8 Ιουνίου 2010

Βραβεία ανοιχτής παλάμης

Όπως θα έχετε ενημερωθεί, η εξεταστική επιτροπή για το Βατοπέδι ολοκλήρωσε το έργο της και το αποτέλεσμα ήταν να κατατεθούν 5 διαφορετικά πορίσματα. Ο Ανδρέας Λοβέρδος πριν λίγο καιρό, είχε προβλέψει πως αν πάνε 5 πορίσματα στη Βουλή, ο κόσμος θα τους πάρει όλους με τις πέτρες. Μεγάλος μάντης....

Και τώρα που επιβεβαιώθηκαν όλοι όσοι έκαναν λόγο για εξεταστική - παρωδία, όπου ο καθένας κάνει τα δικά του και για στάχτη στα μάτια μας, αισθάνομαι την ανάγκη να απονείμω βραβεία σε όλους....

Στο ΠΑΣΟΚ που έχει κάνει σημαία του τη συναίνεση και την απαιτεί απ' όλα τα άλλα κόμματα, αλλά στο πόρισμά του δεν αναφέρονται ο Δρυς και ο Φωτιάδης. Και καμία εμπλοκή να μην έχουν, ακόμη και ο πιο βαμμένος ΠΑΣΟΚος ξέρει και αποδέχεται, πως οι ρίζες του σκανδάλου βρίσκονται στην εποχή ΠΑΣΟΚ, ασχέτως αν μετά η απόφαση πήγε στα δικαστήρια κτλ κτλ. Αν το ΠΑΣΟΚ ήθελε πραγματικά να πέσει φως στην υπόθεση, θα έβαζε λίγο νερό στο κρασί του και θα δεχόταν να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες των Δρυ και Φωτιάδη. Αν αυτό συνέβαινε, θα ήταν πολύ πιθανό να δούμε κοινό πόρισμα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ.

Στο ΚΚΕ και στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπήκαν στον κόπο να αναφέρουν ονόματα στο πόρισμά τους αφού είναι όλοι ίδιοι, για όλα φταίει ο καπιταλισμός και ο δικομματισμός οπότε αυτοί χέστηκαν, απλά καταγγέλουν. Βέβαια έχουν άλλες ασχολίες τώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε διαδικασία περιχαράκωσης και προσπαθεί να διώξει από πάνω του κάθε προοδευτική δύναμη (βλ. ανανεωτές) και το ΚΚΕ ψάχνει να βρει πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ζημιώσει τον τουρισμό.


Σε όλους εμάς που καθόμαστε και ανεχόμαστε αυτή την παρωδία γνωρίζοντας ότι στο τέλος θα βγούνε όλοι λάδι και που ακόμα δεν τους έχουμε εξαναγκάσει/ υποχρεώσει να βάλουν μόνοι τους το κεφάλι στη λαιμητόμο. Αγοράστε αλεξίπτωτα, λίαν συντόμως προβλέπεται πτώση από τα σύννεφα.

Αλλά θα μου επιτρέψετε το χρυσό βραβείο ανοιχτής παλάμης να το δώσω στην Νέα Δημοκρατία.
Κατάφερε χωρίς μεγάλη προσπάθεια να υπερβεί το όριο της γελοιότητας το οποίο η ίδια διαμορφώνει πλέον. Με μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές και επιστρατεύοντας πρόθυμα υπαλληλάκια, προσπαθεί να εμπλέξει ασχέτους όπως ο Παπακωνσταντίνου και ο Ξυνίδης. Αυτό το κόμμα - σούργελο, συνέταξε ένα πόρισμα της ξεφτίλας που το μόνο πρόσωπο που αναφέρεται ονομαστικά, είναι ο Παπακωνσταντίνου, λες και πριν από αυτόν και μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, δεν υπήρξε Υπουργός Οικονομικών κανένας άλλος. Απορώ πώς τα στελέχη της ΝΔ που θέλουν να θεωρούνται σοβαρά, δεν έχουν αυτοπυρποληθεί ακόμη με αυτά που ακούνε. Πριν λίγο καιρό ο Σαμαράς έδιωξε από το κόμμα Ρουσόπουλο και Βουλγαράκη, για ποιο λόγο? Αφού το ίδιο το κόμμα τους βγάζει λάδι, έχω την απαίτηση ο Σαμαράς να τους ζητήσει συγνώμη και να τους δεχτεί πίσω στο κόμμα.

