4 Μαΐου 2011

Δώρο ένα κομμάτι αλήθειας από τον Λαζόπουλο

Την Τρίτη το βράδυ βρεθήκαμε στην ευχάριστη θέση να παρακολουθήσουμε από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, το περιβόητο κομμένο βίντεο της συνέντευξης Στρος- Καν στο γαλλικό δίκτυο "canal+", όπου αποκαλύπτει οτι ο Παπανδρέου είχε έρθει σε επικοινωνία μαζί του (δηλ. με το ΔΝΤ) από τον Νοέμβρη/ Δεκέμβρη του 2009. 


Ευτυχώς μας άνοιξαν τα μάτια με το εν λόγω βίντεο το οποίο παρακολούθησα με το στόμα ανοιχτό και μετά το πέρας του, αναφώνησα "ώστε έτσι", ενώ δεν σας κρύβω οτι μπήκα στον πειρασμό να σβήσω όλες τις αναρτήσεις που έχω κάνει κατά καιρούς και τον υπερασπίζομαι.
Ο εθνοπροδότης Γιώργος Παπανδρέου λοιπόν, λίγο μετά την εκλογή του, αποφάσισε να φέρει σε πέρας την αποστολή του, που δεν ήταν άλλη από την υποδούλωση των Ελλήνων. Με μία σειρά δηλώσεών του, κατάφερε να εκτινάξει τα spread καθιστώντας ανέφικτο το δανεισμό της Ελλάδας από τις αγορές, με απώτερο στόχο να μας οδηγήσει στην αγκαλιά του ΔΝΤ. Παράλληλα είχε αρχίσει το ψηστήρι της κοινής γνώμης από άτομα τα οποία είχαν εκπαιδευτεί από Αμερικανούς επικοινωνιολόγους (τους ίδιους που χρησιμοποιεί ο Obama -oh yeah) για να μας πείσουν για την αναγκαιότητα του Μνημονίου κι έτσι ένα μικρό μέρος αδαών Ελλήνων, πιστεύει μέχρι και σήμερα οτι το Μνημόνιο ήταν μονόδρομος, προφανώς έκαναν καλά τη δουλειά τους.



Είναι γνωστό οτι το Μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος, καθότι υπήρχε η πολύ σαφής πρόταση που κατατέθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά και τους υπόλοιπους αντιμνημονιακούς και συνοψίζεται στη φράση: Ουγκαγκα μπουμ μπουμ μπουμ καπα γκουμ πιριρι γκαγκα, αουγκιγκι αουγκιγκι μπακαλακαουγκαγκα.


Πρόθεσή μου δεν είναι να ασχοληθώ με το τσαντίρι του Λαζόπουλου, αλλά με την επιχειρηματολογία που χρησιμοποιούν για ακόμα μία φορά αριστεροδεξιοί μνημονιοκλάστες, για να επιτεθούν στον Παπανδρέου και να πείσουν το πόπολο πως είμαστε υπο ξένη κατοχή, και πως ο υιός της Μάργκαρετ, έχει ως στόχο να μας υποδουλώσει για γενεές ολόκληρες. Από χθες λοιπόν, χάρη στον Λάκη Λαζόπουλο, υπάρχει ένα ακόμη βέλος στη φαρέτρα τους.


Ήδη Σύριζα και ΝΔ έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την προβολή του βίντεο.
Ο εκπρόσωπος Μιχελάκης χαρακτήρισε τις δηλώσεις Στρος Καν, "πολιτικό κόλαφο". Θα πρότεινα στον εκπρόσωπο Μιχελάκη να αναρωτηθεί γιατί ο Καραμανλής αντικατέστησε τον Αλογοσκούφη τον Ιανουάριο του 2009, όταν άρχισαν να σιγοψιθυρίζονται τα 3 δαιμονοποιημένα γράμματα "Δ" "Ν" "Τ" και ας ανακαλύψει την Αμερική μεθαύριο, δεν χάθηκε ο κόσμος.


Δεν έχουν βαρεθεί ήθελα να ήξερα να εγκαλούν τον Παπανδρέου, διότι τόλμησε να παρουσιάσει τα αληθινά νούμερα της οικονομίας και όχι τα πέτσινα της Νέας Δημοκρατίας; Το οτι αν συνεχίζαμε να λέμε ψέματα και η νεοφώτιστη τότε κυβέρνηση Παπανδρέου δανειζόταν με χαμηλά τα spread, όχι Μνημόνιο, ούτε με 20% επιτόκιο δεν θα μας δάνειζαν μετά, ξεχνάνε να το αναφέρουν. Το οτι αν δεν ψηφιζόταν το Μνημόνιο, την επόμενη θα χρεοκοπούσαμε κάνουν οτι δεν το ακούν και φυσικά δεν το διαψεύδουν (μη τυχόν και μου πει κανένας οτι αναπαράγω σπεκουλαδόρικα επιχειρήματα). Φυσικά όλα αυτά συμβαίνουν επειδή οι Έλληνες έχουν δείξει την διαχρονική τους προτίμηση στα ευχολόγια και όχι στην υπευθυνότητα.


Όσο για την ... ταμπακέρα του βίντεο, προφανώς ο Παπανδρέου μόλις συνειδητοποίησε το μέγεθος του χρέους και του ελλείμματος επικοινώνησε με κάθε οργανισμό που θα μπορούσε να βοηθήσει, είτε για να πάρει συμβουλές, είτε για να εξασφαλίσει μελλοντική βοήθεια. Θα μου πείτε αυτό ακούγεται λίγο εθνοπροδοτικό. Ναι ναι έχετε δίκιο, θα έπρεπε πρώτα να χρεοκοπήσουμε και μετά να αρχίσει τις επαφές με το ΔΝΤ, μη τυχόν και τον κατηγορήσει κανείς οτι κινούνταν υπόγεια.


Απορώ γιατί η κυβέρνηση κάνει οτι δεν είδε και δεν άκουσε. Δεν μπορεί να το ρίχνουν στην τρελή. Αν έγιναν έτσι τα πράγματα που δεν αμφιβάλλω και κατά την άποψή μου δεν είναι ντροπή, να βγουν και να το πουν και να μην αφήνουν τους διάφορους Μιχελακολαφαζάνηδες να κάνουν παρτυ με το νέο τους τζούφιο εύρημα. Έλεος πια με τις επικοινωνιακές διαχειρίσεις του κ*λου.


ΥΓ: Το να μπούμε σε μία συζήτηση για το πώς μία σατυρική εκπομπή εξασφάλισε αυτό το βίντεο, πού ακριβώς το βρήκε ή ποιός της το προμήθευσε πιστεύω είναι χωρίς λόγο.
ΥΓ2: Βρε πώς αλλάζουν οι εποχές... Ο Λαζόπουλος αξιοποιεί βίντεο του Πρετεντέρη και φαντάζομαι η ΝΔ θα αξιοποιήσει και τα δυο...

21 σχόλια:

zedexs είπε...

Καθρέφτη σπίτι σας δεν έχετε να κοιταχτείτε όταν τα γράφετε αυτά;

Εστω, ότι έχετε σε όλα δίκιο και ο ΓΑΠ είναι ο "εξαδάκτυλος Βασιλιάς που θα μας σώσει." Ψέμματα γιατί έλεγε; Γιατί δεν έλεγε ότι το ταμείο ήταν μείον;

ΥΓ. Μήπως το επώνυμό σου είναι Πεταλωτή; Αν και μ' αυτά που γράφεις, μάλλον για "απετάλωτη" μου κάνεις.

Τσούγδω είπε...

