24 Σεπτεμβρίου 2008

Δεν πειράζει θα δούμε τους Kaiser Chiefs

Το MTV Greece θα γιορτάσει την έναρξη της λειτουργίας του με μια μεγάλη δωρεάν συναυλία. Στις 5 Οκτωβρίου οι REM, οι Kaiser Chiefs αλλα και η Γκαμπριέλα Κίλμι θα εμφανιστούν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Η συναυλία αυτή θα μεταδοθεί ζωντανά και από τέσσερα ευρωπαϊκά δίκτυα, αυτά της Ισπανίας, Πορτογαλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Επίσης η εικόνα αυτής της μεγάλης μουσικής γιορτής που ονομάζεται MTV GR DAY, θα μεταφερθεί μέσα από το δίκτυο του MTV σε όλο τον κόσμο.
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι C:Real και μετά θα πάρει τη σκηνή η ποπ τραγουδίστρια Γκαμπριέλα Κίλμι. Τη σκυτάλη θα λάβει το βρετανικό συγκρότημα Kaiser Chiefs, ενώ φυσικά το καλύτερο σημείο της συναυλίας θα είναι όταν τραγουδήσουν οι R.E.M. που θα πουν και αρκετές παλιότερες επιτυχίες τους όπως το «Loosing my Relegion» και το «Everybody Hurts». Η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Από το in.gr

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ???
ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ???

Λυπάμαι πολύ... Λυπάμαι για τη μικροπρέπεια ορισμένων ανθρώπων που είναι πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, που έχουν την κατινιά στο αίμα τους και εκμεταλλεύονται με τον πιο επαίσχυντο τρόπο τη θέση τους.
Λυπάμαι πολύ που ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, δε σεβάστηκε ούτε τους καλλιτέχνες, ούτε τους θεατές.
Για το περιβάλλον ούτε λόγος, Άγιος Αιμιλιανός, Πεδίον του Άρεως...
Πήρε αυτό που του άξιζε... Τον γιουχάισαν 65.000 άνθρωποι, 15 καλλιτέχνες και πολύ περισσότεροι τηλεθεατές...
Όσο για το "συμβολικό αντίτιμο" που ζήτησε από τους διοργανωτές, 75.000 ευρώ! από τα έσοδα, χάρισμά του. Αντί να πάνε στο ταμείο δασών θα πάνε στη Μαρί που τα έχει περισσότερο ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: