15 Απριλίου 2008

Σφηνάκια

  • Πρώτη μούρη στο τσαντήρι αυτή τη φορά η Γιάννα Αγγελοπούλου! Υπό άλλες συνθήκες θα είχα μείνει άναυδη με την παρουσία της στο τσαντήρι. Αλλά θυμήθηκα έγκαιρα πως ο ΕΤ (που κάθε Κυριακή δωρίζει dvd του αλ-τσαντήρι) πάει κατά διαόλου και η Γιάννα είναι δαιμόνια... Μέχρι και σχολιάστρια σε δελτίο ειδήσεων θα βγει για να ενισχύσει την εφημερίδα της.
  • Στεναχωρήθηκα όμως που δε το γλέντησε χορεύοντας, την περιορίσαν τη γυναίκα... Πάνε οι παλιές καλές εποχές που παρέσερνε στους ξέφρενους ρυθμούς της τον άνδρα της και τον εφκαριστούμι Ιλάντα-Ζακ Ρογκ.
  • Βέβαια δε μπορώ να μη της αναγνωρίσω ότι αυτή σε αντίθεση με άλλες μεγαλοκυράτσες τσαλακώνεται, χειροκροτάει, επικροτεί τη σάτιρα στο πρόσωπό της και μάλιστα την απολαμβάνει, χωρίς να είναι δήθεν, γεγονός το οποίο σε εμένα τουλάχιστον την κάνει πιο συμπαθή.
  • Παρακολούθησα και την καινούρια εκπομπή των Κανάκη-Σερβετά... Δε μου άφησε καμία ιδιαίτερη γεύση. Μία εκπομπή που όπως πολλές άλλες σχολιάζει βίντεο. Κάτι ανάμεσα σε Θέμο, Λαζόπουλο (σε θέματα Τσίπρα) και "Τι παίζει σήμερα" (την εκπομπή του alpha που κόπηκε με Μάρκο και Χατζή).
  • Δε θέλω να γίνω μάρτυς κακών, αλλά δε μου φαίνεται να κρατάει για πολύ η εκπομπή, ειδικά αν δε την ενισχύσουν με ΑΜΑΝ βιντεάκια. Εκτός του ότι η απουσία του Καλυβάτση είναι εμφανής.
  • Τρομάζω με την "αλλαγή" της Μαρίας της άσχημης... Περιμέναμε να δούμε καμία θεά και είδαμε μία συμπαθητική κοπελίτσα, την οποία μάλιστα συνεχίζουν να ντύνουν σα 50άρα και βάλε...
  • Τον τελευταίο καιρό τη γλώσσα του πεζοδρομίου εκτός από τον κάτοικο Πολιτείας Νίκο Χατζηνικολάου (δε θα ξεχάσω το "ρίξιμο" στυλ αλανιάρη κόκκορα-νταλικέρη στην Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια των βραβείων για τη γυναίκα της χρονιάς), έχει υιοθετήσει και ο τρισμέγιστος δάσκαλος και αντικειμενικός κριτής των πάντων Ιωάννης Πρετεντέρης, είπε:" Στην Κίνα έχουνε χούντα του κερατά" θυμίζοντας μας έντονα εποχές μπουκαλομαχίας.
  • Αλήθεια οι "δηλωμένοι" Παναθηναϊκοί από τους γνωστούς ήταν στη συγκέντρωση της Κυριακής;
  • Μετά από Στάη, Χατζηνικολάου και Λαζόπουλο περιμένω εμφάνιση του τραγουδιστή του ΟΤΕ και στις εκπομπές: Πάμε πακέτο, Καλημέρα με τον Τέρενς, Αποδείξεις, Ανατροπή, Στα άκρα, Αρχίζει το ματς... Προκειμένου να θυμηθούν όλοι οι θεατές τα τραγούδια που έχει γράψει για τον ΟΤΕ.
  • Έχω δε οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι ο Αλογοσκούφης δε χωνεύει το Χατζηγιάννη, γι' αυτό πασχίζει με νύχια και με δόντια να ξεφορτωθεί το μάνατζμεντ του ΟΤΕ μπας και αλλάξει ο τραγουδιστής, αφού ως γνωστόν η ΝΔ είναι του ελαφρολαϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: