2 Μαΐου 2011

Ρελάνς Αμβρόσιου λίγο πριν το Ζάππειο 2

Ενώ εκατομμύρια Έλληνες περιμένουν με κομμένη την ανάσα την πρόταση της νΝΔ_ για έξοδο από την κρίση, ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος προσπαθώντας να κλέψει τη δόξα του Αντώνη Σαμαρά και του αξιόλογου επιτελείου του, κατέθεσε τη δική του πρόταση για έξοδο από την κρίση εδώ.


Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος λοιπόν, καταθέτει 6 ρηξικέλευθες και πολύ πρωτότυπες προτάσεις (πχ. Μικρό επιτόκιο, το μικρότερο που θα μπορούσε να υπάρχει!) εκ των οποίων η μία έχει ήδη ξεχωρίσει και έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων. 


Μιλάω φυσικά για την εξής πρόταση που έχει γίνει talk of the net:
"Στο βουλευτικό αξίωμα να εκλέγονται άνθρωποι, που ευλαβούνται τον Πανάγαθο Θεό καί πιστεύουν στον Σωτήρα του κόσμου Ιησού Χριστό. 'Εξω οι άθεοι, οι Μασόνοι, οι της Λέσχης Μπίλντεμπεργ, οι προσκυνημένοι σε ξένα Κέντρα Αποφάσεων. Επιστροφή όλων στη χριστιανική Ηθική. Επιστροφή των Ελλήνων στον Σωτήρα Χριστό!"


Στη συγκεκριμένη πρόταση όμως υπάρχει ένα πρόβλημα: σύμφωνα με αξιόπιστα και έγκυρα χριστιανικά ιστολόγια, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας βουλευτής που να μην είναι "άθεος, Μασόνος, υπάλληλος της Μπίλντεμπεργκ, προσκυνημένος σε ξένα κέντρα". Οπότε μιλάμε για πλήρη ανανέωση του πολιτικού προσωπικού. Οι πολίτες θα πρέπει να "ψαρεύουν" υποψηφίους πολιτικούς μέσα στις εκκλησίες, καθότι ως γνωστόν, οι τίμιοι άνθρωποι, είναι και πιστοί χριστιανοί.


Υπάρχουν μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες προτάσεις που παρέλειψε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος και σαν καλή χριστιανή οφείλω να τις επισημάνω:
  • Να εκπίπτουν του αξιώματός τους όσοι βουλευτές αρνούνται να λάβουν θρησκευτικό όρκο.
  • Να αλλάξει ο τίτλος “Πρωθυπουργός” και να γίνει “Ελέω Θεού Κυβερνήτης”.
  • Να κατηχούνται σε καθημερινή βάση οι βουλευτές και τα μέλη του κυβερνητικού σχήματος και να εξομολογούνται σε αξιόπιστους ιερωμένους.
  • Οι τελετές παράδοσης και παραλαβής των υπουργείων να γίνονται μέσα σε ιερούς ναούς.
  • Η πορεία του κυβερνητικού έργου να αξιολογείται και από την Ιερά Σύνοδο.
  • Να γίνει υποχρεωτική η συμμετοχή κληρικών στο κυβερνητικό σχήμα, να υπάρξει η σχετική ποσόστωση όπως γίνεται και με τις γυναίκες.
  • Να μετονομαστεί το "Υπουργείο Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων" σε "Υπουργείο Χριστιανισμού και διαπαιδαγώγησης" και να έχει ως έδρα του την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
  • Όσοι επιθυμούν να καταθέτουν αιτήσεις στο opengov να δηλώνουν και το θρήσκευμά τους.
  • Όποιος χριστιανός ενισχύει το παγκάρι να λαμβάνει περισσότερα μόρια από τον άθεο ή τον μη πιστό χριστιανό σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ.
  • Οι πιστοί χριστιανοί, που θα ταυτοποιούνται ύστερα από υπόδειξη Μητροπολιτών, να εξαιρεθούν από την αναλογία 1:7 και να διορίζονται αυτόματα.
Νομίζω είναι περιττό να αναφέρω πως όλοι οι "αλλόθρησκοι βελζεβούληδες" που βρίσκονται στη χώρα μας πρέπει να απελαθούν άμεσα καθώς τρώνε τις δουλειές των τίμιων χριστιανών.

Κάπως έτσι και ο πολίτης θα έρθει πιο κοντά στην εκκλησία και οι πιστοί χριστιανοί που είναι και τίμιοι πολίτες όπως είπαμε, θα επιβραβευτούν, διπλό το κέρδος δηλαδή. Έτσι θα ξεκινήσει η κάθαρση.


Η λύση λοιπόν βρίσκεται στον εναγκαλισμό εκκλησίας-κράτους και όχι στον διαχωρισμό τους, τον οποίο επιθυμούν διακαώς τα "παράσιτα" που περιγράφει ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος.

Η μάχη για την κατάκτηση της καρδιάς του πιστού χριστιανού μεταξύ "Ζαππείου 2" και "Αμβροσίου 1" θα είναι πολύ σκληρή. 
Το μόνο σίγουρο είναι οτι τα χείλη των ασεβών θα παραμείνουν άλαλα... 


ΥΓ: Είναι νομίζω προφανές οτι ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος εντοπίζει την πηγή του κακού στο οτι τόσα χρόνια κυβερνίομασταν από καμουφλαρισμένους μασόνους, άθεους και προσκυνημένους. Φανταστείτε να μας κυβερνούσαν άνθρωποι του κλήρου, πόση ευτυχία, πόση ανάπτυξη, πόση δημοκρατία;



7 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

ειν αυτο που θα λεγε και ο ψινακης
θεα ο αμβροσιος

Ανώνυμος είπε...

Επί της ουσίας ποιό είναι το πρόβλημά σου με αυτό που είπε ο Αμβρόσιος; Το ότι ζήτησε οι υποψήφιοι να κρίνονται ως προς την ηθική τους υπόσταση;

ακυβέρνητος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον παναγιώτατο. Τα ίδια είχαν εφαρμοστεί και στο Ιράν επί Αγιατολάχ Χομεϊνί.
Επίσης Τσούγδω να προσθέσω στις δικές σου προτάσεις:
1. Όλες οι γυναίκες να έχουν άσπρο μαλλί με κότσο, μούσι και μουστάκι, ενώ ρούχα και παπούτσια να αγοράζουν από το ίδιο μαγαζί. Έτσι δεν θα σκανδαλίζουν κανέναν αφού θα είναι όλες σαν φωτοτυπίες.
2. Να επιτρέπεται στις γυναίκες να τελειώνουν μόνο το Δημοτικό. Η θέση τους είναι στο σπίτι, να φροντίζουν τον άντρα τους και να κάνουν 10 παιδιά.
3. Η τηλεόραση να δείχνει μόνο βαπτίσεις, χειροτονίες και ευχέλαια.
4. Να επιστρέψει η βέργα στα σχολεία.
5. Επίσης ο νόμος 4000.
Και επειδή όλα αυτά είναι φαιδρά, μια συμβουλή προς πατέρα Αμβρόσιο: επειδή λίγοι Χριστιανοί έχουν απομείνει σε τούτο εδώ τον τόπο, φροντίστε όλοι εσείς του ιερατείου να μη τον διαολίζετε. Δηλαδή θα μας κυβερνούν ή τα μέλη της λέσχης Μπίλντεμπεργκ ή οι μουτζαχεντίν με το ράσο; Καμία άλλη λύση δεν βλέπεις;
Η σαχλαμάρα πρέπει να έχει όρια!

Παχόμιος είπε...

Αυτοί που καταθέτουν κάθε Δευτέρα στην ΕΤΕ, μέσα σε σάκους, τα έσοδα των μοναστηριών, πρέπει να οσιοποιηθούν!
Διότι ξενυχτούν αφιλοκερδώς, κάθε Κυριακή βράδυ, για να μετρήσουν τα έσοδα και είναι οι μοναδικοί γνώστες των εσόδων.
Η οσιοποίηση θα ήταν, εκ μέρους της Εκκλησίας, η αναγνώριση ηθικής υπόστασης των ατόμων που την περιβάλλουν.

Ανώνυμος είπε...

Όπα!
http://fimotro.blogspot.com/2011/05/2_03.html
Tι γίνεται εδώ αγαπημένη μου Τσούγδω;

Τσούγδω είπε...

@ άσωτος γιος

Θεά δε λες τίποτα!

@Ανώνυμος 5:08

Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πεις που ακριβώς το λέει αυτό;

@ Πέτρος Κ.

5 ακόμα προτάσεις λοιπόν και είμαι σίγουρη οτι οι πιστοί χριστιανοί θα βρουν μερικές 100αδες ακόμη να προσθέσουν.
Δεν υπάρχει άλλη λύση αγαπητέ Πέτρο: Κράτος και εκκλησία χέρι χέρι για να βγούμε όλοι μαζί από την κρίση και καλύτεροι ως άνθρωποι και καλύτεροι χριστιανοί...

@ Παχόμιος

Μάλιστα, κάτι παραπάνω θα ξέρετε.

@ Ανώνυμος 11:34

Δεν γνωρίζω τι έγινε. Μάλλον τον έπιασε η άνοιξη. Αν προσέξεις και η ανάρτηση που με χαρακτήριζε γνωστό "πράσινο λαμόγιο" και τα λοιπά, έχει εξαφανιστεί περιέργως.
Η γνώμη μου για το φίμωτρο όσο και να με λινκάρει παραμένει η ίδια και μπορείς να τη διαβάσεις στην ανάρτηση "το φίμωτρο ξέρουμε, το φίμωτρο εμπιστευόμαστε"

Σ' ευχαριστώ πάντως για το χριστιανικό σου σχόλιο.

the elf at bay είπε...

Γέρο, πήγαινε σπίτι σου.