26 Φεβρουαρίου 2008

Αισχρή αντιμετώπιση της Εύης Τσέκου

Την πήρανε σηκωτή για να μη μιλήσει στα κανάλια!

Όλοι εσείς σε αυτή την κυβέρνηση που για μένα αποτελεί πλέον την ντροπή του τόπου, μετά από αυτό που έγινε σήμερα πρέπει να βρείτε καταφύγιο να κρυφτείτε.
Μας βάζετε κάμερες να μας παρακολουθείτε, μετατρέπετε σε κακούργημα τη χρήση κρυφής κάμερας για να μη γινονται αποκαλύψεις αφού σας τσούζει, θέλετε να φιμώσετε τα blogs... όλα αυτά για το καλό της δημοκρατίας βεβαίως βεβαίως!
Εσείς λοιπόν που προασπίζετε τόσο καλα τα συμφέροντά μας και τη δημοκρατία μας, επιτρέπετε να συμβεί αυτό το αίσχος με την Τσέκου, προφανώς με εντολές σας!
Μετά από 15 ώρες βγαίνει από το γραφείο του ανακριτή και πάει να μιλήσει στα μικρόφωνα, Οι αστυνομικοί που τη συνοδεύουν μπαίνουν μπροστά και την τραβάνε σα τσουβάλι για να μη μιλήσει. Και όλα αυτά σε μία γυναίκα που βρίσκεται άδικα στη φυλακή.
Τι να πούμε γι' αυτό το αίσχος, φαίνεται ότι η φασιστική αντιμετώπιση των πολιτών δεν έχει τέλος.
Μετα τη συνεργασία ΜΑΤ-Χρυσής Αυγής, έχουμε αυτό. Πρέπει να ντρέπεστε για την υποκρισία σας και τη συμπεριφορά σας. Όλα αυτά γίνονται για να μην έχετε προβλήματα με υποθέσεις τύπου Ζαχόπουλου ε;
Δε ντρέπεστε μωρε;
Αφήστε τα blogs ήσυχα αν θέλετε να κάνετε πραγματικά κάτι για τον τόπο παραιτηθείτε και φύγετε από τη χώρα και εσείς και οι γνωστοί-'αγνωστοι που τόσα χρόνια λιμαίνονται την δημοκρατία και τη χώρα μας και μας έχουν καταντήσει ουραγό σε όλους τους τομείς.
Φύγετε να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: