20 Μαΐου 2010

Λαϊκή Απαίτηση: Άμεση αποπομπή της Άννας Διαμαντοπούλου

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ?

Πολλά γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για την "πολυαναμενόμενη" παραίτηση της Άννας Διαμαντοπούλου...
To blog τρωκτικό συγκέντρωσε εδώ τους πολύ σοβαρούς λόγους για τους οποίους πρέπει κατά την άποψη των συντακτών του, να παραιτηθεί η υπουργός Παιδείας...

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...

Απ' ότι φαίνεται όμως το αυτάκι της Υπουργού δεν ιδρώνει από κάτι τέτοια.
Μετά από τα χθεσινά όμως, ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποπομπής της...

Δείτε το ακόλουθο σοκαριστικό βίντεο (εάν δεν αντέχετε τις έντονες συγκινήσεις μην το δείτε)...



Το αξιόλογο blog τρωκτικό, ξέχασε να το συμπεριλάβει στους λόγους που θα έπρεπε να οδηγήσουν την Άννα Διαμαντοπούλου σε παραίτηση. Το πιο πιθανό, είναι να μην έχουν καταλάβει οι συντάκτες του, το λάθος της υπουργού....

Αυτός είναι κατά την άποψή μου, ο σοβαρότερος λόγος που θα μπορούσε να οδηγήσει την Άννα Διαμαντοπούλου σε παραίτηση.

ΥΓ: Ποιός θα είναι άραγε ο επόμενος υπουργός/ υφυπουργός που θα πρέπει οπωσδήποτε να παραιτηθεί για εξίσου σοβαρούς λόγους?

11 σχόλια:

christos milionis είπε...

H Mανδαμ ειναι αγραμματη ανεπαρκης και ασημαντη.Οχι μονο πρεπει να παραιτηθει αλλα πρεπει να εκδιωχθει και απο την βουλη.

tsaousa είπε...

Παιδιά, άμα ο καθένας μας λέει ποιος θέλει να φύγει, το κλείσαμε το μαγαζί.

christos milionis είπε...

Εγω ,οπως το εχω ξαναγραψει, προτιμω την Τσαουσα για υπουργο παρα αυτο το βλαχαδερο με την ελλειψη παιδείας και κουλτουρας.
Το υφος της στην συνεντευξη της στο ΜΕGΑ ειναι ενδεικτικο της ασχετοσυνης της.Ας μαθει πρωτα Ελληνικα και υστερα να κανει υποδειξεις.

Τσούγδω είπε...

@ christos milionis

Ασήμαντη δεν θα τη χαρακτήριζα, για το ανεπαρκής δε μπορώ να εκφέρω γνώμη... Αλλά με τέτοιο τούβλο που πέταξε, για το αν είναι αγράμματη ή όχι διατηρώ τις επιφυλάξεις μου....

Μη το παρακάνουμε όμως ε? Να εκδιωχθεί από τη Βουλή για ποιόν λόγο? Ο μόνος τρόπος να εκδιωχθεί κάποιος, είναι στις επόμενες εκλογές να τον διώξει ο κόσμος μη ψηφίζοντάς τον.
Την Διαμαντοπούλου κάποιοι την ψηφίζουν, δεν είδε φως και μπήκε.

@tsaousa

Ε μα πέσ'τα ρε Τσαούσα... Ποδοσφαιροποίηση κι εδώ... Και αυτό είναι ένα θεματάκι... Αποφασίζουν κάποιοι πως θέλουν να "επιτεθούν" στον τάδε, κάθονται και τραβάνε από τα μαλλιά τους διάφορους " λόγους παραίτησης" και μετά απαιτούν την παραίτησή του, τσιτώνουν τον κόσμο και όλα αυτά με τη δύναμη που τους δίνει η τεράστια επισκεψιμότητά τους.

christos milionis είπε...

Οταν φτανουμε σε ενα σημειο:Eπι δικαίης και αδίκης η μαλλον επι δικαίοις και αδίκοις !

Οταν καταργει την βασει του 10 πρεπει ο λαος να ξυπνησει και να μην ξαναψηφισει την μανδαμ .
Θελουμε μορφωμενους Ελληνες και μορφωμενους υπουργους.

Τσούγδω είπε...

@ christos milionis

Συμφωνώ απόλυτα. Η κατάργηση της βάσης του 10 (του μόνου σωστού μέτρου που πήρε η ΝΔ) είναι τραγικό λάθος και βασίζεται αποκλειστικά σε καιροσκοπικές λογικές.

Και φυσικά εφόσον η Υπουργός Παιδείας, απόφοιτος Πολυτεχνείου κάνει τέτοια λάθη, δεν μπορεί κανένας να έχει την απαίτηση από τα παιδιά να είναι Μπαμπινιώτηδες.

Αν, λέω εγώ τώρα, βρεθεί ένα γραπτό που να έχει μέσα τη φράση "επι δικαίοις και αδίκοις" και το παιδί το έχει ακούσει από την Υπουργό και του άρεσε, οι εξεταστές δεν θα καραφλιάσουν?
Δεν θα του κόψουν και 3 μόρια? Δε θα το πουν τούβλο? Δε θα θεωρήσουν πως πήγε να χρησιμοποιήσει μία φράση που δεν κατείχε για να τους εντυπωσιάσει?

tsaousa είπε...

Τσούγδω, δεν είχα καταλάβει ότι κάνεις πλάκα ρε συ! Και λέω, συμφωνεί με το Τρωκτικό; Θα΄μουν κάπως εκείνη την ώρα φαίνεται....

Πάντως Χρήστο (κι ευχαριστώ για το Υπουργείο, θα φυσάνε τα παιδιά μαζί μου)η Ελληνική γλώσσα δεν είναι για ανθρώπους, αλλά για Θεούς. Όλο και κανά λαθάκι θα κάνουμε. Έως λαθάρα!

Τσούγδω είπε...

@ tsaousa

Αν είχα αρχίσει να συμφωνώ με το τρωκτικό, θα είχα απευθυνθεί ήδη στον καλύτερο ψυχίατρο!!!! Δίνει τέτοια εντύπωση το κείμενό μου??? Shit!

Όντως η ελληνική γλώσσα είναι για Θεούς και ειδικά εάν δεν είσαι των θεωρητικών επιστημών, μερικά λαθάκια τα δικαιούσαι!!!!

tsaousa είπε...

Κρίνοντας από μένα, και ουχί από σένα φυσικά, στο τελευταίο μου ποστ πολλοί την πάτησαν έτσι. Δεν καταλαβαίνουν την ειρωνία, με έχουν σαπίσει στο μπινελίκι. χαχα!
Είναι κάποιες μέρες που δεν πρέπει να γράφω ...

the elf at bay είπε...

Η Διαμαντοπούλου μου θυμίζει την Θάτσερ με άλλη μούρη, περισσότερο οστέϊνη και ολοκληρωτική. Με εκνευρίζει αφάνταστα με τον δήθεν λιτό και συμπυκνωμένο λόγο της και τα, και καλά, σκωπτικά επιχειρήματά της. Τι να της πεις....

Τσούγδω είπε...

@the elf at bay

Είναι αλήθεια ότι το προφίλ που έχει χτίσει είναι αψεγάδιαστο. Αποφεύγει τους καβγάδες και τους υψηλούς τόνους και έχει πράο λόγο, χωρίς να είναι βαρετή. Αυτό την κάνει αρκετά συμπαθή σε πολλούς.