3 Ιουνίου 2009

Απορίες...

Είπε η ΥΠ ΕΞ' από 'δω για την ανακοίνωση που έβγαλαν οι διπλωματικοί υπάλληλοι σχετικά με το τηλεγράφημα από το Μοντεβιδέο:

"Έχει εκδοθεί μια ανακοίνωση η οποία πρώτον στερείται βάσης, ουσιαστικά ψεύδεται και δεύτερον αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι προσπαθεί να προκαταλάβει την ΕΔΕ. Θα πρέπει να αντιληφθούν και οι διπλωματικοί υπάλληλοι και το όργανο που τους εκπροσωπεί ότι δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους. Εάν έχουν ολιγωρήσει θα υποστούν κυρώσεις".

1ο) Για ποιο λόγο πρέπει να πιστέψουμε ότι ψεύδονται οι υπάλληλοι και όχι η Υπουργός; Το γεγονός ότι κατέχει υψηλό αξίωμα την καθιστά εξ' ορισμού αθώα;

2ο) Λέει η Ντόρα ότι η ανακοίνωση προσπαθεί να προκαταλάβει την ΕΔΕ. Η ίδια δήλωσε ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε κωλυσιεργία των υπαλλήλων. Αυτή η δήλωση δηλαδή σε τι αποσκοπεί, αν όχι στο να προκαταλάβει το αποτέλεσμα της ΕΔΕ;

3ο)Θα πρέπει να αντιληφθεί η Ντόρα και οι όμοιοί της, ότι ούτε αυτή διαφέρει σε τίποτα από τους υπόλοιπους υπαλλήλους. Και οι υπουργοί δημόσιοι υπάλληλοι είναι, αν δε κάνω λάθος. Και αν έχει ολιγωρήσει, που έχει ολιγωρήσει, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, θα πρέπει να υποστεί τις κυρώσεις και όχι μία ζωή να την πληρώνουν οι άσχετοι.
Και αν ο Δάμαλος δεν έχει τα κότσια να τις επιβάλει τις κυρώσεις που πρέπει, θα πρέπει η ίδια αν έχει έστω και λίγη τσίπα επάνω της (μπορεί να υπήρξε κάποια χρωμοσωμική ανωμαλία) και με βάση τα λεγόμενά της, να παραιτηθεί.

3 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Μα είναι δυνατόν να πληρώσει η Ντόρα;
Τι είναι αυτά πο λες κορίτσι μου...
η Ντόρα δεν είναι ούτε 25χρονη (κόρη του Καραβέλα) ούτε 35χρονη (Εύη Τσέκου) για να πληρώσει...
Είναι μια παλιά κατσίκα που έχει φάει κι αν έχει φάει ...χορτάρι και κάποια στιγμή θα μας ζητήσει να πληρώσουμε και το λογαριασμό για το δικό της φαγοπότι.

Τσούγδω είπε...

Σωστά, στο Ελλάντα ζούμε...
Σκέψου και το άλλο όμως, δεν είναι λίγο επικίνδυνο να προκαλέσουμε την μήνιν του Επίτιμου; Για τέτοια είμαστε τώρα;

ασημωνης είπε...

Υπ εξ αποδω!!!!!!!!!!!!
Χαχαχχαχαχαχα!
Κορυφαιο!!!!