15 Απριλίου 2009

Σφηνάκια

  • Τι ακριβώς έγινε στο Αλεποχώρι; Μία πρώτη εκτίμηση ακολουθεί στο κάτωθι βίντεο.



  • Όλο και πιο κωμικά γίνονται τα πράγματα με τον Παλαιοκώστα.
  • Αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει την εμφάνισή του στο καζίνο του Λουτρακίου με περουκίνι. Φυσικά τον αναγνώρισαν, αλλά επειδή και οι αστυνομικοί άνθρωποι είναι, δε θέλησαν να του στερήσουν την απόλαυση της ρουλέτας.
  • Οι αστυνομικοί στη συνέχεια και αφού ο Bill το ευχαριστήθηκε, θέλοντας να δώσουν στη σύλληψη πιο χολιγουντιανό ύφος, άφησαν τον Παλαιοκώστα να διαφύγει με τη τζιπούρα του και τον σταμάτησαν δήθεν σε μπλόκο για έλεγχο... Έτσι ξεκίνησε το κυνηγητό...
  • Τι να σας πω, εγώ αυτά δε τα πιστεύω. Με την αστυνομία που έχουμε άλλα μου έρχονται στο μυαλό...
  • Το πιο πιθανό είναι να πήγε ο Παλαιοκώστας με ραγισμένη καρδιά, βλέποντας τη δημοσκοπική διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και να είπε στους αστυνομικούς: "Είμαι ο Παλαιοκώστας, σας δίνω την ευκαιρία να με πιάσετε, αλλά πρέπει πρώτα να με κυνηγήσετε για να δείξετε ικανοί." Δε τα κατάφεραν όμως, προφανώς θα ήταν ΠΑΣΟΚοι.
  • Εκ των υστέρων μαζεύτηκε όλη η αστυνομική δύναμη της Αττικής έξω από το σπίτι που εικάζεται ότι ήταν το κρησφύγετό του. Το ερώτημα είναι γιατί;
  • Υπήρχε καμία περίπτωση να γυρίσει πίσω για να πάρει την οδοντόβουρτσά του;
  • Κι ενώ ο Παλαιοκώστας απέχει μίλια από τον Κορυδαλλό, ο Παυλίδης έχει ήδη αρχίσει να έχει επαφές με εταιρείες που νοικιάζουν ελικόπτερα.
  • Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα, αφού ως Υπουργός Αιγαίου είχε καλύτερη σχέση με τους πλοιοκτήτες. Αν οι φυλακές βρίσκονταν κάπου παραλιακά, τότε θα έφευγε με φρεγάτα σαν κύριος. Ενώ τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.
  • Κι επειδή το κλίμα των ημερών το σηκώνει, τις τελευταίες μέρες δυο είναι τα πιο συχνά θεάματα. Οι ταινίες με τον Χριστό (all time classic ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ) και ο αναστημένος Θοδωρής Ρουσόπουλος.
  • Ο Θοδωρής λοιπόν έκανε την επανεμφάνισή του στα τηλεοπτικά παράθυρα. Αυτή τη φορά πέτυχε να μη βγάζει αφρούς από το στόμα του. Καθήλωσε όλο Πανελλήνιο ο "Θοδωρής από την Καισαριανή". Ήδη πολλοί άρχισαν να τον παρομοιάζουν με το Χριστό.
  • Κι ενώ ο αθώος και έντιμος πάνω από όλα Θοδωρής, προσπαθεί να αναγεννηθεί από την τέφρα του, ένα άλλο παλικαράκι στους κόλπους της ΝΔ παλεύει να δείξει ότι είναι έστω και λίγο σοβαρός. Ο Ευρυπιδάκος λοιπόν αυτή τη φορά επέλεξε να προκαλέσει με άλλον τρόπο...
  • Μετά τα μπουζούκια τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Αλέξης, πήγε εκδρομούλα στο Παρίσι και έμεινε με τη σύζυγό του στο Four Seasons, όπου όπως αναφέρεται συμπεριφέρονταν σαν πραγματικός Κροίσος.
  • Και φυσικά Πάσχα χωρίς σούργελα στην τηλεόραση δε γίνεται. Την ώρα που η Έφη Θώδη είχε βγάλει το αρνί της βόλτα στη Βαρβάκειο, ο Μπουμπούκος εξομολογείτο στη Χριστίνα Λαμπίρη, ότι δεν έχει δει το νυφικό της Ευγενίας Μανωλίδου. Έλπίζω η Ελληνική τηλεόραση να μη με απογοητεύσει και από βδομάδα να παίζουν ρεπορτάζ όπως: "Το Πάσχα του Γιάννη Γαλάτη", "Που έκαναν Ανάσταση Αρναούτογλου-Μπουλέ" και τα συναφή...
Καλή Ανάσταση!

4 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Καλή Ανάσταση.
Αν πιάσουν τον Παλαιοκώστα θα κάνει κι ο Μαρκογιαννάκης με το Δάμαλο καλό Πάσχα.
Αλλιώς χλωμό το βλέπω.
Πάντως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μέχρι τώρα η στρατιά των μπάτσων που επιχειρεί στο Αλεποχώρι έχει συλλάβει 2 γέρικες χελώνες, ένα τραυματισμένο πετροκότσυφα και 4 αποτυπώματα του δραπέτη.

Τσούγδω είπε...

Μήπως αυτές οι χελώνες δεν είναι και τόσο αθώες;

ασημωνης είπε...

Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες αναφερουν πως παρακολουθουσαν επι μερες τον Παλαιοκωστα, αλλα ηθελαν να τον συλλαβουν την ημερα καταθεσης του Παυλιδη, για να στρεψουν αλλου την κοινη γνωμη! Και το καταφερανε! Την στρεψανε στην ανικανοτητα τους!!!!

Τσούγδω είπε...

Πλέον είναι τόσο αστείοι που για να γλιτώσουν, επικαλούνται την ανικανότητά τους. Και το κάνουν και με καμάρι.
Κοιτάξτε είμαστε τίμιοι! Αλλα δυστυχώς είμαστε και ανίκανοι!!!