@ zedexs

Για ακόμα μία φορά αγαπητέ ρίχνετε ένα σχόλιο στρακαστρούκα και νιώθετε προφανώς ικανοποιημένος.
Όπως και στο παρελθόν φαντάζομαι δεν θα μπείτε σε διαδικασία διαλόγου...

Δεν έλεγε αλήθεια στα πλαίσια της πάγιας και κατακριτέας τακτικής των κομμάτων να υπόσχονται και μετά να κάνουν τα ανάποδα. Συνεχίζει να μη λέει την αλήθεια στα πλαίσια μίας ακατανόητης επικοινωνιακής πολιτικής.

Σας κάλυψα;

the elf at bay είπε...

Εσύ πουλάκι μου δεν βάζεις μυαλό. Σε βλέπω να φεύγεις με το ελικόπτερο παρέα με τον Jeffrey. Κρίμα....

Τσούγδω είπε...

@ the elf at bay

Για πες μου εσύ που έχεις βάλει μυαλό και δεν θα φύγεις με ελικόπτερο την άποψή σου. Καλό είναι να πετάμε την εξυπναδούλα μας, αλλά είναι πολύ καλύτερο να συζητάμε, σεβόμενοι την άποψη του άλλου και όχι απαξιώνοντάς τη.
Περιμένω να με διαφωτίσεις.

Tommygun είπε...

Θα ηθελα να σχολιασεις αν δεν σου κανει κοπο τα δυο links που θα σου ποσταρω. Δεκτο οποιοδηποτε σχολιο.

1. http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=48995&autid=2&sn=13

2. http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=48995&autid=2&sn=13

Βασίλης είπε...

Αχ ρε τσούγδω σαν παρθένα κάνεις..ζητάς από καρα-δεξιούς να μπούνε σε διάλογο;
Έλεος!!

the elf at bay είπε...

Δεν ήταν εξυπναδούλα, γενικά δεν πετάω εξυπνάδες για να κάνω τον καμπόσο. Όσο για την διαφώτισή σου, τόσα γράφονται, άνοιξε τα μάτια σου και ξύπνα από τν λήθαργό σου.

Τσούγδω είπε...

@ Tommygun

Το βασικό θέμα που πραγματεύεται το άρθρο είναι ουσιαστικά, το αν το Μνημόνιο είναι θεραπεία και κατά πόσον ήταν αναπόφευκτο.
Τα παραδείγματα από τη διεθνή εμπειρία που παραθέτει είναι: Αργεντινή, Ισημερινός. Τα παραδείγματα που θα παρέθετα εγώ είναι: Πορτογαλία, Ιρλανδία.

Νομίζω θα γίνω κουραστική αλλά αφού με ρωτάς... Λοιπόν το βασικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι οτι δεν παράγει τίποτα όπως έχουμε χιλιοαναλύσει, συνεπώς οι δανειστές παίρνουν μεγάλο ρίσκο δανείζοντάς τη, πράγμα που αντικατοπτρίζεται στα επιτόκια, γι' αυτό και κατ' εμέ είναι η βαρύτερη περίπτωση στην ΕΕ.

Στο αδιέξοδο θα μας οδηγήσει η χαλαρή εφαρμογή της θεραπείας.
Αφού μιλάμε με παρομοιώσεις και δεν μπορώ να απαντήσω στο ίδιο μήκος κύματος ας χρησιμοποιήσω μία άλλη παρομοίωση:
Αν μου πει εμένα ο γιατρός να παίρνω την αντιβίωσή μου κάθε 8 ώρες και να τρώω ένα γιαουρτάκι τη μέρα και την παίρνω όποτε μου καπνίσει ή κάποιες μέρες την αφήνω στην άκρη γιατί θέλω να πιώ ας πούμε, μετά δεν θα μου φταίει ο γιατρός. Αυτός τη δουλειά του θα την έχει κάνει, η τήρηση της "ιατρικής συνταγής" επαφύεται στο κατά πόσον ο ασθενής είναι αποφασισμένος να γίνει καλά.

