήθελες) ;)
Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της πλειοψηφίας του 16% του ΣΥΡΙΖΑ. Η μέση ψηφοφόρος είναι γύρω στα 19-20, ερωτευμένη με τον Αλέξη και θαμώνας του δελτίου "ειδήσεων" του ΣΤΑΡ.
Όσο για τις προβλέψεις που έκανες καλή Τσούγδω... με δίνεις 43 νούμερα για το τζόκερ; :)
Φιλιά και καλή σου μέρα!!!

Τσούγδω είπε...

Να σου δώσω καμία 50αριά νουμεράκια για σιγουρια;
Μάλλον η αντρική γνώμη συμπίπτει με την γυναικεία γιατρέ μου!