25 Απριλίου 2008

Νηστίσιμα Σφηνάκια (μη αλκοολούχα)








ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ
!!!!!!!!!!!



(Ακολουθούν τα καθιερωμένα σφηνάκια)


  • Σε 10 χρόνια που θα διεκδικήσω κι εγώ την ηγεσία ενός κόμματος και θα είμαι ακόμη νέα ελπίζω να υπάρχει ακόμη το περιοδικό schooligans και τα παιδιά να θελήσουν να μου πάρουν μία συνεντευξούλα... Θα φροντίσω όμως να προσέξω τι λέω και να μη παρασυρθώ από το χαρούμενο παρεάκι 15χρονων παιδιών που κάνουν την πλάκα τους, αφού ο αρχηγός είναι πάντα αρχηγός και δε μπορεί να μιλάει και να φέρεται σα γιάπης. (Επειδή είναι άγιες μέρες δε θα επεκταθώ).
  • Μεγάλη βδομάδα και ...νηστεία... Εκεί που είπα να ξεχάσω τον πόνο μου που τρώω όλο ζαρζαβατικά αυτή τη βδομάδα άνοιξα την τηλεόραση στο mega μπας και δω "Μαρία η άσχημη" και μου κοπεί η όρεξη και έπεσα πάνω στο Μαμαλάκη! Γιατί Χριστέ μου;
  • Ο Ριβάλντο επιτέλους άρχισε την αντιπολίτευση στον πρωθυπουργό, καιρός ήταν να κινητοποιηθεί και κάποιος έστω και εκ Βραζιλίας..
  • Χαράς Ευαγγέλια για τη Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία με την εμφάνισή της στο τσαντήρι, ανέστησε τον Ελεύθερο Τύπο που ανέβηκε στην τρίτη θέση αυτή την Κυριακή...
  • Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον "Ευχαριστούμε την εταιρία Άκτωρ" που τυγχάνει Υπουργός Δημοσίων Έργων (όπως ισχυρίζεται και περιβάλλοντος) και στον γαλάζιο Ευρωπαίο επίτροπο για το περιβάλλον Σταύρο Δήμα. Ο Δήμας κατηγορεί το Σουφλιά ότι δεν έχει ιδέα από περιβαλλοντικά ζητήματα και ζητά επίμονα τη δημιουργία υπουργείου περιβάλλοντος κάτι που δημιουργεί πονοκεφάλους στο Σουφλιά ο οποίος αυτή την εποχή διακοσμεί το αυθαίρετό του και δε μπορεί να ασχολείται με βλακείες.
  • Βέβαια ο Σουφλιάς έχει με το μέρος του το Ζορρό γεγονός που θα έπρεπε αν μη τι άλλο να προβληματίζει τον Δήμα και αναμφισβήτητα δείχνει ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο.
  • Τα μάθατε φαντάζομαι ότι ο Παπανδρέου έπεσε με το ποδήλατό του... Τον έφαγε ο Λαζόπουλος τον άνθρωπο, ανάπηρος κόντεψε να μείνει! Και να πεις οτι δεν ήξερε! Κάθε μέρα 32χλμ κάνει με το ποδήλατο!
  • Το mega τη Μεγάλη Δευτέρα έκρινε σκόπιμο να ασχοληθεί με τον (ΟΤΕ)Βγενόπουλο. Έτσι ο Πρετεντέριους ο οποίος κατά τα άλλα σε γιορτές δε κάνει εκπομπές (θυμάστε τότε την 17Νοέμβρη που για να μη τον κράξουν μέχρι και οι νεκροί δεν έκανε εκπομπή) έκανε εκπομπή σε αντίθεση με Χατζηνικολάου, Ζούγκλα και Ευαγγελάτο... Α ρε Πρετεντεράκο, σε ταλαιπωρούνε και είσαι και βάζελος, τσάμπα τα μπουκάλια σου...
ΥΓ: Προσοχή στους δρόμους και με ρέγουλα το κατσικάκι και το αλκοόλ!

18 Απριλίου 2008

Σφηνάκια

  • Μετά λύπης πληροφορήθηκα ότι η κα. Μπακογιάννη πραγματοποίησε μία συνάντηση με bloggers για να μάθει τις απόψεις τους για το Σκοπιανό και προφανώς να γίνουν οι προπαγανδιστές της στο internet και δε με προσκάλεσε!
  • Βέβαια με παραξένεψε το γεγονός ότι όπως λέει το troktiko η πλειοψηφία αυτών ανήκει στο κόμμα "Φιλελεύθερη Συμμαχία" η οποία είναι υπέρ της "Μακεδονίας" σαν ονομασία των Σκοπίων... Είναι να απορεί κανείς με τα κριτήρια της Ντόρας Μπακογιάννη στην επιλογή των συνδαιτυμόνων της, αφού θα περίμενε κανείς να συναντηθεί με bloggers των οποίων η άποψη θα ήταν πιο κοντά στα πιστεύω του ΥΠΕΞ... Εκτός και αν η Ντόρα συμφωνεί με τις απόψεις των κυρίων οπότε είναι επικίνδυνη για το ΥΠΕΞ και για τα εθνικά μας συμφέροντα.
  • Με χαρά πληροφορήθηκα εχθές ότι ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία έκανε γυμνισμό!
  • Τις τελευταίες μέρες έχω πάθει ένα ψιλοσοκ... Ιδιαίτερα μετά την εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη για την γενιά των 700 ευρώ, η οποία ήταν καταπληκτική. Όταν συνειδητοποιεί κανείς ότι παιδιά που έχουν φτύσει αίμα για να πάρουν ένα πτυχίο ή και περισσότερα, παιδιά που μαζεύουν ασταμάτητα μεταπτυχιακά, αμείβονται με 700 ευρώ και κάνουν 2 δουλειές προκειμένου να τα βγάλουν πέρα, έρχεται το πρώτο σοκ.
  • Το δεύτερο σοκ έρχεται όταν ακούς τους μισθούς των βουλευτών , των τραγουδιστών, των ηθοποιών και διάφορων σουργέλων που παρελαύνουν από τη μικρή οθόνη...
  • Όταν δε έμαθα ότι η μεν Όλγα Τρέμη χρωστάει 3 μαθήματα για να πάρει πτυχίο από το Οικονομικό της Νομικής στα 50 φεύγα της, ο Ρουσόπουλος τώρα παίρνει πτυχίο από το ανοιχτό πανεπιστήμιο, η Ρίτσα Μπιζόγλη έχει τελειώσει τα ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργειας και το αποκορύφωμα, όταν ενθυμούμαι πώς πήρε το πτυχίο της η Νατάσα Καραμανλή, σκέφτομαι ότι οι G700 πρέπει να αρπάξουν από ένα καφάσι ντομάτες και να αρχίσουν να τις ρίχνουν αδιακρίτως σε όλους τους προκλητικά αμειβομένους με μισθούς δυσανάλογους της προσφοράς τους.
  • Μετά λύπης πληροφορήθηκα ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχασε άλλη μία ψήφο... Αυτή της Ρούλας Βροχοπούλου... Αποφάσισε να ψηφίσει την Αλίκη Αρβανιτίδη που την έπεισε περισσότερο... Κουράγιο Αλέξη...
  • Τέλος μα χαρά πληροφορήθηκα ότι ο Κλαδάς αποφάσισε επιτέλους να παραιτηθεί... Καιρός ήταν, τώρα μπορεί να κάνει μία επίσκεψη στους γονείς του Παναγιώτη Βασιλλέλη και να τους εξηγήσει από κοντά τι δε κατάλαβαν και τι παρανόησαν στην υπόθεση με το γιό τους.

