11 Ιουνίου 2010

Χιουμορίστες...

Φουσκωμένος από υπερηφάνεια εχθές το βράδυ, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, παρουσίασε τη φάρσα που έκανε ένας συνεργάτης του και ισχυρίστηκε πως προκάλεσε την αντίδραση του Πρωθυπουργού. Την ώρα που το έλεγε, φούσκωνε σαν παγόνι και αμέσως μετά εισέπραξε σχόλια του στυλ:
Μπράβο Μάκη πολύ πετυχημένη φάρσα!!!

Κανένας δεν βρέθηκε να τον κράξει για την απαράδεκτη νέα πρακτική που εγκαινίασε και όλοι οι κάφροι γελούσαν. Όρεξη για φάρσες έχουν πολλοί άνθρωποι, αλλά πραγματικά τέτοιες φάρσες μπορεί να κάνει μόνο ο Τριανταφυλλόπουλος...



Αυτό θα πει δημοσιογραφία.

Τι έγινε λοιπόν... Πήρε ένας συνεργάτης του τηλέφωνο τον φύλακα της Ιχθυόσκαλας στο Κερατσίνι και του έλεγε πως υπάρχει ένα πλοίο που κουβαλάει χαρτί για να τυπωθούν δραχμές και πρέπει κάπου να δέσει.

Oτι τώρα μαθεύτηκε όλο αυτό από τον φύλακα και έγινε σούσουρο...
Πολύ ψηλά έχουν πάρει τον αμανέ μερικοί μερικοί. Άντε να πιστέψουμε πως το σούσουρο δημιουργήθηκε μετά από τη φάρσα του Μάκη, που μόνο ο Μάκης και οι γλάστρες του το πιστεύουν αυτό...

Είναι δυνατόν δημοσιογραφική εκπομπή να κάνει τέτοιες χοντράδες? Τι
καφριλήκι είναι αυτό?
Δηλαδή εκεί που ξύνονται λένε,
α ας κάνουμε μία φάρσα...
Τι να κάνουμε, τι να κάνουμε, ας βγάλουμε βρώμα πως έρχονται καράβια που κουβαλάνε χαρτί για να τυπωθούν δραχμές! Μετά κωλοχαίρονται που είναι τόσο γαμάτοι και σκαρφίζονται τέτοιες φαρσάρες.
Ήθελα να ήξερα μόλις ακούνε το αποτέλεσμα, νιώθουν υπερήφανοι???

Αυτό το πράγμα δεν λέγεται δημοσιογραφία και σίγουρα κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν συναίσθηση της κατάστασης. Όταν οι κερδοσκόποι περιμένουν στη γωνία να πέσουν να μας φάνε, είναι δυνατόν να βγαίνουν
βρώμες από εκπομπές περί καραβιών και να αλείφουμε βούτυρο στο ψωμί τους, έστω και στα πλαίσια μίας κακόγουστης φάρσας? Όλοι ξέρουμε πόσο μας έχουν στοιχίσει οι φήμες.
Ευτυχώς που υπάρχουν ευσυνείδητοι δημοσιογράφοι σαν τον Μάκη που δείχνουν να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης...

Η δήλωση του Πρωθυπουργού από την Τρίπολη , για την οποία ο Μάκης καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι γιατί πίστευε πως ουσιαστικά ο Πρωθυπουργός απάντησε σε αυτόν, ήταν η εξής: Θέλω να κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά σε μία καταστροφική φημολογία, φημολογία που διασπείρεται και ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες [..] μέχρι και καράβια άκουσα ότι φέρνουνε ειδικό χαρτί για να εκτυπωθούν δραχμές. Προφανώς είναι αστεία πράγματα αυτά.

Άρα η φάρσα φαντάζομαι κρίνεται εκ του αποτελέσματος επιτυχημένη. Ανοίγει λοιπόν ο δρόμος για νέες φάρσες...
Έχω να προτείνω και άλλες εξίσου καταπληκτικές:

  • Τηλεφώνημα από τον κορυφαίο αστειάτορα της εκπομπής στο γερμανικό Focus, όπου θα ενημερώνει ότι έδεσαν καράβια στον Πειραιά, που μεταφέρουν χαρτί για εκτύπωση δραχμών.
  • Τηλεφώνημα στην Ε.Ε. όπου θα ενημερώνει ο δημοσιογράφος ως, και καλά εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών, πως έχουμε έλλειμα στα έσοδα 10δις ευρώ (καλά κορυφαίο?).
  • Τηλεφώνημα σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης όπου θα καλούνται να στείλουν λινκ σε έκτακτη συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού, που αναμένεται να κηρύξει πτώχευση και μετά καταγραφή της αντίδρασης του Βρετανού δημοσιογράφου την ώρα που θα καταλάβει τη φάρσα.
  • Τηλεφώνημα σε διάφορες υπηρεσίες υπουργείων όπου θα δίνονται και καλά εντολές από τους γενικούς γραμματείς για άκυρα πράγματα....

