10 Ιουλίου 2008

Σφηνάκια

  • Σκοτούρες, πολλές σκοτούρες προβλέπω για την κυβέρνηση και την πλευρά Καραμανλή, από τη στιγμή που αποφάσισαν να αγγίξουν την υπόθεση Κοντομηνά. Σε ησυχία δε θα τους αφήσει ο alpha.
  • Άντε ήρθε η ώρα μετά την καταδίκη του Θέμου και του Κοντομηνά, οι ανακριτές και οι εισαγγελείς να ασχοληθούν και με άτομα συμπαθή σε κυβερνητικά στελέχη, όχι μόνο με αντιπαθή, ή μήπως όχι;
  • Πολλοί Κουρήδες όμως ρε παιδί μου.... Που τα ανακαλύπτουν όμως όλα τα δυο αδερφάκια... Κομιστής ο Θέμος, παρατυπίες Κοντομηνά και καταδίκη... Πολύ καλό ρεπορτάζ, μάλλον...
  • Βλέπω οι πρώτες πληροφορίες για μίζες σε στελέχη από το στρατόπεδο της ΝΔ να βγαίνουν σε μορφή αποκλειστικού από τον alpha και τότε θα ρίξουμε πολύ γέλιο, μόνο που αν το αποφασίσει ο σταθμός θα πρέπει να επαναφέρει στο τιμόνι του δελτίου την Έλλη Στάη.
  • Βρε Θοδωρή όταν η γυναίκα σου δούλευε στου Κοντομηνά, εσύ δεν είχες ακούσει τίποτα για τις υποθέσεις που αφορούσαν τον εργοδότη της;
  • Είδες όμως κάτι συμπτώσεις, μόλις έφυγε από τον alpha τσουπ ο πανταχόθεν βαλλόμενος Αθανασίου τσάκα τσάκα την έκανε τη δουλειά και έβγαλε το πόρισμα, ενώ για άλλες υποθέσεις δείχνει σχετική απροθυμία και τις αφήνει στην άκρη.
  • Τώρα με τι να πρωτοασχοληθεί; Siemens ή Κοντομηνά; Μόνο αυτός υπάρχει στην Ελλάδα;
  • Αν διαβάσει κανείς το συγκεκριμένο δημοσίευμα στη zougla.gr το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον, θα καταλάβει πολλά και κυρίως θα αναρωτηθεί: Τι συμφωνία μπορεί να είχε κάνει η κυβέρνηση με τον Κοντομηνά και να έληξε η εκεχειρία; Και στη συνέχεια θα πρέπει να αναρωτηθεί αν δικαιούται μία κυβέρνηση να κάνει τέτοιες συμφωνίες.
  • Έλεος πια με τις φήμες για σεισμό που κυκλοφορούν! Ναι θα έρθει να μας πνίξει και τσουνάμι! Εκτός των άλλων μου έχει δημιουργηθεί και μία ψευδαίσθηση ότι κουνιέμαι συνέχεια.
  • Η διαγραφή Τατούλη πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς αλλά όχι πριν την επανένταξη Κουκοδήμου στην κοινοβουλευτική ομάδα. Δηλαδή αθώος ο Κουκοδήμος. Ο μόνος που θα την πληρώσει τελικά ο Θέμος θα είναι να το δείτε...
  • Όσον αφορά τον Μακρυγιάννη δεν είναι λίγο τραβηγμένο να παραπέμπεται για κακούργημα και να του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα και η κατηγορία να είναι "ψυχική ενίσχυση";
  • Και έχουμε και το Μανόλη ο οποίος βγαίνει και κατακρίνει τον Τατούλη και τον προτρέπει να παραιτηθεί αν δεν συμφωνεί με την κυβέρνηση... Αλλά του καημένου του ξεφεύγουν λόγια ή μάλλον αφήνει να του ξεφύγουν. Είπε λοιπόν στο δελτίο του alpha πως μπορεί ο κύριος Τατούλης να θέλει να πάει σε αυτό το νέο κόμμα που ακούγεται ότι θα δημιουργηθεί.
  • Για να το λέει αυτό βουλευτής, τότε το έχω για σιγουράκι.
  • Στα τηλεοπτικά τώρα, ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες πως την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ θα αναλάβει το δίδυμο Ζαρίφη-Μουτσινά. Μεγάλη αχαριστία αν ισχύει.
  • Ο Νίκος Χατζηνικολάου μου φαίνεται ότι διεκδικεί επάξια τον τίτλο Ψυχάρης Νο2. Δεν υπάρχει περίπτωση μετά την εφημερίδα και το ραδιόφωνο με τον Κουρή να μην αποκτήσει και μετοχές του alter.
  • Πρέπει οπωσδήποτε η Κάτια Μακρή να απομακρυνθεί από το alter. Εκτός του ότι χαλάει τη γαλήνια γαλάζια ατμόσφαιρα, καμία ώρα θα τον στείλει στο νοσοκομείο τον Τράγκα
  • Επιτέλους το mega έβαλε μυαλό και τα Σαββατοκύριακα προβάλει το "Με θέα στο πέλαγος", καιρό τώρα αναρωτιόμουν πότε θα παίξει σε επανάληψη το κορυφαίο αυτό σίριαλ με τις καταπληκτικές ερμηνείες, αν και θα ήταν προτιμότερο να το βάλουν καθημερινή βράδυ.
  • Όπως διάβασα στα mediakanea ο Μητσικώστας έχει πρόταση από τον alpha για εκπομπή. Ελπίζω να προτιμήσει το κανάλι της Κάντζας και όχι το κανάλι της Ρηγίλλης.
  • Το βιντεάκι είναι από τη συναυλία της Χαρούλας στο Καλλιμάρμαρο την οποία δυστυχώς έχασα και ακόμη δε μπορώ να το χωνέψω...

