17 Μαΐου 2010

Η ζωή ξεπλήρωσε τη μία αδικία, με μία άλλη αδικία


Θυμίστε μου τις επόμενες ημέρες να δοκιμάσω την τύχη μου στο Τζόκερ ή σε κάποιο άλλο τυχερό παιχνίδι. Μόλις εχθές στοιχημάτισα (στην κάτωθι ανάρτηση) πως αν γίνει ανασχηματισμός η Γκερέκου θα παραμείνει ακλόνητη. Και τελικά πιο πιθανό είναι να δούμε τον Αλαβάνο υπουργό στην κυβέρνηση παρά την Γκερέκου στο σχήμα.

Το πρωί εκνευρίστηκα όταν έμαθα για την υπόθεση
Βοσκόπουλου και όλη τη μέρα περίμενα την παραίτηση Γκερέκου και τώρα.... στεναχωρήθηκα...
Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι
ψυχοπονιάρα περισσότερο απ' ότι πρέπει.

Η
υπουργοποίηση της Γκερέκου ήταν μεγάλη έκπληξη για τους περισσότερους εξ' ημών. Μα πως γίνεται να έκανε τη Γκερέκου υφυπουργό, αναρωτιόμουν... Από τις ελάχιστες παραφωνίες στο υπουργικό συμβούλιο.
Τι έκανε αυτό τον καιρό η
Γκερέκου στο υπουργείο? Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει, εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω (και αυτό δεν είναι υπονοούμενο).

Τέλος πάντων...
Είναι γεγονός ότι μπορεί και να μη φταίει και όλο αυτό που συμβαίνει να είναι λίγο άδικο, αφού ουσιαστικά πληρώνει αυτή τη στιγμή τα σπασμένα του Τόλη, άλλα έτσι είναι η ζωή. Σίγουρα γνώριζε για τις οφειλές του
Βοσκόπουλου και θα έπρεπε να είχε ενημερώσει την κυβέρνηση γι' αυτό, έστω και αν δεν έχει καμία εμπλοκή στις φορολογικές εκκρεμότητές του (όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της).

Και
ΟΚ ας ηρεμήσουν κάποιοι που ζητούν να παραιτηθεί και από βουλευτής, αν ελεγχθεί το πόθεν έσχες της και βρεθεί ότι δεν υπάρχει κάτι ύποπτο, δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να το κάνει.
Βρήκαν το πρώτο εξιλαστήριο θύμα και βαράνε.

Σίγουρα έπρεπε να παραιτηθεί κι έπρεπε η παραίτησή της να γίνει αποδεκτή, καθώς δεν μπορούν να υπάρχουν σκιές. Τι να κάνουμε σε αυτή τη ζωή υπάρχουν αδικίες.
Όπως θεώρησα "άδικη" την υπουργοποίησή της έτσι θεωρώ άδικο και τον τρόπο με τον οποίο έφυγε. Η ζωή ξεπλήρωσε τη μία αδικία, με μία άλλη αδικία.

Τώρα το πως θα εξελιχθούν όλα αυτά έχω την υποψία ότι θα το παρακολουθήσουμε στη μεσημεριανή ζώνη. Ήταν που ήταν το κλίμα... Το έφαγε και ο γάιδαρος.

10 σχόλια:

tsaousa είπε...

Κι εγώ ένιωσα κάπως όταν υπουργοποιήθηκε, όμως δεν αποδείχτηκε καθόλου κακή.

Ναι, πληρώνει τον μαλάκα, τον κρετίνο τον Βοσκόπουλο (σπουδαία προσωπικότητα)
αλλά έτσι είναι οι επιλογές.
Από τη στιγμή που παντρεύτηκε αυτόν τον άντρα, ας πρόσεχε.

tsaousa είπε...

Να συμπληρώσω.
Είχε και τα κότσια να παραιτηθεί όμως, κι ας μην έχεια ευθεία ανάμειξη.
Όχι σαν τα μ***πανα της δεξιάς που βρωμίζουν ακόμα τη Βουλή με την ανάσα τους.

Τσούγδω είπε...

@tsaousa

Κοίτα εγώ κάποιο συγκεκριμένο έργο δεν είδα, για να μπορώ να πω ότι αποδείχθηκε καλή ή οτι βούλωσε στόματα, αλλά για να σου πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει κιόλας.