ΥΓ: Προφανώς δεν μπορώ στα πλαίσια ενός σχολίου να αναλύσω το γιατί πιστεύω πως το Μνημόνιο ήταν αναγκαίο κακό κλπ, το έχω κάνει σε άλλες μου αναρτήσεις.

@ Βασίλης

Επιδιώκω διάλογο με τον οποιονδήποτε, έχει πάντα ενδιαφέρον. Ορισμένοι νομίζουν οτι με το να αφήσουν το spam- σχόλιό τους έχουν κάνει τη δουλειά τους και μου βούλωσαν το στόμα. Εγώ απαντάω και περιμένω να επανέλθουν.

@ the elf at bay

Οκ ό,τι πεις.

Tommygun είπε...

Ναι, αλλα φανταζομαι σ' αυτο θα συμφωνησεις μαζι μου, οτι μπορουσε η κυβερνηση να κινηθει γρηγοροτερα (μην λεμε οτι ο Παπανδρεου δεν ηξερε το μεγεθος του προβληματος) και να κερδιζαμε σε ελευθερια κινησεων. Επισης δεν καταλαβα τα ηξεις αφηξεις σε δηλωσεις. Δηλαδη ειναι χειροτερο να ενημερωνομαστε απο επισημα χειλη απο τα να σκανε βινετο δεξια αριστερα και να γινονται ρεζιλι?

Επισης τζαμπα πηγε ο ανασχηματισμος. Το χρονομετρο αρχισε ηδη να χτυπα αντιστροφα...

Τσούγδω είπε...

@ Τommygun

Βασικά αυτό το βίντεο αποδεικνύει οτι ο Παπανδρέου κινήθηκα σχετικά γρήγορα, δηλαδή βρισκόταν σε επαφή με το ΔΝΤ από Νοέμβρη/ Δεκέμβρη του 2009, δηλαδή μόλις 2 και κάτι μήνες αφότου είχε αναλάβει (ίσως και πιο πριν). Όταν λες πιο γρήγορα λοιπόν, εννοείς τι ακριβώς;
Υπάρχει και το πρόβλημα της επικοινωνιακής διαχείρισης. Επίσης αμφιβάλλω για το εάν και κατά πόσο είχε πλήρη εικόνα της κατάστασης.

Κανονικά όλα αυτά που αποκαλύπτουν οι διάφοροι Λάκηδες, θα έπρεπε να τα έχει πει η κυβέρνηση από μόνη της καιρό τώρα και να μη δίνει τη χαρά στον κάθε διαμορφωτή της κοινής γνώμης να νιώθει οτι ανοίγει τα μάτια στον λαό.

Φυσικά και ο ανασχηματισμός απέτυχε και θα αποτύχει ο κάθε ανασχηματισμός που θα φέρει τη σφραγίδα ΠΑΣΟΚ.
Αλλά γι' αυτό για την αποτυχία του κυβερνητικού σχήματος φταίει μόνο ο Παπανδρέου. Μπορούσε να έχει κάνει ανασχηματισμό όποτε ήθελε, καιρό τώρα διαπιστώνουμε όλοι τις δυσλειτουργίες. Αντ' αυτού μετά τον περσινό κωμικοτραγικό ανασχηματισμό, έχει αφήσει το πράγμα να τσουλάει μόνο του.

fanis panagiotopoulos είπε...

Η ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Να είσαι καλά Τσούγδω!

(Για να είναι ευοίωνο το μέλλον αυτού του τόπου, θα πρέπει όλο και περισσότεροι να μάθουμε να σκεφτόμαστε χρησιμοποιώντας τον εγκέφαλό μας κι όχι οποιοδήποτε άλλο όργανο του σώματος :)

Tommygun είπε...

Σε επαφη με το ΔΝΤ βρισκοταν, αλλα ποτε κλειδωσε η αποφαση για ενεργοποιηση του μηχανισμου? Και δευτερον οταν δεν εχεις επιγνωση της καταστασης δεν λες "λεφτα υπαρχουν". Ποιος να τον παρει μετα στα σοβαρα?