Προφανώς κάποιοι ακόμη δεν έχουν κατανοήσει σε τι κατάσταση βρίσκονται η χώρα και οι πολίτες, δεν έχουν καταλάβει ότι δεν τους παίρνει να κάνουν πλέον "τα δικά τους", οφείλουν ΟΛΕΣ οι πολιτικές δυνάμεις να επιδιώξουν τη συναίνεση. Τα κόμματα ήταν υποχρεωμένα να καταθέσουν κοινό πόρισμα.

Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Παπανδρέου, αλλά ας κόψουν το κεφάλι τους όχι μόνο να γίνει η προανακριτική, αλλά κυρίως να πάνε φυλακή τα λαμόγια. Είπαμε να σκύψουμε το κεφάλι να δεχτούμε τα μέτρα για το καλό της χώρας, ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ, να βρούμε που πήγαν τα λεφτά και να πάνε φυλακή τα λαμόγια. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι αντισυνταγματικό, ας αλλάξουν το σύνταγμα και ας δημιουργήσουν νόμους με αναδρομική ισχύ. Και αν θέλουν τα λαμόγια ας προσφύγουν στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια να δικαιωθούν.

Θέλω να ξέρω ότι το κόμμα που ψήφισα έκανε τα πάντα για να πάνε φυλακή οι απατεώνες, έστω και αν πρόκειται να φυλακιστεί το μισό ΠΑΣΟΚ, ποσώς με ενδιαφέρει, εγώ ψήφο εμπιστοσύνης έδωσα στον Παπανδρέου και σε κανέναν άλλον. Και ας τολμήσουν τα γνωστά πασοκικά σαπρόφυτα να τον ρίξουν.

11 σχόλια:

tsaousa είπε...

Ολούθε οι παλάμες ολούθε!!!!!

Δεν πάει άλλο. εγώ κόλλησα σαν τον γαίδαρο.
Συμφωνώ να αλλάξουν οι νόμοι φασιστιικά ξεφασιστικά.

Τσούγδω είπε...

@tsaousa

Υποτίθεται πως μέσα στο ΠΑΣΟΚ βρίσκεται η enfant gâté των συνταγματολόγων... Επίσης δεν έχει ακούσει ποτέ, κανένας για νόμους με αναδρομική ισχύ? Ή εδώ κάνουν τζιζ?

Konstantinos είπε...

Εγω παντως πιστευω οτι η λεξη βατοπαιδι, προερχομενη απο το βατο-παιδι, απο οπου το βατο, ειναι μια συντμηση του βαλτο - βαλε το, και δηλαδη, βαλτο - παιδι, εχει ριζες στην παιδοφιλια, δηλαδη βαλτο (το...) στο παιδι. οποτε παρε το αυγο και κουρευτο. Α, και το βατοπαιδι εχει λεξαριθμο 325, που διαιρειτε με το 5, οποτε 5 πορισματα. τυχαιο? δεν νομιζω.

ΥΓ: σοβαρα δεν μπορω να το δω αυτο το γεγονος. αυτο θελω να πω με τις ανωτερω αρλουμπες.

Τσούγδω είπε...

@Konstantinos

Καλά κάνεις, αν κάτσεις να το καλοσκεφτείς το θέμα, τότε το πιθανότερο είναι να σου δημιουργηθεί η επιθυμία να τα σπάσεις όλα... Δεν είμαστε για τέτοια ακόμη.

ασημωνης είπε...

Και εγω αυτο περιμενα φιλεναδα. Να δω το ΠΑΣΟΚ να ...ματωνει, οπως πολλες φορες προαναγγελθηκε. Και με αυτο τον τροπο να ξεβρακωθει τελειως η Ν.Δ.
Αλλα δυστυχως τιποτα! Κριμα, ηταν μια μεγαλη ευκαιρια. Γιατι αν πουν να ματωσουν μεσω της siemens, μαλλον θα ξαναχουμε εκλογες! Ουτε 30 δεν θα βγουν ...καθαροι απο τους 300!

