18 Απριλίου 2008

Σφηνάκια

  • Μετά λύπης πληροφορήθηκα ότι η κα. Μπακογιάννη πραγματοποίησε μία συνάντηση με bloggers για να μάθει τις απόψεις τους για το Σκοπιανό και προφανώς να γίνουν οι προπαγανδιστές της στο internet και δε με προσκάλεσε!
  • Βέβαια με παραξένεψε το γεγονός ότι όπως λέει το troktiko η πλειοψηφία αυτών ανήκει στο κόμμα "Φιλελεύθερη Συμμαχία" η οποία είναι υπέρ της "Μακεδονίας" σαν ονομασία των Σκοπίων... Είναι να απορεί κανείς με τα κριτήρια της Ντόρας Μπακογιάννη στην επιλογή των συνδαιτυμόνων της, αφού θα περίμενε κανείς να συναντηθεί με bloggers των οποίων η άποψη θα ήταν πιο κοντά στα πιστεύω του ΥΠΕΞ... Εκτός και αν η Ντόρα συμφωνεί με τις απόψεις των κυρίων οπότε είναι επικίνδυνη για το ΥΠΕΞ και για τα εθνικά μας συμφέροντα.
  • Με χαρά πληροφορήθηκα εχθές ότι ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία έκανε γυμνισμό!
  • Τις τελευταίες μέρες έχω πάθει ένα ψιλοσοκ... Ιδιαίτερα μετά την εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη για την γενιά των 700 ευρώ, η οποία ήταν καταπληκτική. Όταν συνειδητοποιεί κανείς ότι παιδιά που έχουν φτύσει αίμα για να πάρουν ένα πτυχίο ή και περισσότερα, παιδιά που μαζεύουν ασταμάτητα μεταπτυχιακά, αμείβονται με 700 ευρώ και κάνουν 2 δουλειές προκειμένου να τα βγάλουν πέρα, έρχεται το πρώτο σοκ.
  • Το δεύτερο σοκ έρχεται όταν ακούς τους μισθούς των βουλευτών , των τραγουδιστών, των ηθοποιών και διάφορων σουργέλων που παρελαύνουν από τη μικρή οθόνη...
  • Όταν δε έμαθα ότι η μεν Όλγα Τρέμη χρωστάει 3 μαθήματα για να πάρει πτυχίο από το Οικονομικό της Νομικής στα 50 φεύγα της, ο Ρουσόπουλος τώρα παίρνει πτυχίο από το ανοιχτό πανεπιστήμιο, η Ρίτσα Μπιζόγλη έχει τελειώσει τα ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργειας και το αποκορύφωμα, όταν ενθυμούμαι πώς πήρε το πτυχίο της η Νατάσα Καραμανλή, σκέφτομαι ότι οι G700 πρέπει να αρπάξουν από ένα καφάσι ντομάτες και να αρχίσουν να τις ρίχνουν αδιακρίτως σε όλους τους προκλητικά αμειβομένους με μισθούς δυσανάλογους της προσφοράς τους.
  • Μετά λύπης πληροφορήθηκα ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχασε άλλη μία ψήφο... Αυτή της Ρούλας Βροχοπούλου... Αποφάσισε να ψηφίσει την Αλίκη Αρβανιτίδη που την έπεισε περισσότερο... Κουράγιο Αλέξη...
  • Τέλος μα χαρά πληροφορήθηκα ότι ο Κλαδάς αποφάσισε επιτέλους να παραιτηθεί... Καιρός ήταν, τώρα μπορεί να κάνει μία επίσκεψη στους γονείς του Παναγιώτη Βασιλλέλη και να τους εξηγήσει από κοντά τι δε κατάλαβαν και τι παρανόησαν στην υπόθεση με το γιό τους.

6 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

1. Σιγά μην ήξερε η Ντόρα ποιοι bloggers προσκλήθηκαν. Η πρόσκληση έγινε κατ΄ ευθείαν από την πρεσβεία και μην με ρωτάς ποια και γι αυτό μαζεύτηκαν όλα τα μπουμπούκια της φιλεύθερης αρπαχτής.
2.- Για τη G700 τι να σου πω, οι ντομάτες δεν θα λύσουν το θέμα χρειάζονται πιο δραστικά μέσα.
3.- Όσο για τις κυρίες της TV το μόνο που μπορώ να σου θυμίσω είναι αυτό που λένε για τις επιτυχημένες γυναίκες γενικώς δηλαδή ότι ή γεννήθηκαν ή κοιμήθηκαν στο σωστό κρεβάτι.
Εσύ που κοιμάσαι στο ...πάτωμα;

Τσούγδω είπε...

1.Δίκιο έχεις... Σκέψου μετά τον ανασχηματισμό που θα την τοποθετήσει ο Κωστάκης στο ΥΠΕΣ τι έχουμε να τραβήξουμε... Θα πίνουμε νερό στο όνομα του Παυλόπουλου και του Πολύδωρα... Η αστυνομία στα χέρια της Ντόρας, τι καλύτερο?
2.Ούζι, καλάζνικοφ;
ε. Αν δεν ήξερα τι συμβαίνει, τουλάχιστον στη χώρα μας, θα σε έλεγα φαλλοκράτη (χωρίς παρεξήγηση)! Αλλά δυστυχώς αυτό που περιγράφεις, επαληθεύεται συνεχώς, οπότε σε αποκαλώ ρεαλιστή.

mmexer είπε...

lol kai pali lol
για τη Βροχοπούλου.....
Ψηφίζει πάντα τους ομοίους της η καημένη χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Livros e Revistas, I hope you enjoy. The address is http://livros-e-revistas.blogspot.com. A hug.

mmexer είπε...

που εισαι καλέ; Που είναι η ενημέρωση;;;;;;;;;;;; Καλό Πάσχαααααααααααααααααααα

Τσούγδω είπε...

Καλό Πάσχα και σε εσέναααααααααα! Είχα πάει mini διακοπούλες! Επανήλθα όμως για να σας ενημερώσω!