5 Σεπτεμβρίου 2009

Στη μάχη μαζί με τον Καραμανλή

Ήταν το σύνθημα που δονούσε σήμερα το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, όπου μίλησε πριν από λίγο ο "Πρωθυπουργός".

Πρώτη μούρη στο καβούρι ο Πανίκας Ψωμιάδης που φρόντισε να πάρει δωράκι στον πολιτικό του έρωτα 2 πράσινα παπαγαλάκια, που για κακή τους τύχη, το ένα τους την έσκασε… Τώρα λέει το ψάχνουν σε όλη τη Θεσ/νίκη... (Κάτι μου λέει ότι σε μερικές μέρες θα δούμε ένα πράσινο παπαγαλάκι να κάθεται κατά τύχη στο κεφάλι του Καρατζαφέρη...)

Στο πίσω μέρος της αίθουσας υπήρχαν ΟΝΝΕΔίτες οι οποίοι μόλις σηκώθηκε ο Καραμανλής να μιλήσει, πετάχτηκαν πάνω σαν τα ελατήρια, άρχισαν να χειροκροτούν μέχρι αηδίας και ψιθύριζαν «Μπράβο Πρόεδρε», εμφανώς συγκινημένοι.

Το σήμα για το πώς θα δώσει η Νέα Δημοκρατία και τα φυντάνια της ΟΝΝΕΔ τη "μάχη", δόθηκε σήμερα, όταν μερικοί τραμπούκοι την έπεσαν στον δημοσιογράφο Γιώργο Βλάχο που ανήκει στο, κατά κοινή ομολογία, πιο απολιτίκ κανάλι της Ελλάδας (Alpha).

Τέλος, παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τον μικρό στρατιώτη της ΝΔ, Γιώργο Βουλγαράκη να μην πηγαίνει στην ομιλία του "Πρωθυπουργού" τελικά παρευρέθη και έκανε όλους εμάς τους φαν του να ρηγίσουμε από συγκίνηση. Ειδικά οι ΟΝΝΕΔίτες μόλις τον είδαν άρχισαν να ζητωκραυγάζουν έξαλα, αφού τον λατρεύουν σαν Θεό τους. Διότι ο κάθε σωστός ΟΝΝΕΔίτης έχει σαν πρότυπό του τον Γιώγο Βουλγαράκη.
Είναι μεγάλη απώλεια για τη ΝΔ η απουσία του από τα ψηφοδέλτιά της, που θα ξαναβρεί υποψήφιο με τόση ποιότητα;



Αυτός ο άνθρωπος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: