10 Νοεμβρίου 2008

Διαγραφή Τατούλη

"Ήταν μια ενέργεια που έρχεται να προστεθεί σε μια αλυσίδα κινήσεων που έδειξαν ότι ο Πέτρος Τατούλης έχει αποκοπεί από την παράταξη. Λυπούμαστε που γίνεται σε μια συγκυρία που προσπάθεια που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση"

Αυτά δήλωσε ο Λευτέρης Ζαγορίτης, λίγο μετά την επίσημη απόφαση για τη διαγραφή του Πέτρου Τατούλη.

Όπως πολύ σωστά σχολίασε η Παραπολιτική: Μήπως η παράταξη έχει αποκοπεί από την κοινωνία;

Μήπως η Νέα Δημοκρατία θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τον Τατούλη σα λαγό, για να βγει από τον πολιτικό «βόθρο» στον οποίο βρίσκεται και όχι να τον στοχοποιεί κάθε φορά που τοποθετείται;

Η διαγραφή θα φέρει σε σύγκρουση τη ΝΔ με την κοινωνία, πολύ απλά γιατί ο Τατούλης λέγοντας την αλήθεια, διεγράφη την ίδια κιόλας μέρα, ενώ τα λαμόγια πρώην υπουργοί αναγκαστικά παραιτήθηκαν μετά από καιρό και είναι ακόμη μέσα στη Νέα Δημοκρατία, δυσφημώντας το κόμμα τους σα βουλευτές.

Αυτή τη στιγμή με τη διαγραφή του Τατούλη, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για νέο πολιτικό φορέα... Ουσιαστικά η ΝΔ ενίσχυσε το ανεξάρτητο και φιλολαϊκό προφίλ του, με τη διαγραφή τον έκανε πιο συμπαθή και τον αφήνει αυτή τη στιγμή "ελεύθερο" να δράσει πολιτικά.

Έτσι πλέον υπάρχει ένας Τατούλης ανεξάρτητος ο οποίος ασκεί μεγάλη επιρροή στην κεντροδεξιά βάση και ένας Βγενόπουλος που χτυπάει συνεχώς τον Αλογοσκούφη καταδεικνύοντας την ανεπάρκειά του.

Τι έχουνε να δούνε τα μάτια μας, μέχρι τις εκλογές...

ΥΓ: Αλήθεια το cherchez la femme του Καρατζαφέρη, στην κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου απευθυνόταν;

2 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Στη Γιάννα ή την Ντόρα;
Εγώ πάντως διακρίνω Ντόρα πίσω από τον Πέτρο.

Τσούγδω είπε...

Περίεργο "φρούτο" ο Τατούλης, με έχει μπερδέψει πολύ.
Λες να ρίσκαρε τόσο πολύ το στρατόπεδο Μητσοτάκη;