Τσούγδω είπε...

@Ασημώνης

Όταν λέγαμε πως θέλουμε να δούμε το ΠΑΣΟΚ να ματώνει, δεν εννοούσαμε να βγάλει από πάνω του τις παρανυχίδες και να αφήσει τον καρκίνο...

Η Siemens είναι η τελευταία ευκαιρία που έχει το πολιτικό σύστημα για ξεσκαρτάρισμα. Αν πάνε να τα κουκουλώσουν, κανένας δεν θα τη βγάλει καθαρή.

Πέτρος Κ. είπε...

Για το νόμο περί ανευθυνότητας υπουργών προτείνω πλήρη ισλαμοποίηση. Όποιος λαδωθεί να του κόβουν το χέρι από τον ώμο. Αν δικαιωθεί στα δικαστήρια να του το επιστρέφουν σε σακούλα με παγάκια. Ίσως έτσι να σφίξουν οι κώλοι...

Τσούγδω είπε...

@ Πέτρος Κ.

Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Άλλωστε με το να τους κόψουμε το χέρι δεν έχουμε να κερδίσουμε και τίποτα. Οι κώλοι σφίγγουν και αλλιώς. Μην έχεις αμφιβολία πως αν τους πεις : τα λεφτά σου ή το χέρι σου, θα πουν : το χέρι μου!

Πέτρος Κ. είπε...

Μην είσαι σίγουρη τσουγδάκι μου ότι αν κοπούν χέρια δεν θα κερδίσουμε τίποτα. Λες να ξανααπλώσουν το κουλό τους σε μίζα αν ξέρουν ότι θα κοπεί; Δεν νομίζω!
Μέχρι τώρα το ρίχνουν στην χιλιοειπωμένη απίστευτη κοτσάνα "τους πολιτικούς τους κρίνει ο λαός στη κάλπη". Τι λες ρε μαγκάκο; Έτσι σε βολεύει; Σκυλοκονομάς και λύνεις προβλήματα για 10 γενεές και θα σε τσούξει το μαύρο;
Όχι φιλενάδα. Κάτι πρέπει να αλλάξει και μάλιστα ΡΙΖΙΚΑ. Είναι ακραίο αυτό που προτείνω, φυσικά και το ξέρω, να είσαι σίγουρη όμως ότι αν προβλέπεται κάτι τέτοιο από τη νομοθεσία δεν θα χρειαστεί να κοπεί κανενός το χέρι.
Είναι ο φόβος που θα φυλάει τα έρμα...

Πέτρος Κ. είπε...

Μην είσαι σίγουρη τσουγδάκι μου ότι αν κοπούν χέρια δεν θα κερδίσουμε τίποτα. Λες να ξανααπλώσουν το κουλό τους σε μίζα αν ξέρουν ότι θα κοπεί; Δεν νομίζω!
Μέχρι τώρα το ρίχνουν στην χιλιοειπωμένη απίστευτη κοτσάνα "τους πολιτικούς τους κρίνει ο λαός στη κάλπη". Τι λες ρε μαγκάκο; Έτσι σε βολεύει; Σκυλοκονομάς και λύνεις προβλήματα για 10 γενεές και θα σε τσούξει το μαύρο;
Όχι φιλενάδα. Κάτι πρέπει να αλλάξει και μάλιστα ΡΙΖΙΚΑ. Είναι ακραίο αυτό που προτείνω, φυσικά και το ξέρω, να είσαι σίγουρη όμως ότι αν προβλέπεται κάτι τέτοιο από τη νομοθεσία δεν θα χρειαστεί να κοπεί κανενός το χέρι.
Είναι ο φόβος που θα φυλάει τα έρμα...

Τσούγδω είπε...

@ Πέτρος Κ.

Μη γίνουμε και Ιράν όμως ε??? Για εμένα το πιο αποτελεσματικό θα ήταν η δήμευση της περιουσίας τους.
Ή το πολύ απλό : κατάργηση του νόμου περι ευθύνης υπουργών και αναδρομική ισχύς του νέου νομοθετήματος.