15 Απριλίου 2008

Σφηνάκια

  • Πρώτη μούρη στο τσαντήρι αυτή τη φορά η Γιάννα Αγγελοπούλου! Υπό άλλες συνθήκες θα είχα μείνει άναυδη με την παρουσία της στο τσαντήρι. Αλλά θυμήθηκα έγκαιρα πως ο ΕΤ (που κάθε Κυριακή δωρίζει dvd του αλ-τσαντήρι) πάει κατά διαόλου και η Γιάννα είναι δαιμόνια... Μέχρι και σχολιάστρια σε δελτίο ειδήσεων θα βγει για να ενισχύσει την εφημερίδα της.
  • Στεναχωρήθηκα όμως που δε το γλέντησε χορεύοντας, την περιορίσαν τη γυναίκα... Πάνε οι παλιές καλές εποχές που παρέσερνε στους ξέφρενους ρυθμούς της τον άνδρα της και τον εφκαριστούμι Ιλάντα-Ζακ Ρογκ.
  • Βέβαια δε μπορώ να μη της αναγνωρίσω ότι αυτή σε αντίθεση με άλλες μεγαλοκυράτσες τσαλακώνεται, χειροκροτάει, επικροτεί τη σάτιρα στο πρόσωπό της και μάλιστα την απολαμβάνει, χωρίς να είναι δήθεν, γεγονός το οποίο σε εμένα τουλάχιστον την κάνει πιο συμπαθή.
  • Παρακολούθησα και την καινούρια εκπομπή των Κανάκη-Σερβετά... Δε μου άφησε καμία ιδιαίτερη γεύση. Μία εκπομπή που όπως πολλές άλλες σχολιάζει βίντεο. Κάτι ανάμεσα σε Θέμο, Λαζόπουλο (σε θέματα Τσίπρα) και "Τι παίζει σήμερα" (την εκπομπή του alpha που κόπηκε με Μάρκο και Χατζή).
  • Δε θέλω να γίνω μάρτυς κακών, αλλά δε μου φαίνεται να κρατάει για πολύ η εκπομπή, ειδικά αν δε την ενισχύσουν με ΑΜΑΝ βιντεάκια. Εκτός του ότι η απουσία του Καλυβάτση είναι εμφανής.
  • Τρομάζω με την "αλλαγή" της Μαρίας της άσχημης... Περιμέναμε να δούμε καμία θεά και είδαμε μία συμπαθητική κοπελίτσα, την οποία μάλιστα συνεχίζουν να ντύνουν σα 50άρα και βάλε...
  • Τον τελευταίο καιρό τη γλώσσα του πεζοδρομίου εκτός από τον κάτοικο Πολιτείας Νίκο Χατζηνικολάου (δε θα ξεχάσω το "ρίξιμο" στυλ αλανιάρη κόκκορα-νταλικέρη στην Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια των βραβείων για τη γυναίκα της χρονιάς), έχει υιοθετήσει και ο τρισμέγιστος δάσκαλος και αντικειμενικός κριτής των πάντων Ιωάννης Πρετεντέρης, είπε:" Στην Κίνα έχουνε χούντα του κερατά" θυμίζοντας μας έντονα εποχές μπουκαλομαχίας.
  • Αλήθεια οι "δηλωμένοι" Παναθηναϊκοί από τους γνωστούς ήταν στη συγκέντρωση της Κυριακής;
  • Μετά από Στάη, Χατζηνικολάου και Λαζόπουλο περιμένω εμφάνιση του τραγουδιστή του ΟΤΕ και στις εκπομπές: Πάμε πακέτο, Καλημέρα με τον Τέρενς, Αποδείξεις, Ανατροπή, Στα άκρα, Αρχίζει το ματς... Προκειμένου να θυμηθούν όλοι οι θεατές τα τραγούδια που έχει γράψει για τον ΟΤΕ.
  • Έχω δε οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι ο Αλογοσκούφης δε χωνεύει το Χατζηγιάννη, γι' αυτό πασχίζει με νύχια και με δόντια να ξεφορτωθεί το μάνατζμεντ του ΟΤΕ μπας και αλλάξει ο τραγουδιστής, αφού ως γνωστόν η ΝΔ είναι του ελαφρολαϊκού.

14 Απριλίου 2008

Στη σύγχρονη εποχή

Πάντα στο σχολείο ξεκίναγα τις εκθέσεις μου με τη φράση «στη σύγχρονη εποχή» προκειμένου στη συνέχεια του προλόγου μου να κάνω μία σύγκριση με την αντίστοιχη προγενέστερη εποχή… Και πάντα άκουγα το ίδιο σχόλιο:" Καλή η έκθεσή σου αλλά αρχίζεις με κοινοτυπία"… Από τότε λοιπόν μου έχει μείνει άχτι να γράψω ένα κείμενο που να αφορά μόνο αυτή τη «σύγχρονη εποχή» και να εκφράσω μάλλον τον αποτροπιασμό μου για την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων…

Στη σύγχρονη εποχή λοιπόν όλα έχουν εκφυλιστεί… Κάθε θεσμός, κάθε έννοια δικαίου, έχει χαθεί το περιεχόμενο των λέξεων, το βάθος των νοημάτων, έχει χαθεί κάθε πάθος που δεν έχει να κάνει με το χρήμα και με ψωνίστικα καπρίτσια, το μόνο που έχει μείνει και έχει αποκτήσει νόημα είναι η ιδιοτέλεια, που κοντεύει να εξελιχθεί και σε νόμο…

Δυστυχώς για κάθε θεσπισμένο δικαίωμα, για κάθε ενέργεια νόμιμη ή παράτυπη υπάρχει και ένα ΑΛΛΑ το οποίο σε κάνει να βρίσκεις τον μπελά σου..

Στη σύγχρονη εποχή λοιπόν που υποτίθεται ότι έχουμε γίνει πιο έξυπνοι και βαθυστόχαστοι ως άνθρωποι, κυριαρχούν τα παραθυράκια.

Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία την άποψή του ΑΛΛΑ ο κάθε θιγόμενος έχει το δικαίωμα να τον μηνύσει (ελευθερία λόγου;). Δηλαδή αν κάνω μία καταγγελία και στο τέλος αποκαλέσω από την οργή μου τον άλλο μαλάκα, όλη η καταγγελία θα χάσει το νόημά της και θα φάω και μήνυση.

Έχουμε το δικαίωμα στην πολύπλευρη και αντικειμενική ενημέρωση ΑΛΛΑ ο κάθε καναλάρχης, εκδότης κτλ έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί την ιδιωτική του επιχείρηση όπως αυτός θέλει και να χτυπάει όποιον τον βολεύει.

Είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο ΕΚΤΟΣ αν λεγόμαστε Αγγελόπουλος, Βαρδινογιάννης, Λάτσης, Μπόμπολας, Λαμπράκης, Κοπελούζος. Ειδικά για τους ανθρώπους τους φέροντες αυτά ή παρομοίου «βάρους» επίθετα έχει θεσπιστεί η έκφραση «πάνω από το νόμο».

Έχουμε μία παγκόσμια δημοκρατία ΑΛΛΑ είμαστε υποχρεωμένοι να υπακούμε τους μεγάλους μας φίλους γιατί αλλιώς θα υποστούμε τις δημοκρατικές συνέπειες της ανυπακοής.

Έχουμε το δικαίωμα να διαδηλώνουμε για τα δικαιώματά μας ΑΛΛΑ η πολιτεία έχει το δικαίωμα να προστατεύεται από ταραξίες οπότε επιστρατεύει τα ΜΑΤ ενίοτε και τους ταραξίες και φυσικά τις αθώες κάμερες παρακολούθησης.

Διαλέγουμε τους εκπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο που υποτίθεται ότι αποτελεί μία μικρογραφία της κοινωνίας για να εκφράσουν τις λαϊκές απαιτήσεις ΑΛΛΑ υπάρχει και η κομματική πειθαρχία που τους περιορίζει σε ρόλο μαριονετών.

Επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας με βάση το πόσο τους βλέπουμε στις ιδιωτικές τηλεοράσεις, με βάση του πόσο ωραίος ή πόσο αστείος ή πόσο δε ξέρω τι είναι ο άλλος ΑΛΛΑ δε σκεφτόμαστε σε καμία περίπτωση ότι αυτοί αποφασίζουν για την τύχη μας.

Έχουμε καταντήσει τον αθλητισμό κλίκα φαρμακοβιομηχανιών οι οποίες τεστάρουν τους καρκίνους τους πάνω σους αθλητές για να δουν αν θα αγγίξουν την ταχύτητα των τσιτάχ και τη μυϊκή μάζα του ελέφαντα, ξεχνώντας προφανώς το Ολυμπιακό ιδεώδες και όλα τα συναφή, γιατί απλά δε μας νοιάζει, το μόνο που μας κόφτει είναι το χρυσό μετάλλιο με οποιοδήποτε τίμημα.

Ξεπουλάμε αβέρτα κουβέρτα την ιστορία μας, ή μάλλον μας την ξεπουλάνε βάζοντας από πάνω την κουκούλα του «φταίμε όλοι». Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αηδία, δεν υπάρχει πιο προκλητική φράση από αυτή. Για το ασφαλιστικό, φταίμε όλοι, για το Σκοπιανό, φταίμε όλοι, για το ντόπινγκ φταίμε όλοι, για τη διαφθορά φταίμε όλοι.

Πόσο εύκολο και πόσο ψεύτικο, αλλά και συνάμα πόσο βολικό είναι για τους πραγματικούς φταίχτες, τους πολιτικούς, να φορτώνουν το φταίξιμο σε μία ολόκληρη κοινωνία, που φωνάζει, αντιδρά, διαμαρτύρεται τόσα χρόνια αλλά ποτέ δεν της δίνουν σημασία αφού τους βολεύει να έχουν από κοντά νταβατζήδες εγχώριους και εισαγόμενους.

Κατά τα άλλα όμως, όταν επιβεβαιώνεται ένα από αυτά τα ΑΛΛΑ, πέφτουμε από τα σύννεφα και αναρωτιόμαστε που πάει η κοινωνία μας..

Όταν κατεβαίνουν στους δρόμους 100.000 φοιτητές και τα μέσα λένε ότι ήταν 4.000 τι θα καταλάβει ο κόσμος ότι η κοινωνία αντιδρά; Όταν υπάρχει η παραπληροφόρηση στο λαό και ο κόσμος πρέπει να έχει internet μπας και βρει κανένα ψήγμα αλήθειας μέσα στα blogs τότε όχι μόνο η δημοκρατία μας έχει πρόβλημα, αλλά μάλλον δεν έχουμε δημοκρατία, μηντιοκρατία ίσως…

Στο μόνο πράγμα στο οποίο πραγματικά φταίμε είναι ότι έχουμε γίνει παρτάκιδες σαν αυτούς που βρίζουμε και κατακρίνουμε ότι μας κλέβουν και πλουτίζουν με βρώμικο τρόπο. Ότι ονειρευόμαστε κι εμείς να γίνουμε κάποτε νταβατζήδες και να χρησιμοποιήσουμε τη φράση «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». Έχουμε γίνει σαν αυτούς τους αναίσθητους ανθρώπους οι οποίοι λένε ε ας ρίξω το αεροπλάνο, θα πεθάνουν 100 άνθρωποι, θα πω ότι ήταν vertigo του πιλότου, θα τσιμπήσω μία γιγαντιαία αποζημίωση και θα αναβαθμίσω το στόλο μου, γιατί έτσι σκεφτόμαστε, με αυτή τη λογική. Πως θα κλέψουμε την εφορία (που καλά της κάνουμε αφού μας κατακλέβει) πως θα φάμε κανένα τετραγωνικό από το χωράφι του γείτονα, ποιο κονέ θα χρησιμοποιήσουμε για να πάρει μεταγραφή το παιδί μας ή για να μπούμε στο δημόσιο, πως θα καταφέρουμε να εξαπατήσουμε τους τουρίστες και να βγάλουμε κέρδος και φυσικά πως θα αποκτήσουμε όλοι το Καγιέν μας…

11 Απριλίου 2008

Σφηνάκια μετά τα βραβεία για τις γυναίκες της χρονιάς

  • Κάθισα χθες και είδα τα βραβεία του InStyle για τις γυναίκες τις χρονιάς...
  • Εκεί που έτρωγα ένα ωραιότατο σουβλάκι, σκάει μύτη στη σκηνή ο Ζαμπούνης, με ένα στυλ: ξέρω οτί εσύ sto σπίτι που μας βλέπεις τρως σουβλάκια και πίνεις μπύρες αυτή τη στιγμή, ελπίζω τουλάχιστον να τρως το σουβλάκι με μαχαιροπίρουνο και σε πορσελάνινο πιάτο και μου κόπηκε η όρεξη...
  • Παρακολουθώντας τη βραδιά πρόσεξα μία ηχηρή απουσία και μία ακόμη πιο ισχυρή παρουσία στη θέση της απουσίας, δε ξέρω αν με νιώθετε...
  • Ως γυναίκα πολιτικός βραβεύτηκε η Έλενα Ράπτη, το βραβείο της έδωσε ο Μεϊμαράκης ο οποίος από ότι φάνηκε θαυμάζει το πολιτικό αισθητήριο της κυρίας Ράπτη (απορήσα που δεν είδα τον κύριο Λιάπη στο event), μάλιστα αφιέρωσε το βραβείο στο πρότυπό της όπως είπε, στην Μαριέτα Γιαννάκου...
  • Πάντως τα βραβεία πρωτοτύπησαν για ακόμη μία φορά στην κατηγορία το μοντέλο της χρονιάς δίνοντας το βραβείο στην Σταρ Ελλάς (όπως κάθε χρόνο άλλωστε).
  • Λίγο πριν τα βραβεία είχα την τύχη να ανοίξω την τηλεόραση στον alpha όπου η Μιμή Ντενίση ελάμβανε πακέτο από έναν αλλοδαπό που είχε βοηθήσει. Ακόμη και σε αυτή την εκπομπή δήθεν, στημένη και άοσμη...
  • Έχει κουράσει τον κόσμο το παπαγαλάκι του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου που τριγυρίζει στις τηλεοράσεις και τσιρίζει. Ευτυχώς βρέθηκε αυτός ο άγιος άνθρωπος ο Λιάνης και της θύμισε ότι είχε διατελέσει σύμβουλός του αλλά δε του έκανε καμία πρόταση για την καταπολέμηση του ντόπινγκ. Η συγκεκριμένη κυρία, γνωστός μαϊντανός του Δημοσιογράφου, τον τελευταίο καιρό και με αφορμή το σκάνδαλο του ντόπινγκ βρήκε αφορμή να επεκτείνει την τηλεοπτική της καριέρα και σε άλλες εκπομπές καθώς επίσης και σε δελτία ειδήσεων, όπου φωνασκεί και ------λογεί ασυστόλως, γι' αυτό και αποτελεί έναν από τους νέους αγαπημένους μαϊντανούς μετά τον Κούγια, τον Ζουράρη, την Κανέλλη και τον Ζορονομάρχη.
  • Τέλος η Όλγα Τρέμη ομολόγησε εμμέσως ότι ντοπάρεται, αφού είπε ότι "τουλάχιστον εγώ δεν ντοπάρομαι" από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε την ηχητική ή οπτική επιβεβαίωση από τον Δημήτρη Καμπουράκη.

8 Απριλίου 2008

Σφηνάκια

  • Αρχίσαμε τα νταβαντούρια... Ένοπλη ομάδα Κρητικών υπό την ονομασία ΕΚΕΠ ανέβασε video στο youtube όπου στέλνει μήνυμα σε Τσάμηδες, Σκοπιανούς, Αλβανούς.. Ένα μηνυμα που έπρεπε από καιρό να είχε στείλει η ελληνική κυβέρνηση κατά τη γνώμη μου, ίσως σε πιο ήπιους τόνους...

  • Το σκάνδαλο της ντόπας καλά κρατεί, σε λίγο θα αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει ούτε ένας αθλητής που να μη ντοπάρετε..
  • Οι δικαιολογίες τόσο αστείες και καταφανώς "τρύπιες", κατά λάθος λέει Κινεζική εταιρία έστειλε σκευάσματα που ήταν για μοσχάρια στους αθλητές...
  • Θεωρώ ιδιαίτερα ύποπτη μία ανάρτηση του troktikou η οποία κατ'εμέ είναι απόλυτα προκλητική και λίγο πολύ λέει ότι ο κόσμος επιβραβεύει το mega διότι λέει την αλήθεια, δείτε την ανάρτηση: http://troktiko.blogspot.com/2008/04/mega-278.html. Συνεχίζοντας το troktiko και μετά από λίγο έκανε την εξής ανάρτηση, http://troktiko.blogspot.com/2008/04/blog-post_3962.html, εγώ δεν σχολιάζω απλά παραθέτω αναρτήσεις γιατί πραγματικά με παραξένεψαν... Ελπίζω να δεχτείτε καλόπιστα το σχόλιό μου.
  • Έχει αρχίσει δε και μία συζήτηση -σύγκριση του δελτίου ειδήσεων του alpha με αυτό του mega.... Η Έλλη Στάη από τη μεριά του alpha υπερδιπλασιάζει το lead in από τον αστυνόμο Μπέκα που κάνει περι το 5% και το πάνελ του mega υποδιπλασιάζει το lead in που παραλαμβάνει από την Μαρία την άσχημη... Το τι είναι επιτυχία από τα 2 εσείς θα το κρίνετε...
  • Ο Εθνικός μας αστειάτορας φυσικά συνέχισε να σχολιάζει τον Παπανδρέου αλλά έκανε φάουλ... Αντικειμενικά ο καλύτερος ΥΠΕΞ των τελευταίων ετών ήταν ο Παπανδρέου. Η σάτιρα δεν έχει όρια άλλα η εμπάθεια έχει... (δε χρειάζεται να σχολιάσω ότι πάλι το ξενυχτίσαμε μπας και δούμε Υπέροχα Πλάσματα)

5 Απριλίου 2008

Σφηνάκια

  • Ο Όμιλος Ρέστη λέει θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του alpha. Τα βρήκαν με τον Κοντομηνά σε κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ...
  • Mα καλά, κανείς δεν έχει σκεφτεί να προτείνει στο Ρέστη να αγοράσει τα Σκόπια?! Είναι να απορείς με αυτούς τους διαπραγματευτές... Μα καμία έξυπνη ιδέα πια;
  • Σάλος με ντοπαρισμένους αθλητές στην άρση βαρών, παραιτήθηκε ο Χρήστος Ιακώβου αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη...
  • Όπως είναι φυσικό τα μέσα ενημέρωσης πέσανε να τον φάνε σα τα σκυλιά, ξεχνώντας προφανώς τις μεγαλειώδεις στιγμές που μας έχει χαρίσει κι αυτός και οι αθλητές της άρσης βαρών...
  • Πραγματικά πιστεύω ότι στον Ιακώβου και στον Γιαννάκη, όσον αφορά την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό είναι έγκλημα να προσάπτει κανείς το οτιδήποτε.
  • Θα αναφέρω μόνο αυτό που διάβασα στο troktiko:"Πριν λίγες ώρες πέθανε ο πατέρας του Χρήστου Ιακώβου"... Προφανώς και έχει άμεση σχέση με το θέμα... Με όσα άκουσε προφανώς δεν άντεξε η καρδιά του.
  • Συγχαρητήρια στους αρμοδίους για τον χειρισμό του θέματος, η γνωστή λεπτότητα θριάμβευσε και πάλι...
  • Ακούγοντας πάντως τα κανάλια τις τελευταίες 2 μέρες αισθάνομαι λες και αποτινάξαμε από πάνω μας ένα ζυγό που μας κρατούσε υπόδουλους δεκαετίες τώρα... Προσπαθούν να μας πείσουν πως πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την διπλωματική επιτυχία του "τεράστιου" Καραμανλή και της Ντόρας.... Έλεος.
  • Από την άλλη ο Μάκης θέλει να μας κάνει να μάθουμε απ' έξω τις θέσεις των βουλευτών στο Κοινοβούλιο την ώρα που ο Σημιτάνθρωπος εκστόμισε το ευχαριστώ στους Αμερικάνους... Επιμένει δε ότι ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου στα Ίμια είχαν και οι 2 πρόβλημα... Ο μεν κυβερνήτης όπως ισχυρίζεται ήταν ουσιαστικά ετοιμοθάνατος με βαριά καρδιοαγγειακή πάθηση (παρά το ότι ποτέ δεν είχε αισθανθεί ενόχληση) και ο δεύτερος λέει είχε... λαβύρινθο! (η οικογένειά του το αρνείται)... Τώρα Μάκη μου γιατί κανένας δεν πείθεται...
  • Να σου πω εγώ γιατί... Επειδή τα μόνα ντοκουμέντα είναι μία έκθεση ιατροδικαστική που έγινε πάνω σε "κάποια όργανα" όπως λέει η αδερφή του κυβερνήτη των οποίων ο "ιδιοκτήτης" δεν είναι σίγουρα ο αδερφός της και ο σχολιασμός αυτών από άλλους γιατρούς... Τώρα σε τι αποσκοπεί η αναμόχλευση αυτής της ιστορίας... Εμένα πάντως μου δημιουργεί υποψίες ο τρόπος χειρισμού του θέματος.
  • Μη μου πείτε ότι δεν είναι περίεργο ότι μετά από 12 χρόνια κάποιος σκαλίζει με αποκαλύψεις που μόνο αποκαλύψεις δεν είναι ένα θέμα που μας πλήγωσε όλους σαν Έλληνες... Η χρονική συγκυρία παίζει πάντα ρόλο...

3 Απριλίου 2008

Σφηνάκια: Drambuie-Veto

  • Eπιτέλους!!! Το ασκήσαμε το τιμημένο!
  • Εκνευρίστηκαν λέει οι Σκοπιανοί και μιλούν για καταπάτηση της Ενδιάμεσης συμφωνίας... Καλά, δεν πειράζει... Πάντως δεν είδα καμία "Μακεδονική" μειονότητα βρισκόμενη στην Ελλάδα να αντιδράει κύριοι των Σκοπίων...
  • Αυτοί σε λίγο θα μας πούνε ότι είναι μέρη του κράτους τους υπό ελληνική κατοχή και θα αρχίσουν τα "Θιβετιανά"(να ξεκαθαρίσω πως είμαι υπερ των Θιβετιανών)...
  • Eμείς πάλι από ότι κατάλαβα δείξαμε και πάλι την αχαριστία μας σα λαός. Αντί να προσκυνάμε τα εικονίσματα του Σαρκοζύ, των συγγενών του από τη Θεσσαλoνίκη και της Μπρούνι, σε λίγο θα πούμε και ευχαριστώ στη Ντόρα!
  • Βέβαια μερικοί ισχυρίζονται ότι το Βέτο είναι σικέ και το άσκησε ο Δαμαλούκος για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν κάπου τον Οκτώβρη. Μετά θα παρακαλάμε τα Σκόπια να ονομαστούν Μακεδονία (Σκόπια) και θα καταπιούμε αμάσητη την όποια Αμερικανική πρόταση. Κακοήθειες... Ξέρετε να οργανώνουν τέτοιες δολοπλοκίες δεξιοί-Αμερικάνοι;
  • Πάντως αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ας μη μας υποτιμούν γιατί κάτι ξέρουμε κι εμείς από συνομωσίες τόσα χρόνια... Με ένα Μητσοτάκη μεγαλώσαμε άλλωστε... Και αν ξεχάσουν προεκλογικά να μας θυμίσουν οι δημοσιογράφοι το Σκοπιανό, θα τους το θυμίσουν τα blogs...
  • Διάβαζα λέει ότι αναμένεται να ενισχυθεί το προφίλ του πρωθυπουργού από τα κανάλια τώρα... Μα καλά, αφού η δημοσιογραφία μας είναι ανεξάρτητη πως γίνεται να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι θα κάνουν τα κανάλια;
  • Από ότι φαίνεται εκεί στον alpha δε θα βάλουν μυαλό... Δε λένε να καταλάβουν ότι το πρόβλημα βρίσκεται στους σχολιαστές και όχι στη θεματολογία και στα μαλλιά της Έλλης, μόνο emo δεν την έχουν κάνει ακόμη τη γυναίκα... Και όχι τόσο στον Κακαουνάκη, όσο στον Κύρτσο! Αναζητούν αλλού τα προβλήματα... Μα καλά μέσα στα μάτια σας είναι...
  • Πάντως χθες η Έλλη που άλλαξε ώρα 21:00-22:00 έκανε ένα 22% χαλαρά... Μήπως να αλλάζατε λίγο την ώρα εκεί στον alpha, να ξεκίναγε κατά τις 8μιση;(μη κάνετε κάνα αστείο και τη βάλετε πιο νωρίς πάνω στη Μαρία την άσχημη!)
  • Ο πιτσιρίκος αφού μας λαχτάρισε για τα καλά, επανήλθε δυναμικά στη blogoσφαιρα! Επιτέλους γιατί τον είχα συνηθίσει και μου έλειψε!