4 Φεβρουαρίου 2009

Έχει και η βλακεία τα όριά της

Μα πως είναι δυνατόν να επηρεάστηκαν μόνο ο Παπανδρέου και ο Μίχας από τα δακρυγόνα;
Σωστά αναρωτιέστε και σωστά αναρωτιέται και το τρωκτικό. Ας δούμε όμως κάποια στιγμιότυπα του βίντεο που παρουσιάζει το συγκεκριμένο blog , το οποίο μάλιστα δίνει Όσκαρ υποκριτικής στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ...

Ο νομάρχης Πειραιά είναι κατακόκκινος (μπορεί να το προκάλεσε ο ίδιος βέβαια...), οι άνθρωποι γύρω του φοράνε μάσκες ή τις κρατάνε και η νομάρχης Ηρακλείου του πηγαίνει μία μάσκα.

Οι άνθρωποι γύρω από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ φοράνε χειρουργικές μάσκες, κάποιοι από αυτούς κασκόλ για να προστατευτούν από τη μυρωδιά.

Τέλος η φωτογραφία από το papandreou.gr, που βρήκα στην Παραπολιτική ,ευτυχώς έχει καλή ανάλυση.

Ο άνθρωπος αριστερά και πίσω του Προέδρου , έχει στο κούτελό του γυαλιά για να προστατεύει τα μάτια του, ο κύριος στα δεξιά του έχει κατεβάσει τη μάσκα του και φυσικά ο κύριος πίσω και δεξιά έχει maalox στο πρόσωπο.

Οι αγρότες ήταν εξοπλισμένοι με χειρουργικές μάσκες, κασκόλ κάποιοι είχαν ειδικά γυαλιά για να μην επηρεάζονται τα μάτια τους. Επίσης είναι προφανές ότι υπήρχε maalox και οι αγρότες που εδώ και 2 μέρες αναπνέουν χημικά, δεν επηρεάζονται και τόσο από την ατμόσφαιρα, συνήθισαν τα μάτια τους και η αναπνοή τους.
Στις εικόνες που κατέγραψε ο φακός κατά την επίσκεψη του Παπανδρέου, προφανώς πολλοί από αυτούς είχαν βγάλει τις μάσκες και τα γυαλιά τους, για ευνόητους λόγους!

Είναι προφανές επίσης ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δε φόραγε ούτε μάσκα ούτε γυαλιά, ούτε κάποιος τον ράντισε με maalox.

Όπως συμβαίνει και μετά τις μεγάλες πορείες στο κέντρο της Αθήνας, όταν η αστυνομία έχει κάνει χρήση χημικών και τύχει ακόμα και μετά από ώρες να περάσει κάποιος από το σημείο, τότε όχι μόνο δακρύζει αλλά δε μπορεί και να αναπνεύσει. Πόσο μάλλον όταν τα δακρυγόνα είναι φρέσκα.

Μάλλον κάποιοι όχι μόνο δεν έχουν πάει ποτέ σε πορεία, αλλά δεν έχουν περάσει ποτέ από σημείο που έχει γίνει χρήση χημικών.
Οπότε θα ήταν καλύτερο να μην εκτίθενται συκοφαντώντας ανθρώπους που δε τους είναι αρεστοί.
Τελικά, μάλλον το Οσκαρ υποκρισίας και όχι υποκριτικής πηγαίνει αλλού.
Με τις υγείες σας.

4 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Να προσέχεις τις συναναστροφές με τα τρωκτικά, ...σέρνεται πανώλη

Basil Lucas είπε...

Όπως ξαναείπα και σε σχόλιο στην Παραπολιτική, οι δεξιοί δεν ξέρουν από δακρυγόνα. Οι δεξιοί που είναι πιο κοντά στα δακρυγόνα φοράνε αντιασφυξιογόνες μάσκες και τους λένε ΜΑΤ.

Τσούγδω είπε...

@ Λύκε μου, μπορεί να μην έχω αντισώματα στην πανώλη, αλλά δεν είμαι πρόθυμη να ταμπουρωθώ μέχρι να περάσει η επιδημία...

@ Νομικάριε, έχεις δίκιο, οι δεξιοί μπορεί να μη ξέρουν πως είναι να τρως δακρυγόνο, ξέρουν όμως πως είναι να το χρησιμοποιείς.

Clandestino είπε...

Να σου πω.. Καλό έκανε που έφαγε δακρυγόνα ο Παπανδρέου. Από πολλές απόψεις. Ακόμα και "εμπορικά" να το δεις.
Για μένα σημαντικότερο είναι, να θυμάται αυτή την αστυνομική βία όταν θα κληθεί ως πρωθυπουργός να αντιμετωπίσει διαδηλώσεις. Γιατί και επί ΠΑΣΟΚ έγιναν εγκλήματα από τα ΜΑΤ και το υπουργείο δημόσιας τάξης.