Για τον ανασχηματισμο δυστυχως με δικαιωσε. Προτιμησε να βαλει τα βαριδια του ΠΑΣΟΚ σε νευραλγικες θεσεις, δεν στηριξε καποιες αλλες επιλογες και δεν εδειξε καμια διαθεση να πολεμησει το βαθυ ΠΑΣΟΚ. Αυτο θα ειναι και η καταδικη του στο τελος.

Δεν μιλω για την μοιρα της χωρας, διοτι τελευταια ερχονται στο μυαλο μου τα λογια ενος φιλου μου σερβου που ειχε προβλεψει οτι μετα την Γιουγκοσλαβια θα ειμαστε εμεις στην σειρα και η ραχοκοκκαλια μου παγωνει...

Τσούγδω είπε...

@ Tommygun

Αυτό το πράγμα με το λεφτά υπάρχουν πραγματικά με έχει κουράσει. Καταλαβαίνω οτι αποτελεί επιχείρημα εναντίον του, αλλά πραγματικά είναι πολύ άνοστη καραμέλα. Δηλαδή αυτή του η φράση εμποδίζει κάποιους να τον πάρουν στα σοβαρά;

Εγώ πιστεύω οτι δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να τον ακούσουν και να αξιολογήσουν αυτά που λέει, γιατί μαζί με αυτή την καραμέλα, μασάνε και 1000 άλλες παρομοίου τύπου.

Όλοι το βράδυ του ανασχηματισμού είχαμε πάθει ομαδικά εγκεφαλικά με Αποστολάκη, Παπουτσή, Μιλένα, Σκανδαλίδη και Νταλάρα.
Έχει ακόμα μία ευκαιρία, ελπίζω να μη τη χαραμίσει.

Προσωπικά δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα συμβεί αν δεν τα καταφέρουμε...

nikos είπε...

Νομίζω οτι ο Λαζόπουλος θα ήταν η ιδανική περίπτωση εκπροσώπου τύπου της ΝΔ. Εξάλλου συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά του μέσου ψηφοφόρου της ΝΔ. Οπαδός θεωριών συνομωσίας, εθνικιστής(οι υπόλοιποι λαοί είναι ηλίθιοι και μπορούμε να τους πιάσουμε κορόιδο), οπαδός του "δε βαριέσαι αφου και το ΠΑΣΟΚ έφαγε και διόρισε γιατι να μην το κάμει και η ΝΔ", καλωπερασάκιας, νεόπλουτος κ.α Γιατί όχι λοιπόν και Πρόεδρος;

εγώ πάντως πιστεύω οτι όταν ο ΓΑΠ έμαθε το ύψος του ελλείμματος έπρεπε πρώτα να συμβουλευθεί το μέγα οικονομολόγο Αντωνάκη και μετα αμέσως να ρωτήσει τη Βασούλα για το τι έπρεπε να κάνουμε. Ποιο ΔΝΤ και ποια Ευρωπαϊκή Ένωση, τους κουτόφραγκους;

Swell είπε...

Aδίκως με κατηγορείτε για στρακαστρούκες - αντιπαθώ τους "θορύβους".

Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη η θέση σας ότι (και) το ΠΑΣΟΚ κοροιδεύει τον κόσμο.

Αφού λοιπόν έδρασε υπεύθυνα και έγκαιρα άρχισε τις επαφές ο ΓΑΠας, γιατί δεν δανειζόταν τους πρώτους μήνες του 09, όταν τα επικόκια ήταν ακόμα πολύ χαμηλά (γύρω στις 100 μονάδες βάσης);

@Βασίλη, ούτε ο Φρόυντ δεν έκανε τόσο οξυδερκείς παρατηρήσεις... Μπράβο σου!

Τσούγδω είπε...

