25 Απριλίου 2008

Νηστίσιμα Σφηνάκια (μη αλκοολούχα)








ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ
!!!!!!!!!!!



(Ακολουθούν τα καθιερωμένα σφηνάκια)


  • Σε 10 χρόνια που θα διεκδικήσω κι εγώ την ηγεσία ενός κόμματος και θα είμαι ακόμη νέα ελπίζω να υπάρχει ακόμη το περιοδικό schooligans και τα παιδιά να θελήσουν να μου πάρουν μία συνεντευξούλα... Θα φροντίσω όμως να προσέξω τι λέω και να μη παρασυρθώ από το χαρούμενο παρεάκι 15χρονων παιδιών που κάνουν την πλάκα τους, αφού ο αρχηγός είναι πάντα αρχηγός και δε μπορεί να μιλάει και να φέρεται σα γιάπης. (Επειδή είναι άγιες μέρες δε θα επεκταθώ).
  • Μεγάλη βδομάδα και ...νηστεία... Εκεί που είπα να ξεχάσω τον πόνο μου που τρώω όλο ζαρζαβατικά αυτή τη βδομάδα άνοιξα την τηλεόραση στο mega μπας και δω "Μαρία η άσχημη" και μου κοπεί η όρεξη και έπεσα πάνω στο Μαμαλάκη! Γιατί Χριστέ μου;
  • Ο Ριβάλντο επιτέλους άρχισε την αντιπολίτευση στον πρωθυπουργό, καιρός ήταν να κινητοποιηθεί και κάποιος έστω και εκ Βραζιλίας..
  • Χαράς Ευαγγέλια για τη Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία με την εμφάνισή της στο τσαντήρι, ανέστησε τον Ελεύθερο Τύπο που ανέβηκε στην τρίτη θέση αυτή την Κυριακή...
  • Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον "Ευχαριστούμε την εταιρία Άκτωρ" που τυγχάνει Υπουργός Δημοσίων Έργων (όπως ισχυρίζεται και περιβάλλοντος) και στον γαλάζιο Ευρωπαίο επίτροπο για το περιβάλλον Σταύρο Δήμα. Ο Δήμας κατηγορεί το Σουφλιά ότι δεν έχει ιδέα από περιβαλλοντικά ζητήματα και ζητά επίμονα τη δημιουργία υπουργείου περιβάλλοντος κάτι που δημιουργεί πονοκεφάλους στο Σουφλιά ο οποίος αυτή την εποχή διακοσμεί το αυθαίρετό του και δε μπορεί να ασχολείται με βλακείες.
  • Βέβαια ο Σουφλιάς έχει με το μέρος του το Ζορρό γεγονός που θα έπρεπε αν μη τι άλλο να προβληματίζει τον Δήμα και αναμφισβήτητα δείχνει ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο.
  • Τα μάθατε φαντάζομαι ότι ο Παπανδρέου έπεσε με το ποδήλατό του... Τον έφαγε ο Λαζόπουλος τον άνθρωπο, ανάπηρος κόντεψε να μείνει! Και να πεις οτι δεν ήξερε! Κάθε μέρα 32χλμ κάνει με το ποδήλατο!
  • Το mega τη Μεγάλη Δευτέρα έκρινε σκόπιμο να ασχοληθεί με τον (ΟΤΕ)Βγενόπουλο. Έτσι ο Πρετεντέριους ο οποίος κατά τα άλλα σε γιορτές δε κάνει εκπομπές (θυμάστε τότε την 17Νοέμβρη που για να μη τον κράξουν μέχρι και οι νεκροί δεν έκανε εκπομπή) έκανε εκπομπή σε αντίθεση με Χατζηνικολάου, Ζούγκλα και Ευαγγελάτο... Α ρε Πρετεντεράκο, σε ταλαιπωρούνε και είσαι και βάζελος, τσάμπα τα μπουκάλια σου...
ΥΓ: Προσοχή στους δρόμους και με ρέγουλα το κατσικάκι και το αλκοόλ!

4 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Καλή Ανάσταση ελπίδων και οραμάτων
Καλοφάγωτος ο οβελίας και χωρίς απώλειες στα τσουγκρίσματα

media_blogger είπε...

Kαλό Πάσχα σου έυχομαι και πολύ όρεξη για το blog.

Τσούγδω είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!
Χρόνια πολλά σε όλους!!!

mmexer είπε...

Καλή Ανάσταση.....

Και σιγά μην ανέβαινε ο ΕΤ λόγω επίσκεψης Γιάννας στο Τσαντίρι. Να ναι καλά ο Γκίμπσον και τα Πάθη του Χριστού να λες που εκτόξευσαν την εφημερίδα. Ε το Μεγάλο Σάββατο... εκεί είχαν τα πάθη και ξανακατρακύλισε :)