8 σχόλια:

media_blogger είπε...

Καλησπέρα.Οι πληροφορίες μου λένε ότι υπήρξε χθες βράδυ συνάντηση Κοντομηνά-Στάη-Παπουτσάνη.Συζήτησαν για το πως να αντιμετωπίσει το θέμα το ειδησεογραφικό τμήμα.Φυσικά,αν υπάρξει μεγάλη ένταση η Έλλη Στάη θα επιστρέψει στις ειδήσεις.Πάντως έχεις δίκιο που αναρωτιέσαι γιατί αυτά δεν γινονταν τότε που ήταν η Ζαχαρέα ήταν εκεί.Φυσικά δεν είναι τυχαίο αυτό...Ούτε είναι τυχαίο που η καταγγελία άρχισε από τον Κουρή και η...Μάρα τώρα είναι στου Κουρη.Πάντως δεν θα έχουν καλά ξεμπερδέματα οι κύριοι της κυβέρνησης.Αποκλείεται πάντως να πουληθεί το κανάλι εξ ολοκλήρου.Προκειται μόνο για μειοψηφικό πακέτο μετοχών.Όσον αφορά τον Μητσικώστα μακάρι να πάει στην Κάντζα γιατί στην ΕΡΤ θα έχει λογοκρισία.το είχαμε πει άλλωστε και παλαιότερα.Και μακάρι να κάνει σατιρική εκπομπή έστω και εκ περιτροπής με αυτή του Λαζόπουλου.Για το θέμα Μουτσινά Ζαρίφη,αν τελικά αναλάβουν τον Πρωινό Καφέ πρόκειται για αχαριστία.Και αυτό,γιατί άλλα λέγαν και άλλα φαίνεται ότι κάνουν.

Τσούγδω είπε...

Γενικά δεν είναι τυχαίο ότι όσοι "μεγάλοι" καταγγέλονται δεν τυγχάνουν της συμπάθειας του συζύγου της Μάρας και η επίθεση στο πρόσωπό τους αρχίζει από τις εφημερίδες των Κουρήδων.

monahikoslikos είπε...

τσούγδω μου επειδή διάβασα και το αρχικό σου κείμενο θα σου πως ότι ανεξάρτητα αν στην υπόθεση παίζουν πολλοί Κουρήδες ή δεν ξέρω ποιοι άλλοι και ανεξάρτητα αν πρέπει να πάνε κι άλλοι φυλακή και δεν πάνε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουν όλοι απ΄ έξω.
Κοντομηνάς και Θέμος έπρεπε να είναι από χρόνια μέσα κι αν θέλεις το ίδιο ισχύει και για τους Κουρήδες αλλά μακάρι να τσακώνονται, να βγάζουν ο ένας τ΄ άπλυτα του άλλου μήπως και πάει κανένας μέσα.
Όσο για το τι έβλεπε ο Θοδωρής ότνα η Μάρα δούλευε στον Αλφα θα σου πως πως το μόνο που έβλεπε τότε ο Θοδωρής ήταν τα χοντρά λεφτά που της έδινε ο Κοντομηνάς για να εξασφαλίζει δικαστική ασυλία.

Τσούγδω είπε...

Ήμουν σίγουρη ότι είχες διαβάσει το αρχικό κείμενο λύκε μου. Το θεώρησα λίγο παρατραβηγμένο και επιθετικό όμως, και είπα να το κάνω πιο light.
Το τελευταίο είναι γνωστό... Γι' αυτό και το επισημαίνω.
Και φυσικά πρέπει να πάνε όλοι μέσα...

Παραπολιτική είπε...

Εγω θα ασχοληθώ μόνο με ένα σκέλος της ανάρτησης σου...

Και θα σε πικράνω...

Πραγματικά έχασες που πηγες στη Χαρούλα στο Καλλιμάρμαρο...

Η Παραπολιτική ήταν εκεί κα...μαγεύτηκε...

Παραπολιτική είπε...

Διόρθωση :

*που δεν πήγες στη Χαρούλσ

Τσούγδω είπε...

Παραπολιτικέ δε μπορείς να φανταστείς πόσο σε ζηλεύω...
Γ@μώ την εξεταστική μου!

dr.SeenG είπε...

Το σενάριο το ξέρουμε... Θα γίνουν καταγγελίες από εδώ, καταγγελίες από εκεί... και μετά θα τους καλέσει όλους μαζί ο Θέμος στο ΟΛΑ, θα τα βρούνε, θα πουν και το καλαμπούρι τους και όλα μέλι γάλα...
Ο Κουκοδήμος είναι ήδη στο κόμμα. Βασικά δεν έφυγε ποτέ... Και όλοι φυσικά το γνωρίζουμε αυτό... Οι τυπικότητες θα μας φάνε...
Τσούγδω μου, βγάλε το μπάνερ για το παπαρολόγιο. Θα το σβήσω. Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου :)