11 Απριλίου 2008

Σφηνάκια μετά τα βραβεία για τις γυναίκες της χρονιάς

  • Κάθισα χθες και είδα τα βραβεία του InStyle για τις γυναίκες τις χρονιάς...
  • Εκεί που έτρωγα ένα ωραιότατο σουβλάκι, σκάει μύτη στη σκηνή ο Ζαμπούνης, με ένα στυλ: ξέρω οτί εσύ sto σπίτι που μας βλέπεις τρως σουβλάκια και πίνεις μπύρες αυτή τη στιγμή, ελπίζω τουλάχιστον να τρως το σουβλάκι με μαχαιροπίρουνο και σε πορσελάνινο πιάτο και μου κόπηκε η όρεξη...
  • Παρακολουθώντας τη βραδιά πρόσεξα μία ηχηρή απουσία και μία ακόμη πιο ισχυρή παρουσία στη θέση της απουσίας, δε ξέρω αν με νιώθετε...
  • Ως γυναίκα πολιτικός βραβεύτηκε η Έλενα Ράπτη, το βραβείο της έδωσε ο Μεϊμαράκης ο οποίος από ότι φάνηκε θαυμάζει το πολιτικό αισθητήριο της κυρίας Ράπτη (απορήσα που δεν είδα τον κύριο Λιάπη στο event), μάλιστα αφιέρωσε το βραβείο στο πρότυπό της όπως είπε, στην Μαριέτα Γιαννάκου...
  • Πάντως τα βραβεία πρωτοτύπησαν για ακόμη μία φορά στην κατηγορία το μοντέλο της χρονιάς δίνοντας το βραβείο στην Σταρ Ελλάς (όπως κάθε χρόνο άλλωστε).
  • Λίγο πριν τα βραβεία είχα την τύχη να ανοίξω την τηλεόραση στον alpha όπου η Μιμή Ντενίση ελάμβανε πακέτο από έναν αλλοδαπό που είχε βοηθήσει. Ακόμη και σε αυτή την εκπομπή δήθεν, στημένη και άοσμη...
  • Έχει κουράσει τον κόσμο το παπαγαλάκι του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου που τριγυρίζει στις τηλεοράσεις και τσιρίζει. Ευτυχώς βρέθηκε αυτός ο άγιος άνθρωπος ο Λιάνης και της θύμισε ότι είχε διατελέσει σύμβουλός του αλλά δε του έκανε καμία πρόταση για την καταπολέμηση του ντόπινγκ. Η συγκεκριμένη κυρία, γνωστός μαϊντανός του Δημοσιογράφου, τον τελευταίο καιρό και με αφορμή το σκάνδαλο του ντόπινγκ βρήκε αφορμή να επεκτείνει την τηλεοπτική της καριέρα και σε άλλες εκπομπές καθώς επίσης και σε δελτία ειδήσεων, όπου φωνασκεί και ------λογεί ασυστόλως, γι' αυτό και αποτελεί έναν από τους νέους αγαπημένους μαϊντανούς μετά τον Κούγια, τον Ζουράρη, την Κανέλλη και τον Ζορονομάρχη.
  • Τέλος η Όλγα Τρέμη ομολόγησε εμμέσως ότι ντοπάρεται, αφού είπε ότι "τουλάχιστον εγώ δεν ντοπάρομαι" από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε την ηχητική ή οπτική επιβεβαίωση από τον Δημήτρη Καμπουράκη.

2 σχόλια:

mmexer είπε...

προς στιγμήν ανησύχησα πως βλέπεις μόνο ALPHA. Μετά έβαλες κι άλλα κανάλια και λέω ευτυχώς... Τι βαρετά βραβεία που ήταν! :)

Τσούγδω είπε...

@ όχι μην ανησυχείς... Δεν έχω φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο, απλά από την ελάχιστη τηλεόραση που βλέπω φέτος,τυχαίνει να παρακολουθώ περισσότερο alpha.
Όντως τώρα που το βλέπω είναι λίγο αστεία η ανάρτησή μου, χεχε δεν το είχα προσέξει. Είδες όμως μία Όλγα Τρέμη κάνει πάντα τη διαφορά!