Ο Βοσκόπουλος πάντως την κατέστρεψε και πιστεύω πως το διαζύγιο είναι θέμα χρόνου. Εγώ αν ήμουν στη θέση της, θα του τράβαγα ένα χέσιμο και θα έφευγα από το σπίτι.

Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με κάτι κατακάθια της ΝΔ που ενώ έχουν άμεση εμπλοκή σε σκανδαλάρες, πουλάνε τρέλα και έχουν το θράσσος να μιλάνε και να σχολιάζουν.

μαχαιρης είπε...

Eγω παιδια την κοπελλα δεν νομιζω οτι την εδιωξε για τα χρεη του ΒΟΣΚ εκτος εαν ειχε αναμιξη΅[καθυστερησεις]
Εαν δεν ειχε αναμιξη Τι???

αθεόφοβος είπε...

Αν ήξερε για τα χρέη δεν έπρεπε να αναλάβει υπουργός.
Αν της τα είχε κρύψει τότε πάλι δεν έκανε για υπουργός όταν δεν μπορεί να εκτιμήσει τι άνδρα παντρεύεται.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια εντυπωζιάσεστε ακόμη από όλα αυτά; Σας λένε κάτι;
Τελικά μάλλον εκτός από φοράδα, έχω γίνει και εντελώς μουλάρα :))))

Kαλημέρες πολλές

Τσούγδω είπε...

@ μαχαίρης

Δεν νομίζω να την έδιωξε για κάποιον άλλο λόγο, αφού ήταν από τα άτομα που έχαιραν της εμπιστοσύνης του...

@ Αθεόφοβος

Βασικά θα έπρεπε οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού να έχουν κάνει φύλλο και φτερό τα Πόθεν Έσχες όλων και να τον είχαν ενημερώσει για τυχόν χρέη... Τα χρέη δεν είναι μυστικά...

@ Φοράδα στ' αλώνι

Δε μου προκαλούν πραγματικά καμία εντύπωση... Ίσα ίσα αν συνέβαινε το αντίθετο, τότε θα έμενα με το στόμα ανοιχτό. 2 μουλάρες λοιπόν!

Unknown είπε...

Καλημέρα
Νομίζω πως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ή τουλάχιστον δεν είναι όπως τα "παρουσιάζουν" σε εμάς και το κακό είναι πως αναγκαζόμαστε να ... κρίνουμε με το "φαίνεσθαι".

Είναι γεγονός πως δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στα Μ.Μ.Ε

Θοδωρής Μπάρκας είπε...

Είναι αδιανόητο η Γκερέκου να μην γνώριζε για τα χρέη δεδομένου ότι βρισκόταν στα δικαστήρια ο Τόλης για αυτά. Τι της έλεγε όταν είχε δικαστήριο; "Μωρό μου πάω για τσιγάρα." ;
Απλά μέσα στη γενικευμένη φοροδιαφυγή (65 δις χρωστούνται) και με τη λογική ότι η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη δεν το θεώρησε εμπόδιο για την υπουργοποίησή της. Όσο για το ΠΑΣΟΚ είναι εξίσου αδιανόητο να μην ήξερε..

Τσούγδω είπε...

@maggie

Δεν ξέρω πόσο πιο σύνθετα θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα σε αυτή την υπόθεση.... Απλά υπάρχει μία προσπάθεια αγιοποίησης της Γκερέκου που εμένα με ενοχλεί αφάνταστα. ΟΚ το χρέος δεν ήταν δικό της αλλά γνώριζε γι' αυτό.

Την καλημέρα μου!

@Θοδωρής

Συμφωνώ απόλυτα. Ίσως να πίστευε ότι ο "διαχωρισμός χρεών" (ή δεν ξέρω κι εγώ πως λέγεται) θα την έσωζε. Όσο για το ΠΑΣΟΚ όπως παραδέχθηκαν γνώριζε, αλλά ο Πρωθυπουργός δεν είχε ενημερωθεί (αν θέλουμε το πιστεύουμε φυσικά).
Θα έπρεπε πάντως το επιτελείο του Πρωθυπουργού να έχει ξετινάξει τα Πόθεν Έσχες κυβερνητικών στελεχών και των συγγενών τους και να έχει ανακαλύψει τυχόν εκκρεμότητες με την εφορία.
Όχι κατόπιν εορτής...