30 Ιουλίου 2008

Σφηνάκια λίγο πριν τις διακοπές

  • Ήρθε η ώρα να φύγω κι εγώ για διακοπές... Θα τα πούμε πάλι τέλη Αυγούστου... Αυτά λοιπόν είναι (μάλλον), τα τελευταία καλοκαιρινά σφηνάκια...
  • Δε θα μπορούσα να μη σχολιάσω την επικίνδυνη ξεφτίλα του Υπουργείου Εσωτερικών όπου χάκερς, έκαναν λινκ να οδηγεί σε τσόντα. Πολύ στην πλάκα το έχουμε πάρει μου φαίνεται, κάλλιστα οι ίδιοι θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε mail του υπουργείου, πράγμα άκρως επικίνδυνο. Φανταστείτε μόνο τι θα συνέβαινε αν κάτι τέτοιο γινόταν στο ΥΠΕΞ!!!
  • Πραγματικά έχω βαρεθεί να ακούω υπερβολές για τον Κάρατζιτς και τους υποστηρικτές του. Εγκληματίας ο πρώτος, ακραίοι εθνικιστές οι δεύτεροι. Αν γινόταν κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα και είχαμε έναν σύγχρονο Κολοκορτώνη είναι σίγουρο πως δε θα μας άρεσε τον ήρωά μας να τον αποκαλούν εγκληματία και εμάς εθνικιστές.
  • Βρίζω τόσο καιρό το Ρουσόπουλο και νιώθω τύψεις... Έμαθα από τον ψυχολόγο του (DrSeeng) ότι έχει προβλήματα με τη Μάρα στον ερωτικό τομέα, γι' αυτό είναι έτσι ξινός...
  • Η φωτιά κατέκαιγε 5 μέρες τη Ρόδο... Πονάει η ψυχή μου πια να βλέπω φωτιές, να ακούω για φωτιές... Οι διάφοροι επιτήδειοι έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο.
  • Βαρέθηκα να βλέπω τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη να συγκεντρώνει τόσα χρόνια χρήματα για την πρώτη παιδική ογκολογική κλινική... Αν είναι να κάνει την αγαθοεργία ας την κάνει, εκδηλώσεις κόντρα εκδηλώσεις, τηλεμαραθώνιοι τόσα χρόνια και πουθενά το ογκολογικό.
  • Ανακάλυψα ένα καταπληκτικό τραγούδι που λέγεται "Άμα δε σε δω" και είναι ντουέτο του Γιώργου Αλκαίου με την Αρετή Κετιμέ, καταπληκτικό τραγούδι. Πραγματικά αυτή την κοπέλα την θαυμάζω, πρέπει να είναι τώρα 18 χρονών και έχει μία απίστευτη μουσική παιδεία και ποιότητα καθώς επίσης μία πολύ ώριμη και μελωδική φωνή, το μέλλον του γνήσιου ελληνικού τραγουδιού.
  • Τελικά όντως η ΕΡΤ έκανε το αμίμιτο. Ζήτησε από την Καλομοίρα να πληρώσει το ξενοδοχείο που διέμενε στο Βελιγράδι το μίνι μπαρ και όλα. Άραγε το ίδιο έκαναν και με Ρουβά-Παπαρίζου, ή απλά επειδή ήταν η Καλομοίρα; Πραγματικά το κορίτσι το είχαν υποβιβάσει. Εγώ προσωπικά της βγάζω το καπέλο, τα βρόντηξε όλα κάτω και επέστρεψε στην Αμερική για να ξαναγίνει σερβιτόρα, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που θα έκαναν το ίδιο.
  • Η Εθνική εφήβων στο Μπάσκετ ακολουθεί τα βήματα της εθνικής ανδρών κατά πόδας. 4 νίκες σε 4 παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και καλοί παίχτες. Σλούκας, Γιάνκοβιτς, Σαρικόπουλος και Παππάς, αποτελούν τα πρώτα κανόνια...
  • Αυτά τα ολίγα από την Τσούγδω... Καλό καλοκαίρι σε όλους!

4 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Τα ποτά κερασμένα απ΄ την παρέα...
Καλό μαύρισμα εξωτερικά γιατί αρκετά μαύρισες το χειμώνα εσωτερικά.

dr.SeenG είπε...

Η Ρόδος κάηκε και ακόμα δεν μπήκαμε στον Αύγουστο ρε γμτ... Άλλο κακό να μη μας βρει (πόσο τυπική κατάντησε πλέον αυτή η ευχή).
Δεν γκρινιάζω άλλο όμως. Τσούγδω μου, σου εύχομαι να περάσεις τέλεια και να έρθεις πίσω πιο γεμάτη (όχι στα κιλά αλλά στις δυνάμεις) και ορεξάτη (επίσης).
Πολλά πολλά φιλιά!

media_blogger είπε...

Kαλές βουτιές και καλά να περάσεις στις διακοπές σου!Θα τα πούμε απο τελος Αυγουστου!

wert01gf είπε...

Πω ρε διακοπές 20+ μέρες!
Πόσα χρόνια πριν (;)