23 Μαρτίου 2008

Κυριακάτικα Σφηνάκια

  • Θυμήθηκα εχθές ένα σκετς του Μητσικώστα όπου ως Γιάννα Αγγελοπούλου έλεγε για την Πετραλιά :"Κακούργα Πετραλιά, που να σαβουρώνεσαι σε μαδέρια μέχρι τους παραολυμπιακούς"! 
  • Είχε δεν είχε η Έλλη, φαγώθηκε με τον Κακαουνάκη στον Alpha, ευτυχώς το θέμα λύθηκε κατά τη διάρκεια της απεργίας των δημοσιογράφων..
  • Ο Κακαουνάκης ορεξάτος ορεξάτος λοιπόν την Παρασκευή πάνω στη συζήτηση περι του αν ο πολιτικός γάμος και η συμβίωση είναι πορνεία και ενώ η Στάη ωρύετο ότι δεν είναι, ο Κακαουνάκης της πέταξε το φαρμακερό "Πάρτο απόφαση είσαι αμαρτωλή!".
  • Σήμερα παρατήρησα με έκπληξη ότι στο μεσημεριανό δελτίο του ΑΝΤ1 διαφημίσαν μέχρι αηδίας τα "ΝΕΑ" και την προσφορά που κάνουν με την εγκυκλοπαίδια Larousse, ούτε το mega έτσι...
  • Διαβάζοντας το "Θέμα" παρατήρησα ότι δεν γραφόταν κανένα από τα συνήθη σχόλια για το Ρουσόπουλο, ούτε και για τη Φάνη φυσικά... Για το mega και τις Πρετεντεροτρέμηδες ούτε να το σχολιάσουμε...
  • Στη συνέχεια ανοίγοντας τον "Ανάποδο Τύπο" παρατήρησα με έκπληξη τη συνέντευξη της κυρίας Λίνας Κλείτου, παρουσιάστριας της ΝΕΤ... Η κυρία Κλείτου θέλει λίγο-πολύ να μην κρίνεται σαν δημοσιογράφος από το γεγονός ότι ο πατέρας της (Νίκος Κλείτος) υπήρξε υπουργός της ΝΔ. Σωστόν. Αφήστε όμως να σας κρίνουμε για το γεγονός ότι υπήρξατε υποψήφια βουλευτής Σερρών και τώρα είστε παρουσιάστρια στη ΝΕΤ... Δε ξεχνάμε όμως και τη μεγαλοιώδη σας φράση το 2004 όταν πήγατε στην ΝΕΤ με τυμπανοκρουσίες και εκφράσατε τη δυσαρέσκειά σας που δεν είχαν διωχτεί ακόμη όλοι οι ΠΑΣΟΚοι!
  • Τώρα που ψηφίστηκε ο νόμος για το Ασφαλιστικό λογικά θα επανέλθει και ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας... Κρίμα και ήταν τόσο καλός στο ρόλο του Χάρου που τριγυρνούσε στην πλατεία Συντάγματος και έπαιρνε από πίσω τις γριές!
  • 25η Μαρτίου πλησιάζει... Έχουμε να δούμε ρεπορτάζ για μίνι φούστες και αλλόεθνους σημαιοφόρους, έχουν να παρελάσουν 90χρονοι αγωνιστές από τον Αυτιά ουουου. Και φυσικά η Ντόρα επέλεξε την καλύτερη ημερομηνία για "διαπραγμάτευση" στο Σκοπιανό. Την 25η Μαρτίου!
  • Έτσι εμείς θα γιορτάζουμε την επανάσταση και οι Σκοπιανοί τη "Νέα Μακεδονία" την ίδια μέρα! Γεια σου ρε Ντόρα μικρή διαπραγματεύτρια!

5 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Ο Κακαουνάκης είναι το χθές, ο Αυτιάς το σήμερα και η Ντόρα το αύριο.
Αλίμονό μας δηλαδή.

Τσούγδω είπε...

Θα έλεγα η Πετραλιά είναι το σήμερα... Το αύριο προτιμώ να μη το σκέφτομαι...
Αλίμονό μας!

mmexer είπε...

γιατί ευτυχώς για τον Κακαουνάκη; Ας πάει σπίτι του... Λευτεριά στην Έλλη!!!!

Απόλαυσα σφηνάκια πάντως :)

Αυτά τα μπούλετς πως τα κάνεις και γω δεν τα καταφέρνω; χαχαχα

δ η μ ο λ ό γ ο ς είπε...

Τι τον θες τον τσολιά να επιστρέψει, και θα μείνει αφύλαχτος ο άγνωστος στρατιώτης και αν συνέλθει ο στρατιώτης και θυμηθεί ποιός είναι, και δεν είναι πια άγνωστος, και δε δει τον τσολιά και φύγει;
Παλιά φυλούσαμε Θερμοπύλες, τώρα φυλάμε την Πάλλη-Πετραλιά που θέλει δύο τσολιάδες, έναν για κάθε όνομα! Εκτός κι αν τους θέλει ο ...Κωστάκης!
Όσο για τη Στάη, γιατί σου τη ...στάει; Επειδή νίκησε το χρόνο και γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη; Αφού τώρα τη φώναξαν στο Lost, για να πηγαινοέρχεται στο χρόνο!
Ο Κακαουνάκης όμως έχεις άδικο. Πολύ τη γουστάρει τη Στάη! Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, και συ μιλάς για κάτι πράγματα μικρά!
Κακόβουλη σε βρίσκω!

Τσούγδω είπε...

@mmexer
Είδες μαεστρία τα bullets? Ειναι το μικρό μου μυστικό! χεχε
Λευτεριά στην Έλλη όπως τα λες, αλλά που να τη βρει με Κακαουνάκη, Κύρτσο Παπουτσάνη κλπ στο σβέρκο της;

@Δημόλογε
Ο Κωστάκης έχει 150, λες να θέλει και της Πετραλιά;
Δε μου τη στάει η Στάη... Ίσα ίσα τη συμπαθώ ιδιαίτερα... Έτσι όπως το πάει σε λίγο θα τη ρωτάνε αν ήταν συμμαθήτρια της Καλομοίρας! Για τον Κακαουνάκη το λέω, είχε δεν είχε θα τα πέταξε πάλι τα Ψηλορείτικά του. Βέβαια, να πω την αμαρτία μου, απολαμβάνω ιδιαίτερα το δίδυμο...