@ fanis panagiotopoulos

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ελπίζω η παράκλησή σου να εισακουστεί!

@ nikos

Έχεις απόλυτο δίκιο.
Βέβαια τίποτα από αυτά δεν θα συνέβαινε αν ο Βενιζέλος ήταν Πρόεδρος του Πασοκ, όπως θα θυμάσαι ο μέγας διαμορφωτής της κοινής γνώμης, είχε καλέσει και τους 3 διεκδικητές της αρχηγίας στην εκπομπή του για ... debate (μόνο ο Benny είχε δεχτεί) και εκείνη την περίοδο τον αβάνταρε.

Πάντως μόλις φάει φύσημα ο Μιχελάκης, ο Σαμαράς πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την περίπτωση "Λαζόπουλος".

@ Swell

Φαντάζομαι το zedexs είναι το άλλο σας όνομα, δεν σας προλαβαίνω...
Δηλαδή έπρεπε να δανειστούμε για τελευταία φορά κοροιδεύοντας τους Ευρωπαίους και μετά να παρουσιάζαμε τα αληθινά νούμερα. Ποια θα ήταν η αξιοπιστία μας μετά;
Τώρα θα μου πείτε και τις μας νοιάζει η αξιοπιστία μας; Χωρίς αξιοπιστία δεν μπορείς να διαπραγματευτείς.

Swell είπε...

Oχι, δεν "κυκλοφορώ" με διάφορα ονόματα. Ζητώ συγγνώμη από τον Zedexs που πήρα τη "θέση" του.

Λάθος η απάντησή σας αγαπητή. Δεν θα κοροϊδεύαμε κανένα αν δανειζόμασταν στις αρχές του 09. Γιατί όλοι ήξεραν που βρισκόταν η οικονομία μας. Να σου θυμίσω (εγώ ένας καραδεξιός κατά τον Βασίλη) πόσες φορές οι συνομιλητές του "κουρασμένου" τον είχαν προειδοποιήσει για το χρέος, αλλά ο Καραμανλής, σαν "υπεύθυνος" ηγέτης που έλεγε ότι ήταν, το ανέβαλε συνεχώς γι' αργότερα.

Πάρτε το απόφαση αγαπητή. Οι ηγέτες που έχουμε με την κληρονομική "δημοκρατία" είναι όλοι για τα πανηγύρια.

Τσούγδω είπε...

@ Swell

Θα με τρελάνετε;
Αρχικά λέτε οτι σας κατηγόρησα οτι ρίχνετε στρακαστρούκες ενώ το σχόλιο αυτό απευθυνόταν στον zedexs κι εσείς δεν είχατε σχολιάσει ακόμη.
Στο τωρινό σας σχόλιο και αφού λέτε οτι δεν είστε ο zedexs, απαντάτε στον Βασίλη ο οποίος κατηγορείς ως ακροδεξιό τον zedexs και όχι εσάς.

Τέλος πάντων....

Ως προς το ζουμί τώρα, φυσικά και θα κοροιδεύαμε, τα ελλείμματα αναθεωρούνται προς τα πάνω μέχρι τώρα. Οι αριθμοί που γνώριζε η Ευρώπη ήταν αυτοί της αναξιόπιστης Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, εκτός και αν εσείς έχετε άλλη πληροφόρηση.

Ανώνυμος είπε...

Το ανακ΄λαλυψα στο "PELASGIA. BLOGSPOT", το βρήκα καλό και σχετικό και το στέλνω. Περιττό να πω ότι με εκφράζει απόλυτα!
Πάνος Χατζηκωνσταντίνου


Σάββατο, 7 Μαΐου 2011
Ο Λάκης είναι πονηρός, αλλά για ποιους δουλεύει ; ...



