8 Δεκεμβρίου 2008

Διάγγελμα Επικίνδυνου Ακαταλληλότερου

Ευχαριστούμε κύριε Πρωθυπουργέ που μας ενημερώσατε ότι οι μπάτσοι και τα ΜΑΤ, θα προστατεύσουν τους πολίτες... Αυτό περιμέναμε από εσάς με το διάγγελμά σας να μας θυμίσετε ότι ένα ευνομούμενο κράτος πρέπει να προστατεύει του πολίτες, όπως έκανε το Σάββατο το βράδυ, σώζοντάς μας από έναν επικίνδυνο κακοποιό, όπως έκανε εχθές με τα παιδάκια που πλάκωσαν στο ξύλο τα ΜΑΤ.

Και έρχεστε να πετάξετε ένα ακόμα "τριχίλιαρο" στα μούτρα των πολιτών που κάηκαν οι περιουσίες τους σε συνεννόηση με τον Αλογοσκούφη και απευθύνετε ολόκληρο διάγγελμα γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να δείξετε ότι η κυβέρνηση θα αποζημιώσει τους καταστηματάρχες.
Αυτός είσαι Κώστα Καραμανλή, είσαι εκεί μόνο όταν είναι να πετάξεις χρήμα στους πολίτες που έχουν καταστραφεί εξαιτίας της ανικανότητάς σου και της αδιαφορίας σου. Έχεις μετατρέψει τους πολίτες σε ιερόδουλες που τις .... και μετά αφήνεις το αντίτιμο.

Ολόκληρο διάγγελμα, ολόκληρος Πρωθυπουργός και δε τολμάς να διώξεις τους ανεύθυνους, τους άχρηστους Παυλόπουλο, Χηνοφώτη και Τσιατούρα. Παιδί πέθανε!
Παραιτήσου κι εσύ και οι άχρηστοι υπουργοί σου.

1 σχόλιο:

Yannis Zabetakis είπε...

http://environmentfood.blogspot.com/2008/12/k.html

για τον Αλέξη...