26 Ιανουαρίου 2009

STAR: Δελτίο καιρού... με άποψη

Φαντάζομαι οι περισσότεροι Έλληνες αυτές τις ημέρες έχουν παρακολουθήσει τη νέα καινοτομία του τρισμέγιστου Σταμάτη Μαλλέλη στο Star. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων λοιπόν, που παρακολουθούν κατ’ εξοχήν παιδιά, ενσωματώθηκε ένα δελτίο καιρού το οποίο θα έπρεπε επάνω δεξιά να έχει αν μη τι άλλο, το μωβ σηματάκι.

Προσπάθησα να σκεφτώ πως ένας τηλεοπτικός σταθμός από τους μεγαλύτερους της χώρας κατέληξε σε αυτό το concept. Ας πούμε αν ήμουν εγώ διευθύντρια ειδήσεων στο Star θα προβληματιζόμουν πάνω στο τι κοινό δεν έχει αυτή τη στιγμή ο σταθμός μου και με ποιο τρόπο θα το αποκτήσει... Εάν κατέληγα σε αυτή τη «λύση», τότε σίγουρα το συμπέρασμά μου θα ήταν ότι όλα τα λιγούρια έβλεπαν μέχρι πρότινως Όλγα Τρέμη και Κάτια Μακρή και με κάποιο τρόπο θα έπρεπε να τα προσηλυτίσω.

Πλέον το Star βρίσκεται με την αξία του στον πάτο. Το μόνο αξιοπρεπές και ποιοτικό πρόγραμμα που φιλοξενούσε ο σταθμός εδώ και καιρό, ήταν το δελτίο καιρού, τώρα πάει και αυτό, την ποιότητα θα την αναζητήσουμε κάπου μέσα στις σιβυλλικές και φιλοσοφικές εκπομπές του Ανδρέα Μικρούτσικου…

Φαντάζομαι πάντως τι γίνεται και τι έχει να γίνει στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού το επόμενο χρονικό διάστημα και κυρίως το καλοκαίρι, όπου απηυδισμένες Ελληνίδες θα παίρνουν τηλέφωνο και θα φωνάζουν «μας ξεμυαλίζεται τους άντρες».
Έχουμε να δούμε εν καιρώ εκπομπές με κρόουλ:
  • Η Πόπη από Άνω Λιόσια 45 ετών μας λέει ότι ο άντρας της πάνω στη σεξουαλική πράξη της ζητάει να του πει τον καιρό.
  • Η Ρούλα 34 ετών από Καβάλα μας λέει ότι ο άντρας της της ζήτησε διαζύγιο γιατί δεν έπαιζε τα βαρομετρικά στα δάχτυλα ...και άλλα τέτοια.

Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, το δελτίο καιρού είναι ένα πολύ παραμελημένο και πρόχειρο κομμάτι του προγράμματος των καναλιών και το Star αυτή τη στιγμή εισήγαγε νέα στοιχεία στον ανταγωνισμό. Αυτός που θέλει μανιωδώς να δει Πετρούλα σίγουρα θα γυρίσει πιο νωρίς στο Star και το δελτίο θα τσιμπήσει νούμερα, άρα κάποιος θα χάσει. Ελπίζω τα υπόλοιπα κανάλια (και κυρίως ο alpha που τον έχω από φόβο σε κάτι τέτοια) να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά του Star και την τακτική "όσο πιο χαμηλά τόσο πιο καλά".

Απ’ ότι έχω καταλάβει πάντως οι γυναίκες στηρίζουν Τάσο Αρνιακό μετά μανίας!

Είμαι η τσούγδω και μόλις τελείωσα....

ΥΓ: Και για όσους πιστεύουν ότι η Πετρούλα Κωστίδου είναι καμία τυχαία, να σας ενημερώσω ότι έχει ασχοληθεί και με το πολιτικό ρεπορτάζ και μάλιστα με τεράστια επιτυχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: