3 Σεπτεμβρίου 2008

Στην τσέπη του Αγοραστού

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ

Η Φεβρωνία Πατριανάκου και ο Κώστας Αγοραστός, παρά τις επίμονες ερωτήσεις που δέχονται για να αποκαλύψουν, τι σόι χαρτιά ήταν αυτά που πηγαινοέρχονταν και ο Αγοραστος τσαλάκωσε και έβαλε στην τσέπη του, κάνουν πως δεν ακούνε και δεν απαντούν... Εμ, πως να απαντήσουν, τους καταλαβαίνω...
Στα αυτιά της Τσούγδως έφτασε μία σημαντική πληροφορία, από εργαζόμενο στο Κοινοβούλιο, που τα εξηγεί όλα. Και το πηγαινε-έλα των χαρτιών και το τσαλάκωμα, και το "εκτός γραμμής" και όλα ανεξαιρέτως...

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της Συνταγματική Αναθεώρησης, ο Αγοραστός με την Πατριανάκου βαριόντουσαν τόσο πολύ, που έπαιζαν τελίτσες!!!!!!!!
Η Πατριανάκου λοιπόν πήγαινε πέρα-δόθε το χαρτί και ο Αγοραστός συμπλήρωνε. Μάλιστα το παιχνίδι είχε φουντώσει τόσο, πέφτανε στοιχήματα από όλες τις μεριές και βουλευτές, ακόμη και οι συνήθως αμέτοχοι του ΚΚΕ μαζευόταν να δουν τι γίνεται. Σε κάποια στιγμή η Πατριανάκου αποχώρησε από την αίθουσα για να συμβουλευτεί κορυφαία στελέχη της ΝΔ που τόσα χρόνια έχουν ανάγει τις τελίτσες στο επίσημο αγαπημένο παιχνίδι των εδράνων κατά τη διάρκεια βαρετών συνεδριάσεων (ακούγεται πως τον τίτλο του πρωταθλητή κατέχει μέλος του υπουργικού συμβουλίου).
Ο Κώστας Αγοραστός είναι ένα τυπικό παιδί και έκανε παρατήρηση στην Πατριανάκου, καθότι της είχε ξεφύγει ένα Φ και είχε βγει έξω από τα κουτάκια των τελιτσών, λέγοντάς της "είναι εκτός γραμμής".
Στο τέλος του παιχνιδιού κέρδισε η Πατριανάκου η οποία είχε ένα ολόκληρο επιτελείο να τη συμβουλεύει και ο Αγοραστός, εκνευρισμένος που ο Πλεύρης δεν τον βοήθησε όσο έπρεπε, τσαλάκωσε το χαρτί στο οποίο έπαιζαν τις τελίτσες και το έβαλε στην τσέπη του.
Τίποτα μεμπτό!
Επιτέλους ήρθε η ώρα να ανοίξουν τα στόματα!

Μπορεί να σας φαίνεται γελοίο, αλλά στην Τσούγδω φαντάζει ως η μόνη "λογική" εξήγηση πέρα από τη νοθεία.
Εκτός και αν υπάρχει αίσθημα (αν και εχθές στο δελτίο ειδήσεων του Alter, ο Αγοραστός μάλλον είχε επικεντρώσει την προσοχή του σε άλλη κυρία), οπότε τα πράγματα αλλάζουν και θα είμαι η πρώτη που θα ευχηθώ βίο ανθόσπαρτο στα παιδιά (που λέει ο λόγος).

(Αφού δε βγαίνουν να πούνε την αλήθεια και μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας, ως συνήθως, ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει την Μακακία του, πείτε την και εσείς λοιπόν)

3 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Μήπως ξαναζωντάνεψε το βρόμικο ΄89;
Για σκέψου το λίγο...

Τσούγδω είπε...

Πολύ πιθανό.
Ελπίζω να μη το λες ειρωνικά...

monahikoslikos είπε...

καθόλου, μα καθόλου ειρωνικά....