Μετά φυσικά θα ενημερωθούν ότι επρόκειτο περί φάρσας, γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι δημοσιογράφοι, είναι να σπείρουν τον πανικό...

Δώσε γέλιο στο λαό
Μάκαρε!

8 σχόλια:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Αχου! Γελάσαμε με τον Μακοκαφρούλη!
Και έχω και ακράτεια γριά γυναίκα!Προσκυνώ τον δημοσιογράφο των οπισθίων!

Τσούγδω είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη

Είδες τον είχαμε αδικήσει, έχει και χιούμορ ο άτιμος. Απο χθες δε μπορώ να σταματήσω να γελάω.

Πέτρος Κ. είπε...

Ο Μάκης έχει πολύ μεγάλο μίσος κατά του Γ. Παπανδρέου. Όπου βρεθεί και όπου σταθεί δεν παύει να μας το υπενθυμίζει.
Σε συνέντευξη του είχε πει ότι ο πατέρας του ήταν διοικητής στην προσωπική φρουρά του Ανδρέα Παπανδρέου και γνωρίζει από μικρό τον σημερινό Πρωθυπουργό. Λόγω της ιδιότητας του πατέρα του περνούσε ατέλειωτες ώρες στο Καστρί, παίζοντας με τον Γιώργο.
Πιθανολογώ ότι ο Γιώργος δεν του έδινε τα στρατιωτάκια, το κουβαδάκι του ή το γλειφιτζούρι κοκοράκι και από τότε τον μίσησε.
Καλά τα λέω Μάκη;;;

Τσούγδω είπε...

@ Πέτρος Κ.

Δεν το ήξερα αυτό!!
Λογικά ο Μάκης τον μίσησε, επειδή ο Παπανδρέου δεν του ρουφιάνευε αυτά που ήθελε.
Επίσης είμαι σίγουρη πως μικρός ήταν από τα παιδάκια που όταν το άλλο παιδάκι είχε κάτι και το ζήλευε καθόταν σε μία γωνία μέσα στα νεύρα και στο τέλος πήγαινε κι έσπαγε το παιχνίδι.

Ο Μάκης έχει μίσος κατά όλων... Δηλαδή αν κάτσεις και σκεφτείς με ποιούς ανθρώπους τα έχει καλά θα παιδευτείς πολύ και θα καταλήξεις στον Καρβέλα!!!

Konstantinos είπε...

αφτος ο Μακης, ειναι ενδιαφερον φαινομενο Ελληνα. Ειναι ενα παραδειγμα Ελληναρα με την κακη εννοια. Αλαζονας και συμφεροντολογος. Λιγο τρελλα δεν βλαπτει, αλλα εχει χασει την μπαλα. δεν ξερω εαν την ειχε και ποτε, αλλα ενταξει.

Παντως εγω στην θεση του θα εκλεινα ραντεβου στον ψυχολογο ανα 3 μερες για τους επομενους 6 μηνες, με "οπψιον" για αλλους 6.

Τσούγδω είπε...

@ Konstantinos

Εγώ αν ήμουν ψυχίατρος (και όχι ψυχολόγος) θα δρούσα αυτεπάγγελτα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ο Μάκης δεν είναι κλασσικό παράδειγμα Ελληνάρα, με τίποτα. Έχω πολλές φορές κατακρίνει τους Ελληνάρες, αλλά πραγματικά έτσι δεν είναι.

the elf at bay είπε...

Ο συγκεκριμένος υπάνθρωπος δεν έχει κωλώσει πουθενά, νομίζεις ότι θα είχε φρένο σε αυτήν την περίπτωση;

Τσούγδω είπε...

@ the elf at bay

Όχι φυσικά! Γι' αυτό και τον διευκολύνω προτίνοντάς του νέα concept για φάρσες!