8 Οκτωβρίου 2008

Σφηνάκια

  • "Πέρα δώθε στο Μαξίμου", θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τίτλος ταινίας στυλ "Epic Movie", σκέτη παρωδία δηλαδή... 
  • Αν η κυβέρνηση έχει φτάσει στο σημείο να δέχεται επιστολές από τη Στέλλα Μπεζαντάκου για στήριξη βουλευτών της, αν η ίδια σημαίνουσα προσωπικότητα έχει φτάσει να αναλύει την παρούσα πολιτική συγκυρία, τότε μάλλον αρμενίζουμε θεόστραβα...
  • Επέστρεψε λοιπόν και ο Δαϊλάκης στη ΝΔ. Δεν άκουσα όμως κανένα Τράγκα (με γεια και το μαλλί) να λέει πως τη στιγμή που επέστρεφε ήταν μεθυσμένος...
  • Άρχισε το γλέντι στο χρηματιστήριο... Πτώση του γενικού δείκτη και αυτή είναι μόνο η αρχή. Σε χρηματοκιβώτια και υπόγειες στοές θα αρχίσει ο κόσμος να φυλάει τα χρήματά του.
  • Έχασε η οικογένεια Αγγελοπούλου 2,5 δις ευρώ από την επένδυση που έχει κάνει στο Ελβετικό μεγαθήριο UBS. Και εκεί που διάβασα την είδηση και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω το μέγεθος του ποσού, άρχισα να αναρωτιέμαι, πως βλέπουν οι άνθρωποι αυτοί το συγκεκριμένο ποσόν. Δηλαδή τους φαίνεται τεράστια απώλεια, αναμενόμενη, λίγη... Όπως συνηθίζουν να μου λένε οι γονείς μου, δεν έχουν ανάγκη αυτοί... Δε λειτουργούμε βλέπετε στην ίδια κλίμακα μεγεθών.
  • Απορώ, μόνο σε εμένα προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι τα χρήματα των καταθετών διασφαλίζονται μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό; Δηλαδή μαζεύεις μαζεύεις χρήματα, τα βάζεις στην τράπεζα γιατί θεωρείς ότι στο σπίτι σου είναι επισφαλή και τώρα δε ξέρεις πόσα από αυτά που έχεις μαζέψει θα σου μείνουν επειδή η οικονομική κρίση που ξεσπά στην άλλη πλευρά του πλανήτη επηρεάζει όλες τις αγορές με βάση τη θεωρία του ντόμινο.
  • Ενώ λοιπόν η τράπεζα μπορεί να σου πάρει ότι έχεις και δεν έχεις προκειμένου να γεμίσει το ταμείο της εάν είσαι οφειλέτης, δεν υπάρχει ισονομία και σε περίπτωση εκτεταμένης οικονομικής κρίσης, χάνεις τα χρήματά σου και η νομοθεσία που τόσο σκληρή είναι απέναντι στους καταθέτες-οφειλέτες, δε σε προστατεύει...
  • Απαράδεκτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε ολομέλεια της ΠΑΣΠ, μόνο ξύλο δεν έπεσε και αυτό από τύχη... Θα ήταν καλό το ΠΑΣΟΚ να ενδιαφερθεί λίγο για τα απίστευτα προβλήματα που υπάρχουν στη φοιτητική του παράταξη, γιατί δυστυχώς το τεταμένο κλίμα μεταξύ των μελών, δεν επιτρέπει σωστή δουλειά και εκθέτει το σύνολο της παράταξης. 
  • Καλό θα ήταν λοιπόν να ασχοληθεί το ΠΑΣΟΚ με τη Νεολαία του και να μη περιμένει να ενημερωθεί από τους καρεκλάτους, γιατί τότε θα μείνει στο σκοτάδι. Η φαγωμάρα είναι μεγάλη και δυστυχώς προφανής.
  • Τουλάχιστον αφού δεν κάνετε κάτι για να ηρεμήσει το τεταμένο κλίμα που υπάρχει, θα μπορούσατε σε ένδειξη καλής θελήσεως να αποστέλλετε κείμενα-πλαίσια στις σχολές με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την εκπαίδευση, για το νέο νόμο πλαίσιο, για την αξιολόγηση, για να έχουν οι φοιτητές ένα μπούσουλα... Κυρία Διαμαντοπούλου μου...
  • Το αυτί του Ρουσόπουλου πως πάει, ακόμη να ιδρώσει;

4 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Στέλα και ξερό ψωμί!
Καλημέρα

Matrix είπε...

Καλημέρα,

αναρωτιέμαι πόσο αψήφιστα δεχόμαστε αυτά περι Στέλλας, τα ακούμε και απλά σκάμε ένα χαμόγελο, για την κατάντια μας μάλλον.

Τσούγδω είπε...

Είναι μέχρι να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της ξευτίλας μας... Ακούς εκεί η Στέλλα Μπεζαντάκου επιστολή στον Πρωθυπουργό! Καιρός είναι να γράψει και ο Εθνικός Σταρ κανένα τραγουδάκι για το Δάμαλο.

media_blogger είπε...

Γειά σου Τσουγδω!Κι εγώ για τα περι Μπεζαντακου ήθελα να μιλησω.Πως γίνεται να τα δεχομαστε ελαφρα τη καρδια αυτα τα πράγματα?Εφτασε η χάρη της στον Καραμανλή.Η απόλυτη ξεφτίλα.Και τώρα να νιώθει και δικαιωμένη...Ο Ρουσόπουλος...πέρα βρέχει.Καλά που υπάρχει και η Μάρα να του σκουπιζει το αυτί τωρα που δεν έχει κατι άλλο να κάνει,δεν εξηγείται αλλιώς.Διαφορετικά δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να μην...ιδρωσε ακομα!