5 Δεκεμβρίου 2009

Καλό Σαββατοκύριακο...

Έρχεται δύσκολο Σαββατοκύριακο και από εχθές οι κουκουλοφόροι/μπαχαλοψυχανώμαλοι άρχισαν να δείχνουν τις προθέσεις τους (σφυριά, επίθεση σε αστυνομικούς, μπιτόνια με βενζίνη, εκμετάλλευση του ασύλου, guest stars από το εξωτερικό...).
Με φοβίζουν οι επόμενες 3 ημέρες γιατί φέτος είναι πιο οργανωμένοι, περίμεναν την επέτειο και σίγουρα κάτι ετοιμάζουν.

Όχι μόνο οι κουκουλοφόροι, αλλά και οι διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις του κώλου.

Όπως και η αστυνομία φέτος ακούγεται ότι θα είναι πιο «αποτελεσματική» με ότι αυτό συνεπάγεται…

Ας ελπίσουμε μόνο να μην υπάρξουν θύματα, όλα τα άλλα διορθώνονται.

Δυστυχώς κάποιοι δε θα βάλουν ποτέ μυαλό κι ένα χρόνο μετά θα συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται τον Αλέξη για τις βρωμοδουλειές τους.
Πάρτε το απόφαση ο Αλέξης δεν ήταν ήρωας, δεν ήταν αγωνιστής, δεν ήθελε να πεθάνει για κανένα ανώτερο ιδανικό και δεν έχετε κανένα δικαίωμα τα όσα αίσχη κάνετε, να του τα αφιερώνετε κι από πάνω. Επιτέλους αφήστε τον να ησυχάσει.

Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω για ποιόν λόγο γίνονται όλα αυτά...

8 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Τσούγδω μου ο Αλέξης ασφαλώς και δεν ήταν ήρωας, σίγουρα δεν ήθελε να πεθάνει, ήταν απλά ένα παιδί που βρήθηκε σε λάθος μέρος λάθος ώρα...
Αυτό όμως σε τίποτα δεν μειώνει την απέχθεια και την οργή όλων μας για την αυθαιρεσία των κατασταλτικών μηχανισμών και την εγκληματική ψυχοσύνθεση των ένοπλων φρουρών της νομιμότητας.
Όσο για τα αναμενόμενα επεισόδια αν θέλει η αστυνομία μπορεί να τα αποτρέψει και μάλιστα χωρίς καταπάτηση των στοιχειωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων...
Για κάποιον ανεξήγητο λόγο όμως και ανεξάρτητα από τη βούληση του Χρυσοχοϊδη πολύ φοβάμαι ότι αστυνομικοί θα ρίξουν λάδι στη φωτιά να λαμπαδιάσει και φέτος η Αθήνα...
Καλό -κι ας ελπίσουμε ήρεμο-Σαββατοκύριακο.

Τσούγδω είπε...

Δε νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο για την αστυνομία να αποτρέψει τα επεισόδια. Θα μπορούσε να έχει αμυντική στάση, αλλά φυσικά αν δεχτούν επίθεση και δε μιλάω από παιδάκια και διαδηλωτές, δε μπορεί να είναι συνέχεια στην άμυνα.

Πάντως δε ρίχνουν πάντα οι αστυνομικοί το λάδι στη φωτιά. Σήμερα για παράδειγμα, τι κακό έκαναν οι αστυνομικοί και τους επιτέθηκαν, πεζή περιπολία;

tsaousa είπε...

Μόλις διάβασα ότι άρχισαν τα καραγκιοζιλίκια των ίδιων, περσινών ακαμάτηδων.

Αν ήμουν Χρυσοχοίδης θα διάταζα άμεση καταστολή, ακριβώς όπως την έπεφταν οι Γαλάτες στους Ρωμαίους.
Κιχ να μην προλάβουν να πουν.

Οι παπάρες, περιμένουν κάθε χρόνο το Πολυτεχνείο, ή τώρα τη δολοφονία του μικρού, για να βγουν να τα σπάσουν, όπως οι καρναβαλιστές περιμένουν το καρναβάλι.

Τσούγδω είπε...

Όπως οι καρναβαλιστές περιμένουν το καρναβάλι, ακριβώς όμως!

Πέρυσι είμασταν όλοι θολωμένοι φέτος όμως, νομίζω ότι οι περισσότεροι κινούνται στη λογική σου που είναι και η δική μου λογική: Άμεση καταστολή.
Φέτος κανένας δε θα τους δικαιολογήσει.

αθεόφοβος είπε...

Σαφώς και θέλουμε να γίνει διαδήλωση για την δολοφονία του Αλέξη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν αρχίσουν να πετάνε μολότωφ θα πρέπει η αστυνομία να τους αντιμετωπίσει πετώντας λουλούδια για να μην κατηγορηθεί ότι διακατέχεται, από την εγκληματική ψυχοσύνθεση των ένοπλων φρουρών της νομιμότητας, όπως λέει ο μοναχικός λύκος! .
!

monahikoslikos είπε...

αθεόφοβε πραγματικά δεν έχεις το θεός σου ή δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις...

Ανώνυμος είπε...

Γραφικά πλέον "καρναβάλια" που προσωπικά πολύ αμβιφάλω αν αξίζουν πλέον οποιασδήποτε προβολής και αναφοράς.
Όσο πλέον δεν μου καίγεται καρφί αν οι χουλιγκάνοι πλάκώθηκαν στο γήπεδο με τους μπάτσους, το ίδιο και λιγότερο μ΄αγγίζει κι όταν το κάνουν στο κέντρο της πόλης.
Κανέναν προβληματικό δεν μπορώ να αποκλείσω από το "χόμπυ" του, αλλά και να ασχολούμαι διαρκώς με το πως πάει η ...εξάσκηση, πολύ του πάει.
Έχουμε πολύ πιο σοβαρά να ασχοληθούμε και λίαν συντόμως έρχεται η ώρα που όλοι οι χομπίστες του είδους θα αντιληφθούν ότι ουδείς πλέον ασχολείται με τις ανύπαρκτες αιτίες που οδηγούν σε ανύπαρκτες "εξεγέρσεις".

Καλημερούδια σας

Τσούγδω είπε...

@Φοράδα στ' αλώνι

Νομίζω κι εγώ ότι και πολύ ασχοληθήκαμε με τα μπάχαλα.