Οι Business μεγάλωσαν, και δέχεται κάθε είδους παραγγελίες - συμβόλαια...
Ο λα-Λάκης πάντα κατακλέβει τηλεοπτικό υλικό, ακόμα και έτοιμο σατυρικό από άλλες εκπομπές του "είδους" του, για να το παρουσιάσει σαν ...
πνευματικό του έργο. Ανενόχλητα διασύρει τα εκφραστικά-συντακτικά λάθη ακόμα και απλών ανθρώπων, που τους ζητούν να κάνουν απροετοίμαστοι δηλώσεις στα μικρόφωνα τηλεοπτικών συνεργείων . Αυτός το παίζει ΤΕΛΕΙΟΣ, γιατί οι σεναριογράφοι του, κάθε λέξη ακόμα και το κόμα στην ζωντανή εκπομπή του, το προβάλουν στα μόνιτορ , κι αυτός απλώς τα διαβάζει με κωμικοτραγικό στυλ.
Κάποτε γκρίνιαζε για τα χαμηλά νούμερα που του πρόσφερε στην εκπομπή του η AGB. Ξαφνικά σαν...
να του βαλαν νέφτι (ξέρει καλά αυτός που) η σαν να ξανα-πούλησε την ψυχή του στον Euro- διάβολο, τα νούμερα (και θεωρητικά η τηλεθέαση) εκτοξεύθηκαν.
Προχθές (άγνωστο πως) ήρθε στην κατοχή του το "απαγορευμένο"-μονταρισμένο ντοκουμέντο με τις (διαίρειν & βασίλευε) δηλώσεις ενός Euro-παπάρα. Αντί να το παραδώσει στο δημοσιογραφικό τμήμα του Σταθμού , ώστε να ακολουθηθούν οι δεοντολογικές διαδικασίες δημοσιοποίησης, το καπάρωσε ως αποκλειστικό, βάζοντας μάλιστα αράχνη με το λογότυπο της εκπομπής του.
Μέχρι σήμερα h συντριπτική πλειοψηφία των τηλεθεατών (που συμπτωματικά κανείς δεν έχει σπίτι του κουτάκι της AGB) ήξερε ότι είναι ο αβανταδόρος του ΣΥΝ.
Φαίνεται όμως ότι οι Business μεγάλωσαν, και δέχεται παραγγελίες -συμβόλαια από άλλα Ανθελληνικά συμφέροντα. Σύμφωνα με το kourdistoportocali πιθανός πελάτης κιο όμιλος Bertelsman-RTL.
Το σίγουρο είναι ότι ο Κοντομηνάς (με τα ψίχουλα συγκριτικά) έπαψε να είναι το αφεντικό του, και στο μέλλον θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες τέτοιου είδους πολυεθνικές ΤΟΡΠΙΛΕΣ.
Το μόνο που μένει από το άβουλο ΕΣΡ, είναι να εντάξει το ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡ σαν ενημερωτική εκπομπή.
Ούτως άλλως τα Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων έχουν καταντήσει ψυχαγωγικά...
noname-gr.blogspot.com
adena-gr

ellinaki είπε...

Παίδες, για να μην ξοδεύουμε τσάμπα πληκτρολόγηση...

Ο ΓΑΠ δεν αρνήθηκε ποτέ πως είχε επαφές με τον Στρος Καν. Ένα ιστορικό που το αποδεικνύει αυτό, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Κατανοώ το μένος μερικών εναντίων του ΓΑΠ, αναγνωρίζω κι εγώ αρκετά ατοπήματά του, αλλά μην παραγνωρίζουμε την αλήθεια.

Τσούγδω είπε...

@ellinaki

Στου κουφού την πόρτα, αγαπητό Ελληνάκι, όσο θέλεις βρόντα.
Κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν. Προσωπικά δεν ξέρω καμία διαπραγμάτευση να γίνεται υπέργεια, όλες υπόγεια γίνονται και δεν νομίζω οτι αξίζει να μπει κανείς στον κόπο να αναλύσει το γιατί.
Υπάρχει μεγάλη εμπάθεια προς τον ΓΑΠ....